reklama
KatyB
Fanka BB :)
Madlen ty przynajmniej masz szanse sie cos dowiedziec przypadkiem moj skubaniec nawet po pijaku nie chce nic chlapnac
Pilnuje sie jak moze, nawet czasami jak w nocy mowi przez sen to probuje go zagadac ......no bo potem nie pamieta 
Tylko cos rzuci o "foczkach" zeby mnie nakrecic
No sliczne te zdjecia masz Ilonka :-)....... tacy wpatrzeni w siebie ....slodko
. I powiem ci ze ladnie ci w tym kolorze 

Tylko cos rzuci o "foczkach" zeby mnie nakrecic

No sliczne te zdjecia masz Ilonka :-)....... tacy wpatrzeni w siebie ....slodko

Ostatnia edycja:
KatyB
Ilona ja tez mam za soba proby zmian kolru 
Byl bardzo jasny blond, czerwien, miedz, a nawet czarny ale na razie obstaje przy swoim naturalnym, czyli....cieply blond
Madlen moj za czasow wojska byl moim chlopakiem wiec mogl pofiglowac
zwlaszcza ze ja wtedy we Wloszech bylam przez 3 miesiace a pozniej na drugim koncu Polski

Byl bardzo jasny blond, czerwien, miedz, a nawet czarny ale na razie obstaje przy swoim naturalnym, czyli....cieply blond

Madlen moj za czasow wojska byl moim chlopakiem wiec mogl pofiglowac

-Lorelain-
Ilonka - fajnei wyglądasz i w ciemnych i w jasnych włoskach, ale mi się wydaje że w ciemnych wyglądasz bardziej charakternie, wyraziście.
Roszpunka - chciałabym jutro nie robić, dopiero w terminie @ .... ale czy ja wytrzymam mając jeszcze 5 testów w szafce?
Roszpunka - chciałabym jutro nie robić, dopiero w terminie @ .... ale czy ja wytrzymam mając jeszcze 5 testów w szafce?

lorelain nie chcę cię kusić, ale skoro robisz już od paru dni to co ci szkodzi jutro też spróbować ;-) nic nie zmienisz, jeśli nie ma bąbelka, a jeśli jest to jutro też wyjdzie
tym bardziej że zapasy masz. a jak to bąbelek to już ci się nie przydadzą w najbliższym czasie, więc nie będziesz ich trzymać niepotrzebnie <diablica> hihi
ciekawość mnie zżera!

katrina115
Potrójna Mama
witajcie wieczorową porą,
polaa - jest teraz w Polsce i sporadycznie ma kontakt z netem (na czerwcówkach tez jest tylko czasami), za jakieś 9 dni wraca do siebie to na pewno tu zagladnie,
karolina - ja się długo zastanawiałam czy jeszcze się decydować na ciążę - ostatecznie podjęliśmy decyzję na tak, głównie ze względu na Alinkę, a skoro tak, to czas nas naglił, bo ja juz lat trochę mam, a moja mama i babcia zaczynały klimakterium w wieku 38 lat!!! więc nie było na co czekać, cieszę się, że dość szybko się udało, ale ubrania ciążowe mnie średnio kręcą - ale Tobie życzę szybkiego odwiedzania sklepów z takową odzieżą!!
polaa - jest teraz w Polsce i sporadycznie ma kontakt z netem (na czerwcówkach tez jest tylko czasami), za jakieś 9 dni wraca do siebie to na pewno tu zagladnie,
karolina - ja się długo zastanawiałam czy jeszcze się decydować na ciążę - ostatecznie podjęliśmy decyzję na tak, głównie ze względu na Alinkę, a skoro tak, to czas nas naglił, bo ja juz lat trochę mam, a moja mama i babcia zaczynały klimakterium w wieku 38 lat!!! więc nie było na co czekać, cieszę się, że dość szybko się udało, ale ubrania ciążowe mnie średnio kręcą - ale Tobie życzę szybkiego odwiedzania sklepów z takową odzieżą!!
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: