reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

ja mam nieco ponad 100km nad morze ale go nie lubie tylko dla meza tam pojechalam ;p;p

moj nie to ze chudzielec to wyglada na 19 lat a ma prawie 25 ;p

reklama
Jak to mówią, wszędzie dobrze gdzie nas nie ma :-D ja mieszkam na śląsku i morze uwielbiam, za to góry mogłyby dla mnie nie istnieć, choć mam je o rzut kamieniem.

Zagubiona my oboje wyglądamy jak dzieciaki, ludzie nam nie wierzą że po ślubie jesteśmy:-D
A na mojego męża w pracy jakieś leszcze, które go nie znają wołają "młody", choć ma 27 lat i jest mgr inż :sorry:

Ostatnia edycja:
jej ale śliczne wszystkie sesje !!!!!!!!!!!!! naprawdę każda panna młoda jest śliczna, no i oczywiście panowie miodzio :)

Ja tez chciałam dodać ale wychodzą strasznie wszytskie, takie niewyraźne, nie wiem czemu tak sie dzieje jak tu chce je wgrac :((((( buuuuuuuu
wy to normalnie je wklejacie naciskając TEN OBRAZEM w edytorze ??????????

Tak, dajesz obrazek i wgrywasz z komputera. Potem jak już wyślesz odpowiedź to jak klikniesz na fotkę to powinna się powiększyć ilonko

Jakieś nowe spostrzeżenia apropos mojego wykresiku, kochana?

ja mieszkam na mazurach do morza daleko nie mam ale kiedys chcialabym sie wybrac w gory moze kiedys marzenia sie spelnia narazie realizuje sie inne heheh

Za to ja zawsze chcialam nad morzem mieszkac, moja mama pochodzi z Gdanska tata z Podkarpacia wioec tu "sie osiedlilismy"
Mialam szanse przeprowadzic sie nad morze kilka lat temu jak moj m byl w Marynarce w Ustce. Mial propozycje zostania zawodowym zolnierzem i na poczatek mielismy dostac tam mieszkanie ale jakos czul ze nie to chce robic w zyciu i po rozmowie stwierdzilismy ze bedziemy mieli daleko do rodzicow........................................zebym ja wtedy wiedziala gdzie wyladuje :-D

reklama
dziewczynki wszystkie zdjecia sliczne !!!;-),
moj tez byl taki patyczak :-D,ale przy obiadkach zony przytylo mu sie do stwoki :-D
roszpunka na mojego tez wolaja mlody ..jak jest ogolony,to mlody bez brody,a jak ma zarost..co mu sie czesto zdarza,to mlody z broda ;-),a 30-tka juz mu stukla .

Do góry