reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Hej dziewczyny :)

Ilona proszę głowa do góry Kochana:tak:
Trzymam najmocniej kciuki jak się tylko da;-)
Wierze, że będzie dobrze :-) w poniedziałek powtórz betę:tak:

Witam serdecznie nowe staraczki:tak:;-)

losiczka mam nadzieję, że sie Wam w tym cyklu udało;-)
a jak nie to mąż musi się zgodzić na proby jeszcze, trzymam kciuki:-)

bietka widze, że niedługo testujesz :) także powodzenia, kciuki zaciśnięte (jak za każda z Was:tak:)

A ja się dzisiaj dziwnie czuje, sama nie wiem jak:-D
a to chce, a to nie chce mi się jeść, a tozmeczona a za chwile pełna energi, nie wiem co się dzieje:-D

reklama
No to i ja witam nasze nowe "swiezynki"
Pamelo i Drapichrustek ps . fajny nick :tak:

To fakt ze tutaj jest bardzo milo ja funkcjonuje rowniez na innych forach ale tutaj dziewczyny sa wyjatkowo mile ;-)

Ja po dzisiejszym rannym zalamaniu z powodu przedwczesnej @ postanowilam i juz zakupilam 20 testow ciazowych (10 tki) i 20 testow owulacyjnych oraz termometr do mierzenia tempki
i
nie zawacham sie ich uzyc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak:

No a tak poza tym mialam dbac o linie psssssssss:cool2: ale to od nowego cyklu a dzisiaj wsunelam sloik nutelli i 2 snikersy
Na kibelek to chyba pojde za pol roku :-D:-D:-D

katy a ilo dniowe masz cykle???ooo to szalejesz hehe ale ja tez mam zamiar zgubic pare kilosków wiec w kupie siła;-)
drapichrustek a bierzesz jakies lekina owulke np clo???
polaa moze to jakies objawy ciazowe cie łapią???np taka senność...

Ja co prawda zakupiłam dziś jeden test, ale też nie zawaham się go użyć, mam nadzieje że jutro nie zostanę niemiło zaskoczona przez @ i w niedzielę też, a w poniedziałek teścik. To mój pierwszy cykl starań, pierwszy po odstawieniu tabletek więc mimo wszystko gdzieś tam jestem przygotowana na to że może się nie udać...tym bardziej że coś mnie brzuch pobolewa:(

Zazdroszczę Ci KatyB tego słoiczka nutelli mniam mniam, eh z tym dbaniem o linię... ja staram się na fitness chodzić, ale już marzę o zamianie tego fitnessu na jakiś miły pilatesik dla ciężarówek;)

Dobrej nocy i oby każdej z Was jutrzejszy dzień przyniósł coś dobrego.

Agnieszka wiesz u mnie z reguly to mialam okolo 30 dniowe ostatnio taki przyspieszony mialam w czerwcu 24 dniowy

52 dc
30
30
29
31
24
3029

30
29a teraz 26 dc i badz tu zdrowy :confused:

katyb nie smuć się - nowy cykl - nowa szansa!!! to nasze motto tutaj :) faktycznie krótki cykl miałaś... teraz ... a testy owu jakiej firmy ???? ja polecam ( nie wiem czy mogę polecać, się okazę za dwa dni :):-D heheheh firmy HYDREX).
witaj pamela -trzymam kciuki - moja też ma przyjść za 2-3 dni więc ... jakby coś testujemy razem :-)
ze względu na ilonkę, pamelę, tigresse i - PONIEDZIAŁEK będzie ważnym dniem. TRZYMAM KCIUKASY i chyba też zatestuje w pon. !!!!!!!!
poola trzymaj mocno &&&&&&&&&&&&& i dziękuję :-)

ilonka przesyłam troszkę słoneczka z Krak.

miłego dnia :)

miał byc dla mnie szczęślwy pazdziernik, ten wątek...... a wszystko legło w gruzach !!!!!!!!!!!!!!!!
lada dzien wszystko poleci, a do szpitala nie mam zamiaru iść 3 raz....... nigdy w życiu nie zniose tego po raz kolejny !!!!!!!! może teraz sie zlitują lekarze i mnie skierują na badania , ale można było tego uniknąć gdyby nie te zasrane przepisy, ze po 3 poronieniu należą sie kobiecie szczegółowe badania!!!!!! na własną rękę kosztuje to majatek niestety !!!!!!!!
nie mam siły normalnie juz funkcionować, tak sie modliłam tak błagałam aby Bóg mi tej ciąży juz nie odbierał a stało sie inaczej, bo ja nie zasłużyłam i tyle !!!!! jestem taka beznadziejna , bezużyteczna, nie potrafię dać mężowi dziecka , a małemu rodzeństwa !!!!!!!!!!! nie daje rady tego znieść !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ilonko brak mi slow zrobilabym wszystko zeby bylo dobrze nie mow tak o sobie to nieprawda co myslisz wiem ze nie ma slow zeby cie pocieszyc ale ja wierze ze bedzie dobrze jestes mlodziutka silna urodzisz jeszcze 5 dzieci jak bedziesz chciala masz synka wiec musi byc wkoncu dobrze trzymaj sie dzielnie kochana

reklama
ilonka wiem że żadne słowa nie będą dla Ciebie pociechą ale trzymaj się dzielnie. jesteś młoda kobieta i zobaczysz jeszcze urodzisz zdrowego dzieciaczka. masz już synka więc trochę cierpliwości i pojawi się następne bobo.

i proszę nie pisać o sobie takich rzeczy!!!

bietka zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&& za II kreseczki

Powodzenia życzę także nowym staraczki na naszym forum. Sorki ale jeszcze was nie zapamiętałam ale to kwestia czasu.

kto jeszcze testuje w najbliższych dniach?

ja na początku walczę z @. miłego dnia dziewczynki

Do góry