reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

piąteczka - ja też ostatnią @ miałam 02.10. - i dziś testowałam. Jak chcesz spróbuj jutro rano! dziś już z popołudniowego może nie wyjść :) trzymam kciuki &&&&&&& podobno zaraz po odstawieniu jest największa szansa :):-)

tigresse przykro mi z powodu @ - nie martw się i do dzieła w nowym cyklu :)

karo-li-na
- ja na bete czekam ok 3 godz. - ale to zależy gdzie robisz... może najpierw spróbuj zrobić w dniu spodziewanej @ zwykłego sikańca a potem na betę.
Wiem, że do piątku daleko- mnie też się tak dłuuuuużyło wszystko - teraz odliczam do wizyty i usg... potrzebny byłby czasoprzyspieszacz :-)

agnes, madlen smacznego :) jeśli jesteśmy przy kulinariach, to czy uważacie, że powinnam przestać pić kawę??? Ja codziennie rano piję kubek ( czasem 2) kawy rozpuszczalnej z mlekiem.

reklama
Bietka moim zdaniem,jesli ci kawa smakuje,to pij..czemu mialbys z niej zrezygnowac ??..ja akurat nie moglam pic,bo mnie cofalo,jak ja poczulam,ale jak byly lepsze dni to pilam sypana..bo kiedys tylko taka pilam i to 3-4 dziennie..a odkad mieszkam w uk,to pije gl.rozpuszczalna..

Ja kupiłam sobie Inkę zbożową i jest pyszna. Ale ja kawkę to tylko rano piłam do śniadania i to taką lekką.
Ja dziś mam rosołek ale to dlatego, że na wczoraj miał być ale wczoraj go nie zjedliśmy i jest dziś. Ja mam trochę lżej bo gotuje dla naszej dw

pytam o betę ponieważ w piątek, czyli w dzien planowanej @ będę w laboratorium i jeśli nie pojawi się to przekleństwo zwane @ to poza sikańcem z rana zafunduję sobie betę dla pewności i może zanim skończą się moje badania całe to wyniki bety już będą. :)

ja ostatnią @ miałam 3.10 ale cykle mam 32-33, więc do piątku czekam i zrobię teścik, bo ten sobotni popołudniowy był oczywiście negatywny... :(

Aneczka moje chlopaki to rosolem nie najedza sie,kiedys jak mialam to syn powiedzial do meza : tata dzisiaj nie ma obiadu,jest tylko rosol :-D
zaraz ide potrzec ziemniaki i zrobie tym moim lobuzom placki,a potem jeszcze usmaze mielone i zrobie spaghetti..
mam dzisiaj strasznego lenia,chyba za dlugo spalam..

Chyba potestuję z Wami. Tak z dwojga złego, to chyba lepiej jak Was mężowie trochę studzą, bo mój to zwariował. Zadzwonił przed chwilą i powiedział , żebym przyłożyła telefon do brzuszka bo on chce z córką porozmawiać - jasnowidz- dosyć, że pewny , że jest to i płeć nawet zna - oszalał hi hi

madlen ja też dzisiaj mama lenia:zawstydzona/y: Zrobilam Kubie rosołek własnie (z makaronem, marchewką i mięskiem z udka z kurczaka-uwielbia), zjadł cała miseczkę i poszedł spać:tak: więc mam spokój, fajnie powiedział Twój syn, że nie ma obiadu tylko rosól hehe:):)

piąteczka oby ta pewność męża się sprawdziła, trzymam kciuki :)

madlen - uśmiałam się, hehehehe ja uwielbiam rosół - no ale widzę, że Twoje chłopaki to głodomrki :)))) no ja bardzo lubię kawę, i mam niskie ciśnienie więc ona mi pomaga nie zasnąć nad laptopem w pracy :)
piąteczka - no masz jasnowidza :-) trzymam kciuki &&&&&&&

u mnie dzisiaj diabelska pomidorowa - mój mąż tak nazywa zupę pomidorową, do której dodaję czosnek, cebulkę i ostrą paprykę - pyyychaaaaa!!!!

heheh właśnie zjadłam śledzie - na zachcianki zbyt wcześnie, ale tak mnie naszło :)

piąteczka fajnie masz. :) ja swojemu powiedzialam, że test zrobiłam i kicha wielka, na co on, że trudno, następnym razem, że nam się uda i przytulil. szczegółów mu nie zdradzalam, ani tego, że zamierzam jeszcze raz ten test zrobić pod koniec tygodnia. :)

reklama
i nie mogę dlużej was czytać bo głodna sie robie jak wilk a jeszcze godzina do końca dnia :( i godzina podróży do domu, wiec padne z głodu :)

Do góry