reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Nie jesteś sama ilonka. Też mnie serce boli jak dowiaduję się o kolejnej znajomej która jest w ciąży. Mam wrażenie, że wszystko kręci się wokół dzieci. Dziś na lekcji dziewczyny wymyślały zakończenia zdań i oczywiście pierwsze co padło to I hope... I will have a baby.:eek::eek::eek:

ILONKA: bardzo ladnie ci by bylo w tym kolorku i nawet myslalam nad strzyzeniem wloskow , wloskimytak do ramion zciac i zrobic delikatne pazurki za twarz grzywkeczka taka wystrzepiona na bok tez ewentualnie na ten ciemne nowy koloek kilka refleksow na na glowie czyli fachowo na koronie :happy: to moja wizja dla ciebie hehe . powiem ze bardzo mi brakuje tego zawodu :-(

WIEM CO KOCHANE PRZYWACIE MIALAM KILKA TEMU TO SAMO JAK SPOTKALAM KUMPELE Z KTORA MIALM STAZ W S. A TU JEST W 6 MCU C MYSLALAM ZE SERDUCHO MI PEKNIE SZLAM Z I LZY SAME DO OCZU MI SIE LALY .... A CO TO TEGO CO ILONKO NAPIS . TO TAK ZAZWUCZAJ SIE DZIEJE TAM GDZIE NIECHCA I BID AZ PISZCZY TO CO ROK PROROG A TAM GDZIE JAKIEJOLWIEK WARUNKI DZIDZI BEDZIE MIEC TO CIEZKO ZAWSZE ODRAZU .. ALE COZ MUSIMU BYC CIERPLIWE I CZEKA NA FASOLECZKE KTORE NIEBAWEM WSZYSTKIE BEDZIEMY MIEC :happy::happy:

Madlen - napiszę Ci coś na piva. - sprawdź wiadomości

Na tej fotce jestem na kolanach mojego męża i mojego Boss-a.

Ostatnia edycja:
katrina czemu masz tak pozno usg ja bylam u lekarza w zeszly wtorek to byl 8 tydzien i owszem powiedziala mi ze polozna skontasktuje sie ze mna do 4 tyg ale przyszlo wszystko wczoraj i na usg mam na 14 grydnia w 12 tyg w irlandi jest inaczej ?

ale wam zazdroszcze ja jestem z moim 8 lat a jeszcze slubu nie bylo zawsze cos innego wypada ja tez chce takie zdjecia

ILONKO super kolorek ja mialam podobny przez 6 m ale potem musialm zmienic bo moj juz mowil ''tylko nie rudy'' on woli czarny ale jestem za jasnej karnacji i mi nie ladnie

ja wlasnie czekam na tate moj pojechal po niego laduje za jakies 40min ale sobie odpoczne od gotowania

Ostatnia edycja:
justyna - w Irlandii pierwszy scan jest dopiero ok. 20 tyg., chyba, że są problemy, albo pierwsza ciąża, to wtedy wcześniej, jeśli nie - to normalnym trybem dopiero w 20 tyg.
Co do ślubu - to my jesteśmy razem 6,5 roku, w ubiegłą Wigilię dostałam jako prezent pierścionek zaręczynowy.... a w kwietniu się pobraliśmy.

Ostatnia edycja:
No wlasnie Katrina jak to jest u was z tym usg, kurcze czytalam jak pisalas o 20 tygodniu ale teraz dopiero pokojazylam jak napisala Tomek i Justyna

Ps 2gie zdj niesamowite :tak:

widze ze juz napisalas dlaczego ;-)

A gdzie reszta :szok: ??? Dawac tu dziewuszki, juz przepis na "zycie sie skonczyl"!!!!

reklama
Do góry