reklama

Zaczynamy staranka :)

takimi osobami nie ma sie co przejmowaćja też usłyszałam od mojej teściowej wiele niecenzuralnych słów i mam to gdzieś nie zniże sie do jej poziomu ja mam swoją godność i wiem że bardziej boli jak sie kogoś ignoruje niż gdyby ci sie przyszło z kimś kłócić Karolina nie jesteś egoistką po prostu wymagasz tego co ci sie należy od męża zainteresowanie i poświęcenie uwagi tobie a od teściowej świętego spokoju

reklama
aha agnes , wieczorem tez mam wiekszy brzuch choć juz nie tak jak wcześniej !!!!! wcześniej na początku to była różnica wieczorem a rankiem także to normalne, :)
a brzuszek masz sliczny, zgrabny, !!!!!!!!!!!!! w cale nie duży , broń BOże, spójrz na mój w tym tyg :P różnic jest :)

karolcia jaka egoista? w końcu nikt nie lubi spędzać czasu w towarzystwie padalca. tak więc cię rozumiem bardzo dobrze. najważniejsze że teraz świeta i chociaż na kilka dni zmienisz środowisko. a mąż może też dzieki temu zmieni nastawienie i pomysli wiecej o tobie i Jagódce

Ja też mam taką osobę w rodzinie ze strony męża a konkretnie jego siostra. Jak byli mali to się pokłócili o jakieś głupstwo i do tej pory się nie odzywają. Ona wyszła za bogatego faceta i z jego rodziną utrzymuja kontakt a z nami nie bo co tam z biedakami będą się zadawac. Rok temu urodziła ani na chrzest ani na roczek ani tym bardziej na świeta nie jesteśmy zapraszani. No moze i tak jest lepiej ale mnie to boli bo jak można byc takim wrednym dla rodzeństa ja tego nie rozumiem, ja z siostrą też się kłóce ale u nas jest inaczej mamy bardzo dobry kontakt... A najlepiej jak teściowa kupuje coś Asi i jak ona tego nie chce to daj nam mowiąc: "a kupiłam Asi ale ona nie chce to macie wy " ah szkoda gadac.

Marta-faktycznie nie przyjemna sytuacja miezy rodzeństwem mojego męża siostra odzywa sie tylko jak coc potrzebuje teraz jak zaszła w ciąże to teściowa pilnowała tajemnicy że córunia jest w ciąży i nikomu nie mówiła też mi jest co ukrywać bo ciąże da sie ukryć:szok:a teściówka u nas to kupuje wszystko tylko siostrze m teraz jej daje 10000 na samochód a my potrzebujemy 3500 na operacje dziecka ironia ale co zrobić

przespalam sie godzinke i dalej bym spala ale zbieramy sie za nieglugo na obiad do tesciow i powiedziec im ze jestem w ciazy bo moj maz to juz by wczoraj wszedzie gdzie sie da rozglosil hihi :-)

Hej dziewczynki tutaj pogoda zarty sobie stroi, ostatni tydzien po 20stopni codziennie, a wczoraj snieg i dzisiaj tez pada no kurde kwiecien juz mogloby sie rozpogodzic.:szok:

Roza czekam na adres

U nas sukces mama opowiadala ze ostatni weekend Mya 4 razy wolala kupa i byly 4 kupy w nocniku i dzisiaj tez powiedziala mama kupa i zrobila do nocnika:-) oby juz bylo tak zawsze

wiolka u mojej tesciowej kroluje smazona piers z kurczaka wiec i dzis pewnie bedzie i ogorek kiszony hihi. moja tesciowa nie umie gotowac wiec robi prawie codziennie piers z kurczaka hihi wiec szalu nie ma z jej gotowaniem no ale raz na jakis czas przetrwam tego kuraka hihi :-)

reklama
bobo- mój mąż też chciał zaraz powiedzieć, ale kazałam mu czekać i warto było ;) bobo przetrwasz kuraka do czasu jak Ci pióra pod pachami nie zaczną rosnąć od częstego jedzenia ;)

dziewczynki kochane jesteście- moja teściowa to bardziej z tych, która na kolację woła tylko mojego męża, a o mnie zapomina. jak siedzimy przy stole i są jacyś goście to na pytania o budowę odpowiada ona i mój mąż. jeśli mówi o działce czy budowie to nigdy nie używa liczby mnogiej mówiąc wasza budowa, wasza działka- wszystko jest tylko mojego męża i ona to na każdym kroku akcentuje. albo jak smaży ryby to mówi dla ciebie będzie cos innego, bo my wszyscy lubimy ryby. a ja wtedy jak trędowata, bo nie lubię.

Właśnie zadzwonił do mnie tatinek zapytać na jaki kolor chcę te skórki pofarbować, bo już by mi wszystko załatwił. ;) Kochany.... I na jesień (jak już troszkę mniejsza będę) będe miała ciepłą kamizelkę ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry