reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

bietka ale narobiłaś mi smaka tą pomidorówką:-) uwielbiam taką ostrą:tak:
ja bardzo lubię jeszcze zupę z owoców morza no ale w ciąży ich nie wolno niestety:-(chociaz jak raz zjem i mało owoców będzie to chyba nie zaszkodzi:sorry2:

reklama
piąteczka fajnego masz męża i wcale się nie dziwię że zna płeć było nie było wypada następna dziewczynka:) A jak mają na imię Wasze pociechy?

U mnie na obiad dziś klopsiki w sosie pomidorowym:) Nagotowałam na 2 dni żeby jutro tylko ziemniaczki ugotować i na groby....
Testujcie dziewczynki testujcie za wszystkie trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

ale ja guła jestem :D właśnie się uświadomiłam że testy ciążowe mają różne czułości :D a ja zazwyczaj łapałam co popadnie i mam w domu same 25...
u mnie dziś 33dc i łapię paronoję

oj tak Bietka moje chlopaki to lubia zjesc..dobrze i duzo,a najlepiej mieso..a cora to znowu szczypior z dlugimi nogami i obronczyni zwierzat,wiec nie bardzo przepada za miesem,wedlin nie je w ogole..jedynie kurczka..ale na sile nie daje jej miesa,jak nie lubi to nie zmuszam..
Piateczka no oby maz mial racje ;-)
Pola u nas chyba cisnienie spada,bo zasypiam na stojaco..jakos tak ciemno sie zrobilo,chyba bedzie padac..

karolina czytałam, ze się nie powinno jeść ich właśnie:-( ale myślę, że nie popadajmy też w paranoję i trochę raz za czas nie zaszkodzi;-)
tatara też nie można a ja Go uwielbiam:zawstydzona/y:

Pola ja to nawet nie wiedzialam,ze w ciazy nie wolno jesc pewnych potraw..:szok:..z cora to akurat nie chetnie jadlam cokolwiek,ale z synem to bylam wiecznie glodna i pochlanialam wszystko co bylo pod reka..nawet jesli wczesniej tego nie jadlam..
moja siostra np.naczytala sie ,ze kobieta w ciazy nie moze uzywac niektorych kosmetykow i tak fiksowala,ze czasami mialam jej dosyc !!!!!!!..ja jakos na takie rzeczy nie zwracalam uwagi i mam zdrowe dzieci ;-)

reklama
ha,madlen mi też koleżanka nagadała jak byłam w ciąży żebym nie smarowała jakimkolwiek balsamem ciała:szok::-D
a jadłam też to na co miałam ochotę:tak: wiecznie byłam głodna:zawstydzona/y:
oczywiście odpuscilam miedzy innymi tatara bo surowego mięsa nie wolno. Ale resztę jadłam, owoce morza czasami też:tak:

Do góry