reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
witam dziewczyny ja wlasnie koncze @,i mam zamiar zabrac sie do dziela od nowa...piszecie tak duzo ze trudno ogarnac,jako ze jestem tu nowa.pisalam tylko raz przed @,no i jak nadeszla to 3 dni zlozci,smutku i placzu...teraz troche mi przeszlo i czekam na ow.bardzo fajnie sie Was czyta,czasami smieje sie sama do siebie bo niektore posty odzwierciedlaja dokladnie moje uczucia...gratulacje dla Wszystkich zafasolkowanych!!!

ILONKO KOCHANA DOBRZE ZE WROCILAS NAPISALAM CI POD WYKRESEM PRZECZYTAJ SOBIE
KAROL BOBOFRUTEK TEZ PLAMILA PARE DNI A TERAZ ZOBACZ 9 TYDZ LECI :-):-):-) TRZYMAM KCIUKI ZA JUTRZEJSZE II KRESECZKI
A U MNIE BETA 15 ZL :happy:

Ilonka trzymaj się buziaczki;-)

losiczka72 to rzeczywiście tanio płacisz za betę:tak::tak:

MAM JESZCE 2 DNI DO@WIEC NA PEWNO PRZYJDZIE Jak narazie najadłam się śledzi zagryzając kuleczkami Rafaelo ja to mam smaki:-):-)ale ja mam tak zawsze przed okresem a śledzie uwielbiam:-p

ILONKA WITAJ KOCHANA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
JEJKU JAK DOBRZE,ŻE JESTEŚ :) :-)

dziewczyny u mnie beta kosztuje 35 zł !!! byłam w prywatnym laboratorium - dzisiaj - nie wytrzymałam do jutra :-)
znalazłam coś takiego - laboratorium analityczne. Pojechałam i mam wynik !!!! 1417 - 5-6 tydz. !!!!
dziewczyny nie mogę w to uwierzyć :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: jestem dzień po spodziewanej @.
popłakałam się.... kiedy ostatnio byłam w laboratorium - przy ciąży pozam. moja beta 2 dni po spodziewanej wynosiła 44 :-(

wiem, że muszę czekać na przyrost bety, zrobię w sobotę.... a za tydz do lekarza....

nie wierzę dziewczyny .... że się udało - 6 m-cy starań!!!!!!!!!

przepraszam, że ja tylko o sobie...

odezwę się wieczorkiem poczytam wszystkie posty i napiszę do WAS personalnie !!!!

buziaki

KAROL ZAPRASZAM DO POZNANIA :-) TYLE ZE TYLKO RAZ ZROBILAM BO MAM DOSC DALEKO OD DOMU A JA MUSIALABYM JECHAC Z CHLOPAKAMI RANO NO I PO WYNIK TO MI SIE NIE CHCE ALE JAK TEST 2 DNI PRZED@ POKAZE 1 KRESECZKE TO JUZ NIE MAM SIE CO LUDZIC TYLKO CZEKAC NA @:wściekła/y:

BIETKA SUPER :-):-):-) GRATULACJE CIESZ SIE MASZ PRAWO KAZDA BEDZIE SIE TU Z NAS KIEDYS CIESZYC I PLAKAC ZE SZCZESCIA NAWET JA :-)JAK PRZECHYTRZE MEZUSIA;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Bietka super gratuluję Ci z całego serduszka!! :-)
Też już bym się chciała cieszyć jak Ty... jak narazie to siedzę i szukam objawów ciąży (na które jest za wcześnie;-)) Żeby chociaż przez chwilę o tym nie myśleć zrobiłam babkę cytrynową. Właśnie jest w piekarniku :-p Ciekawe co z tego wyjdzie...
Ilonka trzymaj się kochana!! Fajnie, że się odezwałaś

Do góry