reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Marta Losiczka poroniła,Lori na usg wyszło że serduszka dzieciaczków nie biją a Zagubiona jest załamana bo ma złe wyniki,wyjęli jej krążek i może jeszcze dzisiaj urodzić:-(

reklama
Marta ciesze sie razem z toba twoim szczesciem !!!!!,a wyniki ja zawsze dostawalam,gin tylko wpisywal wszystko w karte ciazy,a wyniki oddawal ;-)
Ilonko odpoczywaj kochana..i pisz na biezaco co u zagubionej ..mam nadzieje,ze Nadinka posiedzi jeszcze w brzuszku..a jesli juz tak bardzo spieszno jej na ten swiat,to ze bedzie wsio dobrze &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:tak:

O Boże doczytałam !
Zzagubiona trzymam kciuki za Ciebie i maleństwo.
Lorii, Losiczka tak mi przykro nie wiem nawet co napisać:-(
Madlen to jest nadzieja ze wyniki dostanę, tylko ja do mojego jestem u mówiona 27 marca a ten na nfz kazał przyjśc za miesiąc, może pogadam z kobietam z laboratorium kupie jakąś kawę i mi dadzą co?

Marta ale ja moje wyniki odbieralam zawsze sama,jak byl termin odbioru i potem jak mialam termin wizyty u gina,to szlam z wynikami..w laborat.powinni ci dac..no chyba,ze teraz sie wszystko pozmienialo..bo ja rodzilam kilka lat temu :-p

Madlen ten ginekolog powiedział, że laboratorium jest u góry i wyniki tak czy siak do niego wpłyną i teraz jak ich nie dostanę to mam problem :-(

Marta ja II ciaze prowadzilam u gina,ktory przyjmowal w szpitalu,wiec tam tez raczej bylo laborat.,ale wyniki zawsze odbieralam osobiscie..zobacz jak to wyglada u ciebie ;-)

reklama
Do góry