witam kochane
anisiaj mnie tez bolał brzuch jak na @ chyba do ok 8-9 tyg, a siku tez tak biegałam, teraz tez tak biegam przeważnie !!!!!!!!!!! bedzie dobrze słońce , nie martw sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wiola kurcze,,,,,,, mam nadzieje ze jednak bedzie wszystko w porządku z małą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! trzymam kciuki
&&&&&&&&&&&&&&&&&&
anaber wiec teraz bedzie juz tylko lepiej z Igorkiem !!!!! NO właśnie mój Jaś dziś wstał chory od nowa !!!!!!!!
Marta daj znać leniuchu jak odbierzesz wyniki
Karolinka odezwij sie do nas !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! U nas masz wsparcie i możesz wyżalić sie ile tylko chcesz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MY wysłuchamy zawsze !!!!!!!!!!!!!!
Noc znów z głowy

byłam rano u lekarza dostałam skierowanie na usg nerek na wtorek na 15;10 wiec jak juz tyle wytrzymałam to i tydzien wytrzymam, dostałam tabletki jeszcze ale zła jestem bo jak przeczytałam ulotkę to powiedziałam ze nie wezmę, bo to jakieś przeciwbólowe przeciwzalapne no a w ciązy przeciez tylko paracetamol mozna wiec nie wiem czy wziąść tak naprawde, lek nazwywa sie ANAPRAN, no ale kurcze mogła mi dać furagin czy coś takiego bo dziewczyny biorę to takie cóś przepisała no i wydałam kase na to w sumie na darmo bo nie wezme!!!!!!!!!! Mocz miałam tydzien temu robiony wiec mówi ze to by wyszło juz dawno tym bardziej ze mnie te nery bolą od początku ciązy wiec żadnego posiewu nie kazał robić tylko sprawdzić przez usg te nerki !!!!!