reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Dziewczyny czy wam tez nie wyswietlaja sie polskie znaki? i forum jest po angielsku? czy tylko mi cos sie pochrzanilo w kompie?

u mnie wszystko normalnie...

dziewczyny mam pytanie ile dni przed @ spada temp???
u mnie dziś 33dc (cykle nieregularne 34-35) mam zazwyczaj niskie temp najczęściej 35,8 od tyg mam 36,6 i wyżej... teraz 37... nadzieja mnie nie opuszcza....

Hej witam

dziewczyny testowałam dziś rano o 7 i wyszła jedna gruba krecha a druga tak blada ze tylko pod światłem ja widać ja jej nie widziałam rano w kibelku mam takie sobie światło nie wiem czy się cieszyć szczerze czuje się normalnie jak na @naprawdę jeśli niedostane okresu do 4list.to PONAWIAM TEST O LUDU NIBY BLADA NA MAKSA KRECHA A DAJE TYLE UŚMIECHU NA TWARZY....

Ania-aneczka- jak samopoczucie

Tymuniek ja myślę że możesz się cieszyć,nawet słaba druga kreska oznacza ciążę:) A na samym początku czujemy się dokładnie jak na @:) Trzymam kciuki:)

Justynka myślę że jest nadzieja:) tak 2 dni przed @ spada tempka:)&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

TYMUNIEK dziekuje,że pytasz:) TO MIŁE!!

Powtorz test za kilka dni :) A przypomnij mi kiedy masz termin @?

KOBIETKI
przepraszam z gory, ze napisze o swoich prywatnych sprawach ( do tej pory tego nie robiłam) , ale dzis po stosunku z mezem a własciwie po szczytowaniu ;) dostałam strasznego skurczu podbrzusza -spojenie łonowe az do odbytu i jednoczesnie rozwolnienie...zbladlam zalal mnie pot i trwało to 15 minut ale przeszło. Strasznie się wystraszyłam, zadnej wydzieliny nie mam. Teraz juz do wizyty u lekarza wstrzemiezliwosc. Przepraszam raz jeszcze, że tu pisze o takich sprawach, ale chcialam wiedziec czy ktoras z WAS tak miala bo stasznie sie wystraszylam.

ania- @mam dostac 4 listopada

A TY PO JAKIM CZASIE ZROBIŁAŚ TEST??? ODRAZU BYŁ WYRAZISTY TZN KRESECZKI
A co do sexu-to sabat aż do wizyty u gina tak na wszelki wypadek... dla bezpieczeństwa po co się narażać:sorry2:

reklama
Witam wieczornie :)
tymuniek - ja testowałam 1 dzień przed @, czyli dziś :) na 319 str znajdziesz moje zdjęcie z dzisiejszego poranka :) jest blada krecha... musisz uzbroić się w cierpliwoć. ja odradzm testowanie wcześniej niż 1 dzień przed lub w dzień @ -potem własnie się myśli.... a czesto zdarzają się mikroporonienia i @ nadchodzi. Trzymam kciuki za piątek !!!! to już nie daleko.

ania no to zaszalałaś :) ja uważam, że seks to nic złego, jednak pogadaj z lekarzem - będziesz spokojna ! po prostu miałaś mocniejsze skurcze :) wszystko będzie dobrze :)

miłej nocki :*

Do góry