Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
kobity moje nie mówcie mi nawet o piweczku, od 2 tyg tak za mna chodzi ze głowa mała a co najlepsze ja nie lubie ogólnie alkoholu , tylko okazyjnie lampeczka winka a teraz bym wypiła mega zimne piweczko ale paradoks bo na nerke by mi pomogło to nie mogę
Ilonko Twoich i tak nikt nie pobije wszystkie równe jak z wystawy Bobo śliczne widze,że większe robiłaś
ale nauka czyni mistrza nastepnym razem tez nam takie równe wyjdą
co do piwa ja tez nie lubię ale ostatnio pare łyków wziełam od M bo nie moglam sie powstrzymać a jak mi sie odbijało po tym a jak się dobrze czułam
anaber nastepnym razem wyjda nam ttakie jak z piekarni hihi :-) ile Ci wyszlo rogalikow? ilonko ja pamietam ze jak zaszlam w ciaze to strasznie mi sie piwka chcialo hihi :-)
Nonono dzieczynki rogaliczki jak malowane!!!! Bobo super, że rogaliki z kombiwara wyszły ;-) anisiaj muszę wyprówować Twój przepis na pierś z kurczaka bo uwielbiam fetę!!!!! :-)
anaber eeeeeee tam, moje kuślawce bo robione naprawde na pospiechu, bo Jas spał i tez chciałam sie połozyc na chwilkę ale i tak jak sie położyłam to on wstał ale dziękuje