reklama
Malinkaizi
Mama pięciu dziewczynek
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
jeszcze do konca miałam nadzieje :-( glupia jestem i tyle !!!!!!!!
a teraz znów bede musiała czekać ze staraniami - ciort wie ile....... dlaczego mi sie nie udaje
naprawdę mam dość juz wszystkiego :-
-
-( kiedy w koncu zasłuże na zdrową ciąze , na dzieciątko !!!!!!!!!!!!!!!! ile jeszcze musze znieść....... jak na razie to juz wszystko miałam, obumarcie, puste jajo, biochemiczna, jeszcze mi została pozamaciczna i moze sie uda w koncu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a teraz znów bede musiała czekać ze staraniami - ciort wie ile....... dlaczego mi sie nie udaje
agnieszka_dk
Fanka BB :)
a co to jest ta ciąża biochemiczna???bo ja to w sprawie poronien to ciemna jestem
Malinkaizi
Mama pięciu dziewczynek
agnieszka_dk "Ciążą biochemiczną nazywamy wczesne poronienie, czyli obumarcie jaja płodowego i wydalenie go z ciała kobiety. O poronieniu mówimy do ok. 20 tygodnia ciąży. Po tym czasie płód jest już zdolny do samodzielnego życia poza organizmem matki. O ciąży biochemicznej mówimy wtedy, gdy testy potwierdzają informację o zapłodnieniu, jest jeszcze jednak zbyt wcześnie, aby zaobserwować ją podczas badania ginekologicznego lub ultrasonografem. "
Freya1
Malinka witamy na forum, które mam nadzieje dla każdej z nas okaże się szczęśliwe
;-)
(*) dla Twoich aniołków...

(*) dla Twoich aniołków...
Ilonka nawet tak nie mow !!!..daj sobie troche czasu,odpocznij psychicznie,a potem zacznij staranka,jak juz bedziesz gotowa,tule cie mocno kochana,zobaczysz..jeszcze bedziesz miala drugiego szkrabika,slicznego i zdrowego !!!!!

..sciskam cie mocno kochana...;-)
Agnieszka biochemiczna to taka,ktora odchodzi razem z miesiaczka..wiele kobiet ma ja co miesiac..ale nie wiedza o tym,dlatego test lepiej robic wdniu @..
Malinkaizi zycze kochana duzo sily..i dobrze,ze sie nie poddajesz..powodzenia !!&&&&&&&&&

Agnieszka biochemiczna to taka,ktora odchodzi razem z miesiaczka..wiele kobiet ma ja co miesiac..ale nie wiedza o tym,dlatego test lepiej robic wdniu @..
Malinkaizi zycze kochana duzo sily..i dobrze,ze sie nie poddajesz..powodzenia !!&&&&&&&&&
ania-aneczka
Bietko betę to mogłabym robić co drugi dzień najlepiej
Ale raz, że jest mega droga bo 40 zł a dwa , że nie można dać się zwariować
Ale jestem bardzo dobrej myśli 
reklama
losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
ilonko kochana tak mi przykro :-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-( trzymaj sie dzielnie bedzie ok wkoncu
MALINAKAIZI ZYCZE POWODZENIA CZYTALAM TWOJA HISTORIE DZIELNA KOBIETA JESTES ZYCZE WSZYSTKIEGO NAJ
MALINAKAIZI ZYCZE POWODZENIA CZYTALAM TWOJA HISTORIE DZIELNA KOBIETA JESTES ZYCZE WSZYSTKIEGO NAJ
Ostatnia edycja:
Podziel się: