A
anaber
Gość
Ilonka to druga córa mojego brata także poród drugi ale pierwszy też była cesarka Patrycja ma 5 lat
także od 5 lat jestem ciocią hehehe

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

czuję czuję jak tylko na chwilę usiądę lub się położę to zaraz kopie i sie rozpycha i jak chce zasnąć to też sie budzi do życia
a jak u Ciebie??

Nikt ci nie mówił że nie powinno sie wykonywać gwałtownych ruchów w ciąży?I dobrze jest coś rano po przebudzeniu przekąsić.Ja miałam tendencje do wstawania o 4 rano codzinnie od 5 miesiąca ciąży i musiałam coś zjeść bo nie mogłam spać,mąż się wściekał bo jego budziłam żeby ze mną sniadanie jadł
a ja z katy też jestem na kawę umówiona tylko w pl, bo się okazało, że pochodzimy z miejscowości obok. Katy, jej m i mój m chodzili nawet do jednej szkoły, tylko mój m o rok niżej. No więc jak będzie następnym razem to na kawkę też się wybieramy