reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
madlen79 też bardzo mocno w to wierzę inaczej już bym nie próbowała.
Moje córeczki mają już ;Natalka 13 lat i Vanessa 10 a moje Aniołeczki odeszły ode mnie ;Pierwszy w 10 tc w lipcu 2010 roku a Nicola w 39 tc w tym roku:( Do tej pory przegrywałam walkę ale mam nadzieję na wygraną wojnę;)

jeszcze do konca miałam nadzieje :-( glupia jestem i tyle !!!!!!!!
a teraz znów bede musiała czekać ze staraniami - ciort wie ile....... dlaczego mi sie nie udaje :( naprawdę mam dość juz wszystkiego :-:)-:)-( kiedy w koncu zasłuże na zdrową ciąze , na dzieciątko !!!!!!!!!!!!!!!! ile jeszcze musze znieść....... jak na razie to juz wszystko miałam, obumarcie, puste jajo, biochemiczna, jeszcze mi została pozamaciczna i moze sie uda w koncu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

agnieszka_dk "Ciążą biochemiczną nazywamy wczesne poronienie, czyli obumarcie jaja płodowego i wydalenie go z ciała kobiety. O poronieniu mówimy do ok. 20 tygodnia ciąży. Po tym czasie płód jest już zdolny do samodzielnego życia poza organizmem matki. O ciąży biochemicznej mówimy wtedy, gdy testy potwierdzają informację o zapłodnieniu, jest jeszcze jednak zbyt wcześnie, aby zaobserwować ją podczas badania ginekologicznego lub ultrasonografem. "

aga no własnie biochemiczna to taka ze testy pokazują ze ciąża jest a na usg sie jeszcze tego nie zobaczy i przychodzi okres i po wszystkim
naturalna selekcja !!!!!

Ilonka nawet tak nie mow !!!..daj sobie troche czasu,odpocznij psychicznie,a potem zacznij staranka,jak juz bedziesz gotowa,tule cie mocno kochana,zobaczysz..jeszcze bedziesz miala drugiego szkrabika,slicznego i zdrowego !!!!!:tak::tak::tak:..sciskam cie mocno kochana...;-)
Agnieszka biochemiczna to taka,ktora odchodzi razem z miesiaczka..wiele kobiet ma ja co miesiac..ale nie wiedza o tym,dlatego test lepiej robic wdniu @..
Malinkaizi zycze kochana duzo sily..i dobrze,ze sie nie poddajesz..powodzenia !!&&&&&&&&&

reklama
ilonko kochana tak mi przykro :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( trzymaj sie dzielnie bedzie ok wkoncu

MALINAKAIZI ZYCZE POWODZENIA CZYTALAM TWOJA HISTORIE DZIELNA KOBIETA JESTES ZYCZE WSZYSTKIEGO NAJ

Ostatnia edycja:
Do góry