reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

ilonka i losiczka ja nie mierze tempki regularnie od czasu do czasu ale jak zmierze to ponizej 37 nie spada. ale skoro nie jest to regularne mierzenie to nie ma co sie sugerowac :-( o ile nie bedzie @ do poniedzialku to w poniedzialek powinnam testoowac no ale znajac moje szczescie to @ bedzie i kolejne staranka. Kurde kolejna noc juz spac nie moge i leb mnie boli. buuu zla dzis jestem :-( i kurde jeszcze od wczoraj mi nerw kolo oka skacze wrrrrr :-(

Ostatnia edycja:
reklama
no takie nieregularne mierzenie to nie ma sensu, wiec moze nie mierz bo sie bedziesz nakręcać gdyby to było od poczatku cyklu co innego , no ale i tak trzymam kciuki &&&&&&&&
do poniedziałku niech CI zleci szybciutko a potem juz tylko II krechy muszą być :)

Wiem ze trzeba mierzyc regularnie by cos wywnioskowac dlatego nie sugeruje sie tym i sprawdzilam sobie z ciekawosci , nie nastawiam sie na fasolke mam przeczucie ze sie nie udalo w tym cyklu, no ale nie ma co rozpaczac jeszcze @ nie ma wiec czekam cierpliwie chociaz dzis mam 25dc i chetnie bym sobie testa zrobila ale gin powiedzial ze dopiero w poniedzialek wiec bobo grzecznie czeka hihi.
Losiczka a moze ja spac nie moge od tych Twoich staranek i wstrzasow co czuje co? ;-)

Witajcie wtorkowo,
Jutro jeszcze pewnie tu zajrzę, w czwartek pewnie czasu będzie brak, cały dzień w drodze (jak wyjedziemy po 8 rano, to wrócimy pewnie po 18-tej), a potem przez 2 tyg. będziemy mieć gości, to tez może różnie być.
Ale póki co jestem, czujemy się dobrze i oby tak dalej!!

Miłego dnia Wam życzę.

bobofrutek kurde wydalo sie ;-) wytrzymaj jeszcze dzisiaj wieczorem;-)obiecuje ze od jutra sie wyspisz:-) pytam o ta temp bo w mojej starej ksiezce na temat poczecia jest napisane ze temp 37,2 lub 37,3 ale musi byc codziennie taka temp !!!!!!to ciaza :-)
ALE WIEMY JAK TO Z TA TEMP MOZE BYC PSIKUSY SOBIE ROBI;-)

Ostatnia edycja:
losiczka no jakos wytrzymam ale za to spacerek z wozkami obowazkowo hihi . czyly jak jeszcze bede miala temp przez kilka dni taka tzn ze fasolka? o jaaa ale by bylo hehe. wiecie co zauwazylam ze jestem ciepla tzn wiecie mam uczucie ze jestem cieplejsza niz zawsze od jakiegos czasu hehe ale mam jazdy nie? :-)

bobofrutek- nie nakręcaj sie proszę, niezależnie od tego czy się jest w ciąży czy też nie w prawidłowym cyklu kobiety w II fazie zawsze podnosi się temperatura po owulacji i taka utrzymuje się 12-16 dni aż do następnej @
natomiast jak się jest w ciąży to ta temperatura po tym terminie (12-16) nie spada i jest cały czas na wyższym poziomie (ok.37 st)
Więc teraz za wcześno aby stwierdzić czy ta temp, to na ciązę, musi ona sie utrzymywać nawet po terminie @ !!!!!!!!

Niektóre kobiety w cale nie muszą miec powyzej 37 aby były w ciąży, może to być i niżej ale wazne aby sie utrzymywała :)

losiczka- wiec proszę nie nakręcać bobofrutka :p
niech czeka do terminu spokojnie sobie,:)

ilonko ja sie nie nakrecam tylko tak sobie mierze zeby zobaczyc co i jak hehe:) serio mam jakies przeczucie ze ciazy nie ma bo mi juz wszystko przeszlo hihi. a jesli bym miala II ciazowe to bym sie chyba upila szampanem picollo ze szczescia haha:) spokojnie kochane nie jestem nakreona na ciaze i wyla nie bede :-)

reklama
hehe też tak mówiłam, a juz 2 dzien nie moge sie pozbierać !!!!!:tak::tak:
no ale na poważnie to Ja muszę sie oszacować, bo w życiu nie zajdę przy takim ciśnieniu, tzn od zeszłego cyklu juz jestem opanowana, ale jeszcze nie opanowałam złości jaka we mnie wstępuję jak przychodzi @,:wściekła/y:
w tym cyklu juz bedzie lepiej- mam nadzieje !!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D

U was tez taka fajna pogoda ??????

Katrina-odzywaj sie jak tylko bedziesz mogła, !!!!!!!!!!!!!!

Do góry