reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
to cc takie okropne ???????????? ja jak byłam w ciązy modliłam sie o cc bo bałam sie ze zejde z tego swiata z bólu bo ja mdlałam i lądowałam na pogotowiu prawie co miesiac jak miałam@ takie miałam bóle, wiec dla mnie porób to cos niewyobrazanego wtedy było , a teraz,,,,, dziękuje Bogu ze sama urodziłam bo był dobrze;)

ilonka przy porodzie boli jak cholera ale z tego co kazda kobitka mi mowi dostajesz bobo i nic juz nie jest wazne idzie funkcjonowac, a przy cc ani sie ruszyc bo boli ja o tym zeby sie przekrecic na bok to moglam pomarzyc na 10 dni z zycia wylaczona bylam dobrze ze w szpitalu bylam bo nie wiem jak w domu bym wytrzymala nie mowiac juz o tym ze musisz dzieckiem sie zajac ze mna lezala dziewczyna tez po cc to nic przy synku nie mogla zrobic

Fajne bodziki znalazłam całe rozpinane
95765dca3f25c349.jpg

ja jestem w trakcie dni plodnych owulka ma byc jutro albo w niedziele( spr w internetowym kalkulatorze) ale sama nie wiem... to moj pierwszy cykl (normalny) po odstawieniu.... ciekawa jestem czy owulka w ogole bedzie... jak narazie podbrzusze pobolewa i uczucie mokra...
Viola ja stwierdzilam ze po co czekac skoro nigdy nie wiem czy bede mogla miec dzieci a tak to bede miec czs na ewentualne leczenie itd

reklama
Do góry