reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
witam niedzieli musicie mi wybaczyc ze zadko was odwiedzam ale jakos zawsze cos jest do zrobienia ale raz dziennie staram sie odwiedzis jutro juz moj syn wraca do szkoly to wszy6stko wruci do normy

ilonko tule cie mocno przykro mi moze powinnas lekarza zmienic bo tak nie moze byc .

witam nowe straczki za was trzymam mocne kciukasy

suonko widze ze ovul zycze mocnych zolnierzykow w dzialaniu widze ze jestes rowiesniczka

ania-aneczka trzmam kciuki za fasoleczke

losiczka ja ty sie czujesz testujesz w najblizszym czasie.

WITAJ JUSTYNKO KOCHANA JA TESTUJE DOPIERO 14 LISTOPADA ZRESZTA NAWET NIE BEDE TESTOWALA BO NAPEWNO DUPA Z TEGO CYKLU:-( OSTATNIEGO ZRESZTA:-(DZISAJ BYLAM NA BASENIE ( TRENOWALAM PLYWANIE KIEDYS) MOWIE SOBIE ODPREZE SIE POPLYWAM ZAJME MYSLI CZYMS INNYM I CO ? BYLO JESZCZE GORZEJ BO MYSLE TYLKO O JEDNYM JAK PRZEKONAC MEZA ZEBYSMY DALEJ PROBOWALI ALE CO TAM ZYC TRZEBA DALEJ :happy2: A JAK SIE CZUJESZ JUSTYNKO?

Madlen - jak się będą pytać to każ im wyjrzeć przez okno i zapytaj czy widziały tam bociany???? To nie zawsze jest tak na zawołanie. Może niech napiszą list do Mikołaja....

Witajcie Kochane,

jakbym wiedziała, ze w nocy tutaj taka produkcja była to bym się dołączyła:tak::-D nie spałam do 3:-(

ilona bardzo mi przykro Kochana:-( wspolczuje i przytulam:tak:
Nawet nie pisz, że jeszcze pozamaciczna Ci została bo tak nie będzie.

nosotros jeśli chodzi o nasze przytulanie to miały one miejsca 13 dni z rzędu:zawstydzona/y::zawstydzona/y::tak:odkad zaczely sie plodne przy najkrotszym cyklu jaki mogl miec miejsca do najdluzszego bo nie mialam regularnych:no:
Juz sily nie mialam momentami hehe:-D
U nas sie nie sprawdzalo, ze co dwa dni ;)

malinka witaj i powodzenia:tak: wspolczuje utraty maleństw:( teraz będzie dobrze, trzymam kciuki;-)

ania ja tez się czuję w miarę:tak:
no może trochę mdli ale w pierwszej ciąży czułam sie rewelacyjnie od początku do końca, czasami mialam tylko bole brzucha dość mocne:-(

Czesc Dziewczynki w koncu nadrobilam wasze wpisy od wczoraj. Bylam na urodzinach siostry wiec nie moglam siedziec na kompie:sorry2:

Tak wiec wybaczcie ze zaczynam od Ilonki ale kochana bardzo, bardzo mi przykro wiedz ze jestesmy z Toba. Bedzie dobrze ale musisz poprostu przezyc to na swoj sposob a potem sama uwierzysz ze bedzie ok
Piszesz ze przeszlas juz wszystko, wiesz ze ja tez tak ostatnio powiedzialam do gina?!!
Przedwczesny porod .... byl
ciaza pozamaciczna.......byla
poronienie ...................bylo
Zapytalam go wtedy co bedzie nastepne ..............on sie do mnie czule usmiechnal i powiedzial z nadzieja w glosie "zdrowa ciaza Pani Kasiu".......................uwiezylam, naprawde!!! :tak::tak::tak:

A co do bucikow to schowaj, tez tak zrobilam poprostu czekaja na swoj czas

Madlen napewno wszystko bedzie dobrze
Nosotros &&&&&&&
Bietka . Tigresse trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Malinkaizi witaj i swiatelko dla twoich aniolkow (*)

Losiczka nie do konca rozumiem twoja sytuacje przepraszam ze tak prosto z mostu ale czy maz po podjeciu takiej decyzji chce sie zabezpieczac??? No bo jesli nie to przeciez moze sie tak zdarzyc ze zajdziesz w upragniona ciaze moze zbyt duzo jest teraz rozmow w tym temacie i poprostu musi odpoczac
Jak ty to postrzegasz kochana???

reklama
losiczko umnie zalezy od dnia ale ta ciaza w samopoczuciu jest calkiem oddmiena od pozostalych teraz czuje mdlosci nawet autobusami nie moge jezdzic wszystko zalezy od dnia .. dokuczja mi tez bole brzucha jak szybko wstaje czuje mocne klucia jak cos w domu dluzej porobie to po godzie lub dwoch czuje pobolewanie ciezko mi sie przestawic na powolnu tryb dnia wiem ze bole sa normalne ale czasem sie zastanawiam czy wszystko ok usg mam dopiero w 12 tyg czyli za 6 tyg a do lekarza ogolnego we wtorek ale uk nie uznaja ciazy do 12 tyg troche chore .. martwie sie tymi bolami.. szkoda ze twoj maz sie wycofuje ze staran o coreczke jest nadzieja w tym cylku:tak: milej niedzieli kobitki

Ostatnia edycja:
Do góry