reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Ja nie mogle wkleic zdj ze slubu i troche mi smutno :tak: ale za to wkleje naszego pieska ktory jest w Polsce IMG_5565.jpg

reklama
zagubiona to twój mężuś się z tobą ma :-D przypomina mi się ta reklama lodówek beco gdzie facet wstaje w nocy po jedzenie dla ciężaróweczki. rozczula mnie to:tak: i reklama calzedonii też :zawstydzona/y: ciekawe czy kiedyś się doczekam dnia jak mój będzie spełniał moje zachcianki...

katy slodkiego masz psiaka :tak:
moje szkrabiki marza o piesku,ale niestety na razie to niemozliwe
roszpunka doczekasz ;-),a dlugo juz sie staracie ?

roszpunka w pierwszej ciazy bylo gorzej heh wysylalam go po polnocy po roznosci haha
na pewno niedlugo ty bedziesz swojego ganiac :-)

Najlepsze jest to ze spi zawsze na grzbiecie :tak:
a wchodzacy na nasz ogrod musza obowiazkowa ja poglaskac po brzuszku, bo juz lezy gotowa i czeka ha ha ha ha ha ha :-D:-D:-D

madlen trzeci cykl. też macie czasem wrażenie, że dziewczyny w ciąży was prześladują? albo takie z maluszkami w wózkach?? wiem,że to moja fantazja, ale jak mam zły dzień to płakać mi się chce jak na nie patrzę:sorry:
aha i jeszcze ta chyba na polsacie ... coś chyba pomieszałam. gdzie koleś pyta dziewczyny czy dziecko kopie a ona na to że dzisiaj mocno. wiem chora na głowę jestem:zawstydzona/y::-D

Ostatnia edycja:
zagubiona- kobieto wykończysz mnie tym kubełkiem :baffled:
katrina przepiękna suknia , w ogólę jak pisze Katy- tak romantycznie :)
anusia no nie ma to jak ślub kościelny, każda marzyła, o takiej sukni, o takiej ceremoni :):-D
Lorelain a co CI kochana szkodzi zrobic i jutro??????? ale ja myślę ze jutro wparujesz do nas z rana z pozytywnym testem:)

a własnie ja kupiłam 7 testów juz tych o czułości 10mlU, ( niby o takiej czułości) sie okażę !!!!!!hehe, jutro albo w czwartek przyjdą i bedą kusić szatany :baffled:
losiczka piękny staż macie :) to dopiero miłość !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! po 21 latach plany o dziecku ahhhhh:) bosko :-)

wiecie też się wolę w ciemniejszych ale te nowe nie bedą az takie jasne jak miałam:p bede o takie ,albo coś podobnego :p tzn troszkę jaśniejsze :)

rude.jpg

Lorelain : a pewnie zrob sobie tescik nic nie starcisz a moze tylko zyszkasz kochana tego ci zycze i trzymam &&&& :-)

katarina: mi tez sie podoba twoja sukienka , i ta sceneria do uroczystosci jakby wyznaczona super :-):-)

MADLEN : bedzie dobrze nie smutaj sie kochana, wszystko bedzie dobrze.....

KatyB: sliczny piesio ... jakiej to rasy ..... oczka ma takie kochane takie muwiace : " zaopiekuj sie mna"

reklama
roszpunka jak 3 cykl to jeszcze nie jest tak zle ;-),glowa do gory :tak:
ja ciezarne zaczelam dopiero zauwazac,jak bylam w ciazy,wczesniej jakby ich nie bylo..a teraz jakos znowu mam,ze widze brzuchatki na ulicy..ale to mam juz od ponad roku..:-D
anusia ja juz nie smutam..co ma byc to bedzie ;-)
ilona to sa moje odcienie..chociaz mialam wszystkie kolory teczy na glowie,to w czerwieniach czuje sie najlepiej..

Ostatnia edycja:
Do góry