reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

dziendoby kochane

ilonko
na to licze ze dzisiaj owu moze byc nawet wieczorem wtedy odstep 2 dni zobaczymy jutro licze ze tempka skoczy az do sufitu hi hi
ja tez mam taki rudy kolor maz wola na mnie ryza he he jak mu mowie ze sie zrobie na blond to mowi ze mnie zostawi hi hi no i mam dlugie wlosy :-)
wszystkie posty przeczytalam za nie odpisane przepraszam i obiecuje poprawe :-d:-d:-d

reklama
Ilonka- czekam na zdjęcia
Ja też ostatnio swoje przyciemniłam- pozostały blond, ale ciepły naturalny blond, a nie tlenione niemal białe :) początkowo dziwnie sie czułam, bo odkąd pamiętam mam blond, ale te też są blond tyle że ciut ciemniejsze i wyglądają naturalnie :tak:

Losiczko- trzymamy kciuki, żeby marynarka wojenna Twojego męża storpedowała skutecznie Twoje jajko :laugh2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ilonka- jak się powiększy to nie są złe te zdjęcia- można w każdym bądź razie wyczytać co się chce.
Nie obraź się Sloneczko na mnie, ale blond za jasny, a czarny za ciemny- ja tam widzę Cię w cieplym brązie, albo coś bliżej kasztanowego. Takie jest moje zdanie- moja wizja Ilonki.

Karolinko- lubie i cenie szczerość !!!!!!! dziękuje, no dlatego pisze ze blondu nie chce a czarny mnie troszke postarza i wydaje sie chyba taka ponura:p wiec w planach mniej wiecej taki kolor jaki wczoraj wysłałam :) dziękuję :)
kochana u Ciebie dziś jakiś spadek jest...... ciekawe , robisz dzis test owu????????????????

No to się cieszę. Masz absolutna rację Ilonko co do koloru. Ciemny postarza, a jasny zbyt mdły i nijaki jak dla Ciebie. :)
A co do mojego spadku- qrcze w jajniczku pobolewa cosik, ale nie za bardzo- testu zapomniałam zabrać, a pędzę na szkolenie i zrobić go będę mogla dopiero jak wrócę ok 21ej :-(
jutro rano do Was zajrzę :)

Karolinka możliwe ze to owu :) :-D
Agnes no prosze jaki skok dziś :) SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Roszpunka u Ciebie tez cos podskoczyło:)

Podskoczyło, podskoczyło... Ale jeszcze 2 tygodnie musi tak podskakiwać, a nie wiem czy to realne:happy: Nie nastawiam się bo znów będzie płacz:baffled:
Żeby za wami nadążyć to trzeba pracę rzucić:-p

Ostatnia edycja:
dziendobry kochane

synus jak zobaczyl dziadka oszalal z radosci teraz nie chce isc do szkoly

nie wiem czy to narmane ale przewaznie od 17.oo kazdego dnia pobolew mnie brzuch nie wiem czasem czy to nie przez jelita bo ostatnio pilam gazowane i jak za szybko wstane bo czuje bardzo mocne uklucie ostatnio sie przrstraszylam.
a na dodatek dzis w nocy spac nie moglam strasznie mnie bolala prawa reka jakby krazenie zmiezylam cisnienie i bylo 95na 65 stasznie niskie mi sie wydaje dobrze ze mam wizyty w poniedzialek u lekarza

reklama
Do góry