reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

zZagubiona przez Ciebie spoznie sie do pracy na 100procent bo mi teraz wyskoczyl Twoj post i to cudowne zdjecie slodkiego Ktosia i po prostu odejsc od kompa nie moge i tak patrze i patrze:szok:,nie ma chyba piekniejszego widoku! zycze Wam obojgu duzo zdrowka i spadam bo nagane dostane!

reklama
piąteczka- ja mam podobny plan na następny weekend- piątek wieczór i sobota rano, z mężem zobacze się dopiero w sobotę wieczorem, więc mam nadzieję, że oszaleje z zachwytu :)

qrcze własnie szukam przepisu na ciemny chleb razowy, bo sama mam zamiar upiec taki w piątek, albo w sobotę, więc... jeśli ktoraś ma to ja będę bardzo "dzwięczna".

zzagubiona- czy mi się wydaje czy Ty mialaś jakoś w poprzednim tygodniu wizytę u lekarza i usg? dlaczego nic nie mówisz? opowiadaj tu i to już?

ja tylko na chwile,bo czasu brak.wpadne wieczorem :tak:
Pamela ,Agnieszka to testujemy razem,bo ja tez mam w planie zrobic sikanca 25,chyba ze wredna @ do mnie przyjdzie.. &&&& za wasze 2kreseczki !!!!!
Karolina do ciebie tez kochana moge wpasc na ta dziczyzne ;-)...fakt ,jedzenie niewazne jakie trzeba umiec zrobic..;-),jak gdzies uslysze,jak dobrze taki smakolyk przyrzadzic,to dam znac..;-)
Piateczka rob sie na bostwo,niech maz padnie w wrazenia,jak cie zobaczy ;-)
milego poniedzialku wszystkim zycze :-)

madlen to jest nas juz 3;-)coprawda ja powinnam 24 dostac bo do 2 dni po odstawieniu dupka dostawałam@ ale dałam sobie 3 dni od odstawienia jak nie bedzie @to zatestuje!!!!
zagubiona a jak tam maluszek i ty sie czujecie??

madlen- ja oczywiście podtrzymuję zaproszenie, więc brzuchatą Cię widzę na dzikusku z grilla na przykład :)

piąteczka- co do tego robienia się na bóstwo- madlen mi właśnie uprzytomniła, że jak mąż z wrażenia padnie to nici z seksu, więc lepiej, żeby mu tylko te gacie w progu juz opadły i ewentualnie szczęka. :-)

Kochane a mi się przyjdzie z Wami pożegnać- nie dlatego, że Was nie lubię, bo lubię Was szalenie bardzo i powiem szczerze, że się troszkę uzależniłam od Was, zaczytuję się w tych Waszych dyskusjach i przedkładam to ponad wszystko inne. Będę do Was zagladać mam nadzieję, ale już rzadko.
Niestety u mnie sie troszkę porobiło- dolina za doliną jak prawdziwy Klapouchy, mam nadzieję, że życie które ze mnie uszło jak powietrze z balonika szybko wróci i będę mogła do Was wrócić. Póki co nie dam rady. :-(

Tymczasem życzę Wam wszystkim tych wymarzonych II, wymiotów, bicia serduszka i w końcu małych różowiutkich stópek :)
Wszystkim przyszłym i obecnym mamuśkom wszystkiego co najlepsze- spokoju i cierpliwości.
Starającym się, testującym- wytrwalości w dąrzeniu do celu.

Wszystkim razem i każdej z osobna- to co jest dla nas wspólnym celem- być szczęśliwą mamą zdrowego dzieciątka. :)

Ściskam Was.

karolina nie opuszczajnas!!!czemu taka nagła zmiana nastawienia???stało sie cos???kurcze myśle ze to nie przez którąś z nas???

nie wiem czy tak to miałąm zaznaczyć na tym wykresie te wyzsze temperatury???a co wg te kreski oznaczaja???ta wyzej???

Ostatnia edycja:
Witajcie laleczki:);-) witam serdecznie was kochane , wlasniesie powolulku szykuje do tej kliniki o boze jakiego mam mega maxa duzego stresa ja pikole serducho chece mi wyjsc na zewnatrz ,, ciekawa jestem jak bedzie i co powie m ta lekarka..... jak tylko wruce pochwale sie wam kochane co i jak na wizycie serdecznie pozdrawiam i zycze milego popoludnia :-):-):-)

agnieszko- absolutnie to nie przez żadna z Was.
niestety w życiu mi sie troszkę pokomplikowało- konkretniej mówiąc nie mam takiego szczęscia do teściowej jak piąteczka, a i mój mąż ciągle synusiem mamusi, więc ach nawet nie chce mi się o tym mysleć, a co dopiero pisać żeby nie płakać, więc przepraszam... :-(

reklama
Dziękuje Wam dziewczynki za wsparcie!! Jesteście kochane :-p:-p:-p

losiczka zazdroszczę Ci tych krótkich cykli te moje 31 dni wydaję się teraz wiecznością, choć wiem, że zawsze mogło być gorzej :-p
To będzie mój 5 cykl bez zabezpieczania a 3 takich poważniejszych już staranek, teraz dopiero wiem, że źle liczyłam długość cykli i źle określałam owulację... Może teraz, gdy jestem bogatsza o tą wiedzę się uda :-)
anusia trzymam kciuki za badania w klinice i daj znać co Wam tam powiedzieli!! &&&&
bobo nie stresuj się, wszystko będzie dobrze!! Buziaki w brzuszek dla Ciebie :* ;-)
MałaMi trzymam mocno kciuki!! Mam nadzieję, że wysikasz piękne II kreseczki &&&&&
No i trzymam kciuki za wszystkie trzy testujące w tym samym czasie, aby miały piękne prezenty od Mikołaja w postaci II kreseczek na teście :-):-)
karolinka mam nadzieję, że szybko dojdziesz do siebie i wrócisz tu do nas!! Przytulam Cię mocno!!

Do góry