reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Bietko ja czuje się bardzo dobrze - dziękuje:) Wręcz wolałabym jakieś objawy żeby czuć , że jestem w ciąży, ale jest za wcześnie. Brzuch pobolewa dokładnie jak na @ tylko zdecydowanie mniej. Piersi mnie leciutko bolą ale dopiero przy dotyku i bardziej lewa;) I jestem bardziej senna niż zwykle. NIC POZA TYM PÓKI CO.
Dziś z rana zrobiłam test ciążowy QUICK VUE (bo mi dwa zostały) no i wiecie, że robiłam dwie pozytywne bety więc myślałam, że krecha wyjdzie równie gruba jak kontrolna i od razu a na początku nic nie wyszło dopiero po 2 minutach pojawiała się kreska -oczywiście widoczna , ale nie tak intensywna jak kontrolna. Więc same widzicie , ze z tymi testami to różnie bywa.
Bietko kochana tak baaardzo trzymam kciuki za Ciebie !!! Miałyśmy testować razem a ja Cię do wiatru wystawiłam !!! Zresztą za Was wszystkie trzymam kciuki !!!

ILONKO ściskam mocno :*:*:*

Ostatnia edycja:
reklama
Ilonka przykro mi..:-:)-( tule mocno kochana :tak::tak:

to teraz wiemy,aby nie szalec z testami..lepiej poczekac na @ nawet 2-3 dni..i jak nie pojawi sie ,to dopiero wtedy testowac..lepiej miec kilka dni poznije radosc z dwoch kresek,niz cieszyc sie za szybko a potem przechodzic bol.................
Katrina ja dwojke rodzilam w pl.,jak uda sie zajsc w ciaze,to trzeci smyk bedzie rodzony tutaj..;-)
Bietka trzymam &&&,

Witam wszystkie staraczki.Jestem nowa na waszym forum mimo,że Babyboom znam bardzo dobrze.
To będzie moje 5 podejście więc bardzo ,bardzo mocno proszę was o mocne kciuki za mnie. Jak dobrze pójdzie to po raz 3 będę mamą lipcową ale to się okaże dopiero po 9 kiedy zrobię test a do tego czasu bardzo się denerwuje i potrzebuję wsparcia:( Nie chcę wam tu opisywać swojej historii ale uwieżcie mi ,że mimo że mam dwoje dzieciaczków przy sobie oczekiwanie i nadzieja,że się uda jest u mnie równie wielka i mocna jak u tych które starają się po raz pierwszy. Pozdrawiam was wszystkie i każdą z osobna mam nadzieję,że mnie przyjmiecie i z czasem uda mi się Was wszystkie poznać.
Miłej niedzieli.

Malinkaizi witaj i zaciskam &&&& !!!;-)
ja tez mam dwojke dzieci,ale bardzo chce miec jeszcze jedno..cala rodzina chce,dzieci moje to codziennie pytaja sie,co z tym bratem albo siostra..a ja juz nie wiem,co im mowic..:-(
Bietka wydaje mi sie,ze jak przychodzi @,to mamy jakis spadek formy..u mnie pierwszego dnia jeszcze jest OK,kryzys przychodzi na drugi dzien..ale jak juz sie @ konczy,to czuje w srodku ogromna sile..i nadzieje..az do kolejnego albo testu albo @:-(

Ilonka tule cie mocno bardzo mocno bedzie jeszcze dobrze zobaczysz, a moze u ciebie to hormony wariuja co? tak tez moze byc, nie zalamuj sie, pamietasz jak niedawno opisywałam ze mi 3 testy kreske druga slaba pokazywały a okazło sie ze tydzien poźniej przyszła @ i to były hormony, idz na spokojnie do lekarza pogadaj z nim, moze cos doradzi, zobaczysz jeszcze zafasolkujemy wszystkie

ilonka trzymaj sie kochana;-*
bietka nie nie poszła ja mam dopiero 3dc i pierwszy z clo bo niestety bez niego nie mam owulki:no:
malinka witaj na forum dobze trafiłaś boto szczesliwy wątek!!!powiedz cos o sobie!!

reklama
Do góry