reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
katy my sie nigdy nie zabezpieczamy tzn stosujemy stosunek przerywany i jak dotad mamy 4 dzieci planowanych wiesz ze mi zalezy zeby zaplanowac plec wiec nie moge sobie pozwolic na przytulanki kiedy sie uda przechytrzyc meza;-)nie na tym przeciez polega chec posiadania potomstwa zobaczymy co dalej bedzie juz raz go zmolestowalam w ostatnim nieudanym cyklu teraz to juz sie nie da ;-)a ja wlasnie zeby sie dobic ogladalam program porod doskonaly:-(

Katrina moje dzieci juz nie wierza w bociana,a list do mikolaja dawno wyslany wsprawie brata albo siostry..wiec mam nadzieje,ze bede mogla im oglosic radosna nowine na swieta..a jak nie...to trudno...bedzie mi cholernie przykro,ale...sama dziecka w brzuch sobie nie wsadze..
Justyna a twoje dzieci nie maja przewy na Halloween ??
Bietka &&&&&& zaciskam z calych sil i mam nadzieje,ze jutro napiszesz,ze sa dwie kreseczki &&&&&&&&
Losiczka a moze akurat w tym cyklu sie udalo..nie trac nadziei..zycze ci kochana,abys miala ta swoja upragniona corcie !!
Malinka
[*]
[*] dla Twoich Dziewczynek
Pola trzeba bylo sie przylaczyc w nocy,a ty kochana spac nie mozesz ?
Katy kochana,to ty tez swoje przeszlas...trzymam &&&,aby tym razem bylo wszystko dobrze..
przykro sie czyta takie smutne posty...:-:)-:)-(
czy jeszcze ktoras testuje w najblizszych dniach ?,jesli tak to za nia tez &&& mocno zaciskam ;-)

a my bylismy na zakupach,po drodze z mezem byly klotnie,bo przeciez nie moze byc inaczej,ale juz jest OK ;-)

Hej kobietki:)

Witaj MADLEN - moja nocna rozmówczyni:) Co to za kłótnie z mężem:) A może i dobrze bo fajnie jest się później godzić;)

MI CAŁY czas nie daje spokoju to, że idę tak późno do lekarza i zastanawiam się czy jednak nie umówić się do innego wcześniej...
Wiem, że te moje problemy typu wizyta u lekarza w porównaniu do problemów innych dziewczyn są błache, ale martwię się po prostu :)

Justyna my mieszkamy w irlandii pln.,ale to tez uk ;-) i moje od jutra maja caly tydzien wolnego..
Aneczka a taka mala sprzeczka na zakupach..u nas to norma,walnelam focha,wzielam dzieci ja poszlam w prawo a maz w lewo,ale czekal po drodze za nami..i jego szczescie ;-)..uwielbiam,jak moj maz mnie przeprasza..jest wtedy taki slodkiiii..
a ty kiedy masz wizyte u gina..ja tez bylam pozno u lekarza..z cora zaszlam w lipcu,a poslam dopiero na pozcatku wrzesnia,a z synem zaszlam w czerwcu,a u lekarza bylam w sierpniu..czulam sie dobrze,nie plamilam..szczerze,to nawet nie przeszlo mi przez mysl,ze moze byc cos nie tak z ciaza..myslalam pozytywnie..dopiero pozniej,jak okazalo sie,ze z synem mam przeciwciala to chodzilam zalamana i modlilam sie o kazdy kolejny dzien...,ale na szczescie wszystko skonczylo sie dobrze ;-)

hey girls,

zaczne od tego, że tak się strasznie objadłam dziś, że chyba zaraz pęknę... nie jestem w ciąży a mój brzuch wygląda na 3mc ;) hehe ide teraz do Kościoła pomodlić się za was i za siebie i na spacer :)
bietka84 - mój prawy jajnik nie domaga, bo od ok 8 lat robią się torbiele. aktualnie jajnik jest powiększony i 8 listopada ide na usg, żeby sprawdzić czy znowu nie ma torbiela, który blokuje mi zajście w ciąże.. zobaczymy. przez 3 lata stosowałam NovaRing, żeby jajnik odpoczął, ale teraz jak zdecydowaliśmy się na dzidziunia to jajnik prawy zaczyna "szaleć"... mam nadzieje, ze w tym cyklu jajnik lewy popracuje :)
madlen - wczoraj juz nie odpisałam, bo poszła luli, ale ty nocy marek jesteś :)
malinkaizi - witaj witaj :) trzymam kciuki za każdą staraczkę i w tym za ciebie :) wierze, że każda z nas będzie niebawem cieszyć się z fasoleczki :)
polaa - postanowiłam codziennie się przytulać (bo mąż to zawsze chętny;) ), aż do spadku temperatury lub jeśli zaobserwuję śluz, że już na pewno nie jest płodny. mam jeszcze braki wiedzy z zakresu NPR, ale walcze dzielnie :)

serdecznie was pozdrawiam i trzymam kciuki &&&&&& za testowaniem, przytulanie i wizyty u lekarza :) za was wszystkie :) mocno nam kibicuję :)

nosotrosek;)

Madlen - wiem, wiem, żartowałam - jak sama piszesz - dzidzia sama do brzuszka nie wejdzie. NIe będę sie powtarzać, bo same to wiecie - nie można o tym non-stop mysleć, bo sie blokuje. Ja na prawdę życzę Wam wszystkim, żeby to największe marzenie i życzenie sie spełniło i trzymam za Was kciuki!!!!! Tylko podchodźcie do tematu ciut na luzie - wiem co piszę, bo sama przez to przeszłam.

reklama
Justynko wiem, ze u Was późno się chodzi do lekarza i podziwiam za wytrwałość!!! Nic się nie dzieje, ale po prostu chciałabym już wiedzieć czy jest dzidzia...tez wierze, że wszystko będzie ok , ale boję się, że pójde w 8 tyg ciąży do lekarza pierwszy raz a tam np nic nie będzie...:zawstydzona/y:

Madlen to też dość późno byłaś u lekarza.

Do góry