reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Hejka :)
Jak Wszystkie to wszystkie :) ja też wstawiem jedno zdjęcie teraz mam naturalne włosy, niefarbowałam 4 lata aby odrosty mi znikneły masakra była ale teraz włosy się poprawily i było warto . Wcześniej miałam wszystkie długości i wszystkie kolory na glowie.:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
dziewczyny! fotki super! nie przeczytałam wszystkiego bo nie sposób

i właśnie obgryzam ze złości pazury, że ja nie mogę dodać swoich:wściekła/y:

oczywiście nie próżnowaliśmy wczoraj- teraz czekamy do mikołaja na efekty- bliźnieta byłyby super!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cześć czołem kluski z rosołem

oczywiście zrobiłam test...ten z acona to pojawiła się kreska i jest taka średnia. Ani ciemna ani jasna. Zrobiłam też nord test. Nie wiem jaką ma czułość bo niestetey nie pisze. Pojawił się straszny bladzioch, ale widoczny bez podchodzenia do okna i innego widziwiania. Nie rozumiem dla czego nie mogę mieć poprostu normalnej grubej kreski i tyle. Sprawa jasna. A tak to dalej nie mogę się cieszyć i czekam jak na szpilkach czy jutro przyjdzie @.

Czy ja mogę jakoś chorować że mam np. dużo tego hormonu i testy mi go wykrywają a ciąży nie ma ?

Lorelain robiłas betę 2 dni temu moze nie bylo podczas pobierania takiego stężenia a to jest tylko badanie, zrobiłas trzy testy i wyszły pozytywnie więc glowa do góry nie zamartwiaj się, jak pojawia się chociaz bladzioch to oznacza to tylko jedno a Ty masz to potwierdzone na trzech testach. Więc pozostało tylko gratulowac :tak:

A czy przy wczesniejszych starniach jak robiłaś testy też tak wychodziło? czy były negatywne?

Dzien dobry!!!!!!!!!!!!!!!!

Lorelain z czasem bedzie ta krecha taka gruba ze w koncu sie usmiechniesz:tak:

Widze ze juz tylko swit nastanie to dziewczyny skrobia a tu 2 strony do czytania co to bedzie jak czlowiek zniknie na chwile do pracy???? :szok::szok::szok:

Anaber sliczna z Ciebie kobitka ;-)

Ilonka i co ty dzisiaj na moj wykres :sorry2:??? Bo ja juz pomalu sie nastanawiam na @ :tak: idzie z dnia na dzien nizej

Ostatnia edycja:
anaber - śliczne zdjęcie :-)

wczesniej nigdy sie nie starałam, z Matim była wpadka, test robiłam na ok 5- 6 dni po terminie @ i miałam od razy dwie grube krechy.

Teraz robie testy od soboty i nic wczesniej nie wychodziło. Dopiero teraz zaczęły się pojawiać bladziochy, ale przez tą niską betę to jakoś się nie cieszę. Zobaczymy jutro.

chciałam zrobić sobie tą przyjemność i otworzyć wątek sierpniówek, ale boję się że bym zapeszyła a dwa to jakbym dostała jutro @ to dopiero byłaby kapa :dry:

Ostatnia edycja:
witam laseczki,ale piekna sesje slubna urzadzilyscie,ogladalam i podziwialam.same slicznosci mamy na forum:tak:!Lorelain Ty nam sie tak zamartwiac nie mozesz,fasolka musi byc,koniec kropka!moje mysli sa dzisiaj przy Tobie kochana,wysylam dobre fluidki wprost spod Weneji!:tak:

LORELAIN KOCHANA TY JESTES CHORA I BEDZIESZ PRZEZ NAJBLIZSZE 9 MIESIECY HA HA :-D:-D:-D

ANABER FOTKA SUPER WOGOLE JESTESCIE SUPER DZIEWCZYNKI JAK POJAWI SIE KTORYS Z MOICH STARSZYCH TO POSTARAM SIE RZUCIC JAKAS FOCIE ;-)

LORELAIN POCZEKAJ Z TYM WATKIEM :tak:

dziewczynki kochane moje a ja dzisiaj koncze 31 lat i i tak mi strasznie smutno,taka mam pustke w sercu.niby wszystko mam-kochajaca rodzine,wspanialego meza,prace,ktora lubie,tylko tej malej istotki upragnoinej brak,tej najwazniejszej...tescik lezy na szafce i tak kusi jak diabel,ale czuje nadchodzaca @wiec nie ma sensu go probowac:-(.no i zla jestem jak cholera bo wczoraj czytalam ze dzidzie jakas wyrodna matka zostawila w smietniku,a jaka to sprawiedliwosc ze taka zaraz zafasolkuje a te kobitki co tak pragna dzidzi to musza tak sie starac,tak stresowac,czekac nieraz dlugie lata.a niekiedy nawet nie doczekaja tego upragnionego momentu... no dobra koncze z marudzeniem,nastepny cykl,nastepna szansa...

reklama
wyrzucilam z siebie zle emocje i byle do przodu.moj maz twierdzi ze trzeba widziec plusy,a jesli nie ma fasolki,to za to czeka nas mnostwo cudownych boboseksow w nastepnym cyklu i tego sie bede trzymac:-p no i nie wytrzymalam,zrobilam test....czekam 3 minuty...

Ostatnia edycja:
Do góry