reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
polaa czyli jesteś juz oficjalnie na wątku ciężaróweczką :-D
Katy coraz blizej do testu :) &&&&&&&&&&&&&
justyna - biedna ta Twoja siostra ::( ale najważniejsze ze ma swoje skarby przy sobie , ale tez własnie słyszałam ze są takie przypadki gdzie kobieta nie moze utrzymac jednej płci !!!!!!!!!! kurcze no ale od czego to zależy !!!??????????? \
MałaMI fluidki na nowy cykl ~~~~~~~~~~~~~trzymam kciuki :) :tak:
ania - no beta jest OK, wiec sie nie martw :) bądz spokojna :-):-):-)

strasznie mnie brzuch boli teraz :-:)-( wzięłam nospę i siedze grzecznie, nie nadwyrężam sie , jutro mam nadzieje ze test pokaze juz konkretną krechę !!!!! no ale coś sie boje !!!!!!!!!!!

hej dziewczyny :)
nie oddzywałam się bo jestem chora, mam okropny katar i łzawią mi oczy ... zbyt długie siedzenie przy laptopie jest nie możliwe... :(
ania gratuluje przyrostu bety:-)
ilonka jutro będę II tłuste krechy :-)

Dziękuje :) Cieszę się, że ta beta tak ładnie urosła:) W przyszłym tygodniu zrobię sobie test taki na pamiątkę:) Choć mąż już schował ten pierwszy do szafy :)

Ilonko Ty się tylko nie martw, przecież wszystko będzie dobrze;) Test pokaże II krechy !!!! NIE MA INNEGO WYJŚCIA !!

Ja jestem dziś bardzo senna a mam jeszcze trochę pracy , która wymaga myślenia a to mi dziś nie wychodzi.I zaczynają dawać się we znaki cycuszki:) To dla mnie nowość.

Maż pojechał ze mną po betę i po kryjomu nagrał odbiór na kamerę:) Poszliśmy do auta i wyciągnął WIELKI bukiet kwiatów:) Tak oficjalnie:) Ale głupio mi się zrobiło bo ja dla niego nic nie miałam. Myślicie , że nie jest za późno by mu coś kupić? i co?

Przepraszam, ze tak egoistycznie o sobie pisze, ale jestem taka szczęśliwa. Dziękuje Bogu, że wysłuchał mnie:) Nie mogę uwierzyć w swoje szczęście...chyba dopóki nie zobacze na usg to nie uwierze...niech teraz zarodeczek tylko się rozwija..

katy b widzę, że podobna data testowania, co u mnie??? :):):)
ja już zakupiłam 2 testy i czekają....
jejku dziewczyny najgorsze jest to, że boję się faszerować lekami typu aspiryna, sudafed, czy ibuprom zatoki... wysmarkałam już mózg .... :-( nie mogę ich zażyć prawda ????? tylko herbata z cytryną mi zostaje ????
aaaaa i do tego brzuch boli jak na @ :-:)-:)-:)-(

Bietko lepiej dmuchać na zimne. Ale idź do lekarza to przypisze Ci coś dla kobiet w ciaży. Ja byłam i dała mi jakieś tabletki na katar i powiedziała, ze ponoć można Apap i Paracetamol ale akurat tego nie brałam. Tzn wtedy jeszcze nie byłam w ciąży bo to było miesiąc temu ale wolałam dmuchać na zimne. Herbatka z miodem i cytrynką i pod kołdrę. A wiesz, że katar leczony czy nie i tak trwa 7 dni...u mnie tak jest

Cześć Kobitki
dziś taki sobie dzień byłłłł... jeszcze do końca zdrowa nie jestem, choć czuje się już lepiej. Znów 2 godz. popołudniu przespałam, ale czuję, że jak wstaję, to jestem zdrowsza, więc co sobie będę żałować.

KatyB - spokojnie, ja się nie gniewam, bo faktycznie nie mam suwaczka z Magda, ale to juz nie dziecko, więc stwierdziłam, że nie będę się postarzać.... hihi, a teraz mam problem, bo nie moge wstawię suwaczka i o!!

bietka - kup sobie w aptece syrop *spam*, ja nie mam do niego dostepu, ale Ty tak, a to syrop dla kobiet w ciąży.

Ostatnia edycja:
dzięki katrina zapytam w aptece o ten syrop
ania no u mnie z katarem też tak jest, nie leczony trwa 7 dni a leczony tydzień:-)
wiesz ania nie wiem ja nawet nie wiem czy jestem w ciąży - ale na wszelki wypadek nie biorę leków niedozwolonych...

miłej nocki :)

do jutra :)

reklama
Ilonka ja juz sie nakrecilam i boje sie troche rozczarowania :confused: chociaz jakos tak czuje ze to nie ten czas :no: a tam bedzie co ma byc ;-)
Bietka no to bedziemy testowac :-):-):-) u ciebie testy leza :tak:a mnie diabel podkusil i dzisiaj zrobilam:confused::confused::confused: no przeciez wiadomo ze nie wyjdzie:szok: glupia ja :baffled:ale jestem z tych co nieumia czekac :no:

Do góry