reklama
P
piąteczka
Gość
witajcie dziewczyny:-)
abra - zyczę powodzenia:-)
u mnie choróbsko zalęgło się na dobre
pewnie mam tydzien z głowy
abra - zyczę powodzenia:-)
u mnie choróbsko zalęgło się na dobre

K
karol_in-a
Gość
Dzień dobry Dziewczyny!
Po pierwsze @ się nie rozkręcila do wczorajszego wieczora. Dzisiaj nad ranem troszkę więcej czegoś jasno brązowego, więc pewnie się rozkręci- tymbardziej, że czuję się jakby za chwilkę miała przyjść.
Rano oczywiście zrobiłam test chociaż byłam już zrezygnowana i zniechęcona- jedna krecha.
Ten cykl mimo wskazań testów owulacyjnych bez jajeczkowania chyba.
Mam nadzieję, że następna owulka przyjdzie wcześniej niż za pół roku. 
justyna, ania- dobrze, że przybieracie na wadze, przecież to maleństwo też musi się z czegoś rozwijać, więc głowa do góry
ja bez ciąży też tyję
justynka- życzę wytrwałości w oczekiwaniu na dzień @, bo o ile dobrze pamiętam to jutro, prawda? Trzymam &&&
zzagubiona- jeśli mogę to podaję dane do tabelki
karol_in-a wiek 28 termin@ 4.11 cykl starań łącznie 5 (na dobre 1)
Po pierwsze @ się nie rozkręcila do wczorajszego wieczora. Dzisiaj nad ranem troszkę więcej czegoś jasno brązowego, więc pewnie się rozkręci- tymbardziej, że czuję się jakby za chwilkę miała przyjść.
Rano oczywiście zrobiłam test chociaż byłam już zrezygnowana i zniechęcona- jedna krecha.
Ten cykl mimo wskazań testów owulacyjnych bez jajeczkowania chyba.
justyna, ania- dobrze, że przybieracie na wadze, przecież to maleństwo też musi się z czegoś rozwijać, więc głowa do góry
ja bez ciąży też tyję

justynka- życzę wytrwałości w oczekiwaniu na dzień @, bo o ile dobrze pamiętam to jutro, prawda? Trzymam &&&
zzagubiona- jeśli mogę to podaję dane do tabelki
karol_in-a wiek 28 termin@ 4.11 cykl starań łącznie 5 (na dobre 1)
P
piąteczka
Gość
oj! 

nie wiem, czy wytrzymam z testowaniem do soboty- pewnie zrobię dziś w południe
poradźcie czy nie za wcześnie - tabsy odstawione 2. 10

nie wiem, czy wytrzymam z testowaniem do soboty- pewnie zrobię dziś w południe
poradźcie czy nie za wcześnie - tabsy odstawione 2. 10
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Witam czwartkowo
U mnie juz koniec @, 4 dni to szybko sądziłam ze jednak bede miec długo dłużej no ale OK, mnie pasuje, bo mam juz dość "pampersów" łeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jaś chory,kaszle jak gruźlik dosłownie, ciągle wstawałam do niego w nocy, wiec dziś bede chodzić jak wampir cały dzien :-
-
-
-( 

przepraszam ze nie jestem na bierząco, ale kciuki dla testujących niedługo i na nowe cykle &&&&&&&&&&&
U mnie juz koniec @, 4 dni to szybko sądziłam ze jednak bede miec długo dłużej no ale OK, mnie pasuje, bo mam juz dość "pampersów" łeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jaś chory,kaszle jak gruźlik dosłownie, ciągle wstawałam do niego w nocy, wiec dziś bede chodzić jak wampir cały dzien :-

przepraszam ze nie jestem na bierząco, ale kciuki dla testujących niedługo i na nowe cykle &&&&&&&&&&&
K
karol_in-a
Gość
piąteczka- poczekaj, po pierwsze może być za wcześnie i wynik fałszywy może sprawić znów jakis zawód, a później tląca się nadzieja, że może jeszcze nie wszystko stracone wysysa resztki sił z nas, więc poczekaj. Zrób to czego ja nie zrobiłam.
Oszczędź sobie stresu. Łatwo się mówi- ja zapewne w następnym cyklu też nie wytrzymam i będę wariować za wcześnie jak teraz, ale...
bietka84
szczęśliwa :)
hej dziewczyny
witam porannie
trzymam kciuki za nowe staraczki
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
ania daj znać co powie lekarz :-)
ja mam usg 22.11 - a Ty 21.11 :-) myślę, że zobaczymy już serduszka
madlen- dziękuję :*
ilonka ucałuj synka... niech zdrowieje... i dbaj o siebie :*
jutro powtórzę bete ( po 48 godz.) - i będzie to ostatnia beta !!!! chyba, że lekarz wypisze skierowanie :-)
miłego dnia
witam porannie
trzymam kciuki za nowe staraczki
ania daj znać co powie lekarz :-)
ja mam usg 22.11 - a Ty 21.11 :-) myślę, że zobaczymy już serduszka
madlen- dziękuję :*
ilonka ucałuj synka... niech zdrowieje... i dbaj o siebie :*
jutro powtórzę bete ( po 48 godz.) - i będzie to ostatnia beta !!!! chyba, że lekarz wypisze skierowanie :-)
miłego dnia
losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
WITAJCIE KOCHANE
ILONKO MOJ KUBA TEZ KASZLE ALE DALAM GO DO SZKOLY BO CHCIAL ISC :-)
JA WCZORAJ WIECZOREM POLECIALAM NA BASEN JAK JA UWIELBIAM PLYWAC A W MYSLACH ZE PLYWAM SOBIE MOZE Z DZIDZIA:-) MASAKRA NORMALNIE
TEMP ZBYT NISKA WIEC NAPEWNO DUPA NO I BEDE MUSIALA KOMBINOWAC OD NASTEPNEGO CYKLU ;-);-);-)
MILEGO DNIA
ILONKO MOJ KUBA TEZ KASZLE ALE DALAM GO DO SZKOLY BO CHCIAL ISC :-)
JA WCZORAJ WIECZOREM POLECIALAM NA BASEN JAK JA UWIELBIAM PLYWAC A W MYSLACH ZE PLYWAM SOBIE MOZE Z DZIDZIA:-) MASAKRA NORMALNIE

MILEGO DNIA
good morning girls,
zZagubiona - bardzo proszę o dopisanie mnie do tabeli:
nosotros - 27 - 17.11 - 3
3 cykl starań, tabela temperatury jakaś dziwna, ale staramy sie, bo wczoraj bolał mocno jajnik:
url=http://enpr.pl/1974]
[/url
ania, bietka - dzięki za &&&& 20.11 bedę testować, chyba że przyjdzie @ ale oby nie!
miłego dnia i biore sie do pracy...
zZagubiona - bardzo proszę o dopisanie mnie do tabeli:
nosotros - 27 - 17.11 - 3
3 cykl starań, tabela temperatury jakaś dziwna, ale staramy sie, bo wczoraj bolał mocno jajnik:
url=http://enpr.pl/1974]

ania, bietka - dzięki za &&&& 20.11 bedę testować, chyba że przyjdzie @ ale oby nie!
miłego dnia i biore sie do pracy...
reklama
Podziel się: