reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Rozia - kurcze co was tak ta @ w bambuko robi :crazy:

Scoti - ja ostatnio pytam sie Matusia to ile ta mama ma dzieci w brzuchu a on mi odpowiedział że on uważa że chyba troje (dobrze wie że są dwa ludziki). Kazałam mu to szybko odpukać !:laugh2::laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama
MartaSx staniczki fajne jak dostanę kasę to chyba kupię sobie ze dwa :-)

Ja mam wózek po Igorku ja to taka zbieraczka jestem ;-) i wózek sobie zostawialm i powiem szczerze,że teraz jestem zadowolona 1500 w kieszeni tylko go wypiorę jak się zrobi ciepło, koła trzeba podregenerować i gotowe a kupiliśmy taki ROAN MARITA SPACERÓWKA+GONDOLA+FOT. KURIER GRATIS! (2160412665) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. pomarańczowo-czarny(nie ma juz tych wzorów bo jednak trochę czasu mineło teraz bym wybrała inny kolor :)) tylko torbę musze jakąs dokupić bo w tamtej zapięcie się wyrwało i już nie da rady tego naprawić ale to tez koszt 50zł także wózek mam :-D ale ogólnie wózek super się sprawował zero korozji, prowadził się super, no i duża gondola na to też zwracajcie uwagę każde 5cm jest cenne bo jak widziałam jak sąsiadki woziły w chicco i po 5-6 m-cach gondola była za mała to mnie trafiało jak dziecko leżało i dotykało głową i nóżkami do boków.

I powiem szczerze,ze jestem w szoku ze po 5 latach a cena nadal taka sama nic nie poszła w dół :eek:

cześć dziewczyny :) ja tylko na sekundkę się przywitać, bo mam sporo pracy. Ja wypływam na suchy ląd i może coś podziałamy niebawem. Na razie jakoś ciśnienie mi zeszło, może w tym miesiącu uda się wyluzować.
Malami jestem z Tobą całym serduchem...
Ściskam wszystkie dziewczyny!

Madlen-zgage mam swoją droga ogólnie mam refluksowe zapalenie przełyku i nadżerke na żołądku,często mnie mdli bo nie zazywam leków zoobojętniających kwas do tego boli żołądek naszczęście nie codziennie :confused2:

Widzę że wózki na tapecie i imiona.
U nas będzie albo Lenka albo Kubuś w domu mam już Dominika i Oliwię.
Wózka nie posiadam bo sprzedałam a teraz trzeba będzie kupić nowy.
Ilona tak wizytę mam 15 marca, mam nadzieję że będzie już serduszko widać zw poprzednich ciążach byłam w szóstym tygodniu i pięknie było serduszka widać:-D

Ostatnia edycja:
Anber ( tym razem dobrze napisałam :-p hi hi ) mi się podoba ten ale jak na mnie wózek na 2-3 lata to za drogi :
WÓZEK EL-JOT TESSA+FOTELIK - SKLEP SMILE (2163557004) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. a te staniczki też kupię mam nadzięję że moje cycki zmieszczę bo się całkiem załamię w tedy to już tylko doniczki
Wiolka współczuję CI bidulko moja koleżanka z pracy też ma to co ty na razie jest na diecie i też ma jakieś tabletki, na gastroskopię też musi jeździć

A co do imion to Maja i Oliwier :-)

Marta-ja cały czas jestem na diecie zapomniałam jak smakuje kotlet albo placki ziemniaczane z sosem grzybowym!!!!:wściekła/y:niestety to cholerstwo sie długo leczy i pogarsza sie na początek wiosny i jesieni a na gastroskopie sie nie wybrałam okropne jest to badanie miałam raz i teraz szybko nie pojade na nie,to dobrze że dziś masz przypływ energii i dobrze sie czujesz:happy:wózek fajny ja mam upatrzony wózek dla siebie czarno-różowy głeboki w tym spacerówka gondola i fotelik za 650zł śliczny

Ostatnia edycja:
u nas ustaliliśmy,że jak będzie corka to ja wybieram imię i będzie to IGA bo mi sie podoba tak Igor i Iga :-) no i M też sie podoba dla dziewczynki, gorzej jak będzie synek to on wybiera i tu juz sie nie zgadzamy i mam przechlapane bo będzie BORYS tak wymyślił az wstyd sie przyznac. Mam krótkie i twarde nazwisko więc będzie to brzmiało mniejwięcej jak Borys Becker:szok: jesli chodzi o Igorka to ja wybieralam imie też mu sie nie podobało a juz nie raz mi przyznal,ze teraz sobie nie wyobraża innego i ,że to super do niego pasuje.

Wiolka23 a jak długo jestes na diecie ?? i jakiej?? i ile udao ci się zrzucić??
Pytam bo ja w zeszłym roku strasznie schudłam 11 kg na diecie i do tego codziennie chodziłam na kijki nordic i chodziłam po 8-9km i powiem,ze rezultaty były super. nie ma co tu dużo mowic ruch robi swoje, boez ruchu waga mi stała jak tylko włączyłam kije to zaraz były efakty i zrzuciłam to w 2,5-3 m-ce. Także polecam jak tylko urodze i dojdę do siebie to też wrzucam piaty bieg i kije idą w ruch nawet w zimę.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wiolka wspolczuje..ja na zgage biore reni,ale ty to mozesz lepiej poradz sie lekarza..:tak:
Domiska oby w tym cyklu udalo sie zaciazyc !!!! &&&&&&&&&&&& :tak:
Marta
ladny wozek..,a moze taki uzywany gdzis wychaczysz ??;-)
dziewczyny w piatek swietujemy z M.10ta rocznice slubu i chce,zeby bylo wyjatkowa..macie jakies pomysly ? co do jedzenia i wogole takie tam..jak wam cos wpadnie do glowy,to dajcie znac..:tak:

Anaber moze jeszcze da sie meza przekabacic ;-);-),chociaz Borys nie jest zly ;-)
my tez mamy twarde nazwisko i krotkie..typowo niemieckie..:-D i tez imie dzieic dobieralam do nazwiska..zeby ladnie pasowalo :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
madlen79 ja na walentynki zrobiłam pierś z marynacie takiej z cytryną na patelni grilowanej i do tego słatkę grecką z pomidorkami cherry wcinał,az mu sie uszy trzęsły a ostatnio robiłam taką pierś ale przyprawiłam ja jak na grilla i tez smakowało super nawet lepiej niż ta z cytryną :)

Wiolka wspolczuje..ja na zgage biore reni,ale ty to mozesz lepiej poradz sie lekarza..:tak:
Domiska oby w tym cyklu udalo sie zaciazyc !!!! &&&&&&&&&&&& :tak:
Marta
ladny wozek..,a moze taki uzywany gdzis wychaczysz ??;-)
dziewczyny w piatek swietujemy z M.10ta rocznice slubu i chce,zeby bylo wyjatkowa..macie jakies pomysly ? co do jedzenia i wogole takie tam..jak wam cos wpadnie do glowy,to dajcie znac..:tak:

Do góry