-Lorelain-
Fanka BB :)
Rozia - kurcze co was tak ta @ w bambuko robi 
Scoti - ja ostatnio pytam sie Matusia to ile ta mama ma dzieci w brzuchu a on mi odpowiedział że on uważa że chyba troje (dobrze wie że są dwa ludziki). Kazałam mu to szybko odpukać !

Scoti - ja ostatnio pytam sie Matusia to ile ta mama ma dzieci w brzuchu a on mi odpowiedział że on uważa że chyba troje (dobrze wie że są dwa ludziki). Kazałam mu to szybko odpukać !

Ostatnia edycja:
ale ogólnie wózek super się sprawował zero korozji, prowadził się super, no i duża gondola na to też zwracajcie uwagę każde 5cm jest cenne bo jak widziałam jak sąsiadki woziły w chicco i po 5-6 m-cach gondola była za mała to mnie trafiało jak dziecko leżało i dotykało głową i nóżkami do boków.

hi hi ) mi się podoba ten ale jak na mnie wózek na 2-3 lata to za drogi :
niestety to cholerstwo sie długo leczy i pogarsza sie na początek wiosny i jesieni a na gastroskopie sie nie wybrałam okropne jest to badanie miałam raz i teraz szybko nie pojade na nie,to dobrze że dziś masz przypływ energii i dobrze sie czujesz
wózek fajny ja mam upatrzony wózek dla siebie czarno-różowy głeboki w tym spacerówka gondola i fotelik za 650zł śliczny
jesli chodzi o Igorka to ja wybieralam imie też mu sie nie podobało a juz nie raz mi przyznal,ze teraz sobie nie wyobraża innego i ,że to super do niego pasuje.