reklama
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
a ja pije sobie piwko nalezy mi sie po mojej ciezkiej pracy hihi :-)
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
kobity moje nie mówcie mi nawet o piweczku, od 2 tyg tak za mna chodzi ze głowa mała
a co najlepsze ja nie lubie ogólnie alkoholu , tylko okazyjnie lampeczka winka a teraz bym wypiła mega zimne piweczko
ale paradoks bo na nerke by mi pomogło to nie mogę 

A
anaber
Gość
Ilonko Twoich i tak nikt nie pobije wszystkie równe jak z wystawy
Bobo śliczne widze,że większe robiłaś
ale nauka czyni mistrza nastepnym razem tez nam takie równe wyjdą
co do piwa ja tez nie lubię ale ostatnio pare łyków wziełam od M bo nie moglam sie powstrzymać a jak mi sie odbijało po tym a jak się dobrze czułam

Bobo śliczne widze,że większe robiłaś

ale nauka czyni mistrza nastepnym razem tez nam takie równe wyjdą

co do piwa ja tez nie lubię ale ostatnio pare łyków wziełam od M bo nie moglam sie powstrzymać a jak mi sie odbijało po tym a jak się dobrze czułam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
bobofrutek
anaber nastepnym razem wyjda nam ttakie jak z piekarni hihi :-) ile Ci wyszlo rogalikow?
ilonko ja pamietam ze jak zaszlam w ciaze to strasznie mi sie piwka chcialo hihi :-)
ilonko ja pamietam ze jak zaszlam w ciaze to strasznie mi sie piwka chcialo hihi :-)
Freya1
Fanka BB :)
Nonono dzieczynki rogaliczki jak malowane!!!! 

Bobo super, że rogaliki z kombiwara wyszły ;-)
anisiaj muszę wyprówować Twój przepis na pierś z kurczaka bo uwielbiam fetę!!!!! :-)

Bobo super, że rogaliki z kombiwara wyszły ;-)
anisiaj muszę wyprówować Twój przepis na pierś z kurczaka bo uwielbiam fetę!!!!! :-)
A
anaber
Gość
48 jedne mniejsze drugie większe :-) ciasto podzieliłam na 4 porcje i z każdej wyszło 12 szt.
bobofrutek
ja kilka wyrzucialm i jednego zjadlam i zostalo dla meza 18 bo ja robilam ta mniejsza porcje :-)
reklama
Podziel się: