reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

zagubiona podaje nowe dane do tabelki cykl 4, termin @ 26.11- kurcze to juz 4 cykl, nie byłam na tym etapie jeszcze, przewaznie w 3 cyklu za
chodziłam, wiec czuje ze teraz juz tak pięknie i szybko nie bedzie, no trudno, moze kiedys sie uda, choć teraz męza nie bedzie juz wiec sobie poczekam wieki az sie trafi owulka w weekend :-:)-:)-(
doła mam o to ciągle tak naprawdę :( jak był w domu to sie udało, cieszyłam sie chwilkę a teraz znów zaczynam od nowa tym razem juz z nieciekawymi perspektywami :-:)-(
przepraszam ale nie jestem w stanie tryskać optymizmem :-:)-( żle mi z tym ale co zrobić :-:)-(

reklama
i ja dołączam do staraczek justynka7177, 24, 2.11 (na chwilę obecną brak-ale mam nieregularne), cykl 1 (1 z testami owu i trafieniem w owu)

jak myślisz zzagubiona powtórzyć betę w piątek ? wiem, że Ty nie robiłas powtórnej i też miałaś ponad tysiąc - dobrze kojarzę :-) ?
jak dieta? dajesz radę :) a brzuszek - dobrze , że rośnie :)
chcialam powtorzyc bete ale zdalam sobie sprawe ze bede fisiowac i jak powtorze to co chwile bede ja robila i sie zamartwiala co do diety to dobrze idzie w pierwszej ciazy przez pierwsze 3 mies przytylam ponad cztery kg a teraz mam juz dwa i pol mies i tylko kilogram.

Zagubiona fajnie, że w końcu napisałaś:) Teśkniłam za Tobą:) To już 10 tydzień :szok:

ja tez za wami tesknilam ale jakiegos dola dostalam i nie mialam natchnienia do pisania. co do wizyty ja tez sie bardzo balam ;p do tego stopnia ze przed wizyta rozwolnienia sie nabawilam ;p heh bedzie dobrze zaloze sie ze jak zobaczysz serduszko jutro to lezka w oku sie zakreci

ilonko nie wiem jak chcesz ale ja na twoim miejscu dala bym sobie troche czasu na kolejne staranka najpierw porobila wszystkie badania by wiedziec co jest nie tak i zapobiec ewentualnym problemom. no ale zrobisz jak bedzies uwazala :*trzymaj sie kochana przytulam mocno

Zagubiona jutro na bank nie zobaczę serduszka bo to dopiero 5 tydzień:) 21.11 mam następną wizytę (tę pierwotną) wtedy będzie początek 8 tygodnia to może:) Jutro się umówiłam bo nie wytrzymałam w niepewności dłużej :)

Mam nadzieje, że dołek Ci przeszedł , przecież to taki piękny czas, że nie możesz się smucić :*

Zagubiona - ma to samo, niby 1kg więcej, ale brzuszek już troszkę jest ( w końcu to nie pierwsza ciąża), a i nie pierwszy tydzień, więc nie ma się co dziwić.
Na te infekcje kup sobie *spam* - polecam - sama właśnie wyczarowałam sobie jedna buteleczkę i juz ją opróżniłam - mi pomógł.
Teraz koleżanka jest akurat w Pl to zamówiłam sobie jeszcze dwie buteleczki, żeby mieć asekuracyjnie, zima dopiero się zaczyna...

Zagubiona jutro na bank nie zobaczę serduszka bo to dopiero 5 tydzień:) 21.11 mam następną wizytę (tę pierwotną) wtedy będzie początek 8 tygodnia to może:) Jutro się umówiłam bo nie wytrzymałam w niepewności dłużej :)

Mam nadzieje, że dołek Ci przeszedł , przecież to taki piękny czas, że nie możesz się smucić :*
aha no tak to jeszcze troszke za wczesnie ale na nastepnej wizycie to na 100% juz bedzie a powiedz mi kochana jaka ty betke mialas bo bobo mowila ze jej gin mowil ze przy becie powyzej 1200 juz widac serducho, a co do dolkuw to w pierszych miesiacach slyszalam ze to dosc czesta sprawa organizm musi przyzwyczaic sie do tej burzy hormonow ;p

Katrina napewno sie zapytam jutro w aptece o to tz meza wysle ;p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Zagubiona ja ostatnią betę miałam 28.8 po dwóch dniach 91.5 ale to było jeszcze przed terminem @ ( to było już 11 dni po owulacji). Później już nie robiłam. Jeśli by rosła tak jak wtedy to pewnie ponad 1000 by było ale nie jestem pewna jak to by wyglądało. Za droga jest by robić tak często. Jutro dowiem sie więcej, mega się denerwuje ale to nic nowego z moich ust hehe;)

Tymuniek 27 04.10 3

................MałaMi....................25..... ........15.10....................4.............
.............ada6.1984................27.......... ...21.10....................2..............
..............Dzoana.a.................29......... ...26.10.....................2..............
.............agnes2704...............29.......... ..28.10......................3..............
...........justynka7177.............24............ ...2.11......................1..............
..............Karolekk..................30........ .....?????.....................1..............
...........agnieszka_dk.............23............ ..?????....................2.............
..............losiczka72................39........ .....13.11....................4..............
.............Suonko87.................24.......... .....13.11....................4..............
.................lilian......................26... ...........14.11....................3.............
............piąteczka...................31....... ........?????....................1..............
..............marysia77...............34.......... ......18.11....................2...............
................ilona24..................24....... .........26.11....................5...............

.......Mamusia-Kasia........22........03.08.2011.......12......10 .05.12..........
..........ViolaPop...............35........26.08.2 011........8.......01.06.12..........
......zZagubiona..............21........21.08.2011 ........9.......03.06.12..........
......Bobofrutek...............27........03.09.201 1........7.......10.06.12..........
..tomek i justyna............24........17.10.2011.........5. . .......??????..........
.....ania-aneczka.............27........01.10.2011.........5 ......08.07.12..........
.......bietka84.................27.........02.10.2 011.........4.......04.07.2012......

reklama
ilonko - wiem co czujesz. Mój maż był dziś tylko trzy godzinki i powiedział mi, że do końca roku mam go tylko wtedy, gdy przesiadając się z samolotu na samolot przyjedzie zamienić walizkę- nienawidzę jego pracy:wściekła/y:!!!!!!!!! I jeszcze te wczorajsze wydarzenia na okęciu:wściekła/y:
Ale zanim pojechał to czytał mi do brzuszka nie zważając na moje protesty ....... nie uwierzycie........ KUBUSIA PUCHATKA:-)
ROZPŁAKAŁAM SIĘ Z CZUŁOŚCI
jak ja mu powiem jeśli nadejdzie @???????????

Do góry