reklama
zagubiona to twój mężuś się z tobą ma
przypomina mi się ta reklama lodówek beco gdzie facet wstaje w nocy po jedzenie dla ciężaróweczki. rozczula mnie to
i reklama calzedonii też
ciekawe czy kiedyś się doczekam dnia jak mój będzie spełniał moje zachcianki...

Z
zZagubiona
Gość
jaki slodziakk
Z
zZagubiona
Gość
roszpunka w pierwszej ciazy bylo gorzej heh wysylalam go po polnocy po roznosci haha
na pewno niedlugo ty bedziesz swojego ganiac :-)
na pewno niedlugo ty bedziesz swojego ganiac :-)
madlen trzeci cykl. też macie czasem wrażenie, że dziewczyny w ciąży was prześladują? albo takie z maluszkami w wózkach?? wiem,że to moja fantazja, ale jak mam zły dzień to płakać mi się chce jak na nie patrzę
aha i jeszcze ta chyba na polsacie ... coś chyba pomieszałam. gdzie koleś pyta dziewczyny czy dziecko kopie a ona na to że dzisiaj mocno. wiem chora na głowę jestem

aha i jeszcze ta chyba na polsacie ... coś chyba pomieszałam. gdzie koleś pyta dziewczyny czy dziecko kopie a ona na to że dzisiaj mocno. wiem chora na głowę jestem

Ostatnia edycja:
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
zagubiona- kobieto wykończysz mnie tym kubełkiem
katrina przepiękna suknia , w ogólę jak pisze Katy- tak romantycznie
anusia no nie ma to jak ślub kościelny, każda marzyła, o takiej sukni, o takiej ceremoni
Lorelain a co CI kochana szkodzi zrobic i jutro??????? ale ja myślę ze jutro wparujesz do nas z rana z pozytywnym testem
a własnie ja kupiłam 7 testów juz tych o czułości 10mlU, ( niby o takiej czułości) sie okażę !!!!!!hehe, jutro albo w czwartek przyjdą i bedą kusić szatany
losiczka piękny staż macie
to dopiero miłość !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! po 21 latach plany o dziecku ahhhhh
bosko :-)
wiecie też się wolę w ciemniejszych ale te nowe nie bedą az takie jasne jak miałam
bede o takie ,albo coś podobnego
tzn troszkę jaśniejsze 

katrina przepiękna suknia , w ogólę jak pisze Katy- tak romantycznie
anusia no nie ma to jak ślub kościelny, każda marzyła, o takiej sukni, o takiej ceremoni

Lorelain a co CI kochana szkodzi zrobic i jutro??????? ale ja myślę ze jutro wparujesz do nas z rana z pozytywnym testem
a własnie ja kupiłam 7 testów juz tych o czułości 10mlU, ( niby o takiej czułości) sie okażę !!!!!!hehe, jutro albo w czwartek przyjdą i bedą kusić szatany

losiczka piękny staż macie
wiecie też się wolę w ciemniejszych ale te nowe nie bedą az takie jasne jak miałam

anusia88sc
Fanka BB :)
Lorelain : a pewnie zrob sobie tescik nic nie starcisz a moze tylko zyszkasz kochana tego ci zycze i trzymam &&&& :-)
katarina: mi tez sie podoba twoja sukienka , i ta sceneria do uroczystosci jakby wyznaczona super :-):-)
MADLEN : bedzie dobrze nie smutaj sie kochana, wszystko bedzie dobrze.....
KatyB: sliczny piesio ... jakiej to rasy ..... oczka ma takie kochane takie muwiace : " zaopiekuj sie mna"
katarina: mi tez sie podoba twoja sukienka , i ta sceneria do uroczystosci jakby wyznaczona super :-):-)
MADLEN : bedzie dobrze nie smutaj sie kochana, wszystko bedzie dobrze.....
KatyB: sliczny piesio ... jakiej to rasy ..... oczka ma takie kochane takie muwiace : " zaopiekuj sie mna"
reklama
roszpunka jak 3 cykl to jeszcze nie jest tak zle ;-),glowa do gory 
ja ciezarne zaczelam dopiero zauwazac,jak bylam w ciazy,wczesniej jakby ich nie bylo..a teraz jakos znowu mam,ze widze brzuchatki na ulicy..ale to mam juz od ponad roku..
anusia ja juz nie smutam..co ma byc to bedzie ;-)
ilona to sa moje odcienie..chociaz mialam wszystkie kolory teczy na glowie,to w czerwieniach czuje sie najlepiej..

ja ciezarne zaczelam dopiero zauwazac,jak bylam w ciazy,wczesniej jakby ich nie bylo..a teraz jakos znowu mam,ze widze brzuchatki na ulicy..ale to mam juz od ponad roku..

anusia ja juz nie smutam..co ma byc to bedzie ;-)
ilona to sa moje odcienie..chociaz mialam wszystkie kolory teczy na glowie,to w czerwieniach czuje sie najlepiej..
Ostatnia edycja:
Podziel się: