reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Agnes no ja tez mam nadzieje,ze lipiec bedzie nasz ;-)..ja juz po malu nastawiam sie psychicznie,ze w tym miesiasu sie uda..oby..
dziewczyny,czy wy tez tak macie,ze po @@@ boli was podbrzusze jak na @@@..,czasami moze tak byc przy owulacji..ale u mnie jeszcze jej nie ma...chyba ,ze ja to jakis wyjatek jestem..:-D
kiedys jak bylam u gina,to po sluzie lekarka stwierdzila,ze dni plodne..a z okresu wynikalo,ze nie...i juz sama zglupiala...,dzisiaj chyba meza doskocze..trza probowac..

reklama
madlen- mnie w zeszłym cyklu jajnik bolał odkąd sie @ skonczyła az do owulacji , myslałam ze oszaleje !!!!!!!
no co tu ukrywać jest tyle badan zleconych na początku ciąży ze wcale sie nie dziwie ze dziewczyny kombinują bo przeciez najlepiej isc raz na początku panstwowo dostać te skierować zrobić je a potem juz sie nie pokazać a krew to kosztuje ok 5zł wiec raz w miesiącu jak sie zapłaci to luz !!!!!!!
Ja na szczęście mam super lekarza w nowej przychodni , pracuje w szpitalu , odbierał poród Jasia tzn był przy porodzie hehe, załuje ze nie otworzyli tej przychodni wczesniej, bo ta babka co do niej chodziłam to niby ok ale jakoś tak mało kompetentna !!

zagubiona- o której masz dokładnie wizytę ?????bedziemy mocno kciuki trzymać !!!!!!!!!!!!!!!
biedna dziewczyna:(dzieciątka były juz nie małe w 15 tc :( światełka dla aniołków
[*]
[*]

Co do lipca to tez chce sie załapać a jak :-D jak cos to bedzie z okresu 2lipiec :-)

a gdzie losiczka ???????????????

No to ja juz wrocilam i jestem zla ze lepiej do mnie nie podchodzic. wczoraj dzwonil do mnie facet z banku ze maja dla mnie oferte zmiana konta wiecie wszystko ok i w ogole zgodzilam sie. Poszlam dzis do sklepu chce placic karta a tu odmowa jescze raz i odmowa no na szczescie mialam gotowke zeby zaplacic. wkurzylam sie na maxa przychodze do domu i dzwonie tam i od razu z ryjem bo ja nerwowa a baba mi gada ze przeciez jak zmienia sie konto tzn oferte to musza dac nowa karte i ta co byla jest nieaktywna! no ale nikt mi nie powiedzial ze ona bedzie nie aktywna od dzis. myslalam ze dopiero po otrzymaniu nowej kary stara przestanie dzialac (sktywujac nowa stara traci waznosci) a mi nikt nic nie powiedzial i samo to mnie tak wkurzylo ze kazalam babie z banku napisac reklamcje i powiedzialam ze dzieki temu ze nie powiedzieli mi nic nie chce tej nowej oferty chce stara i juz, no ale niestety nie wiadomo czy znow jak bede miala to konto co mialam bedzie moja stara karta dzialac i znow bede czekac z zablokowana karta na to az mi nowa przysla. Acha a co najlepsze Pani powiedziala ze czas reklamacji jest 14 dni i ze nie bedzie mi karta dzialac!! Wkurzona jestem na maksa az sie poplakalam z tego wszystkiego. Nie chodzi mi o kase bo mam kase ale o sam fakt ze nie moge placic ani w bankomacie wyplacic. Jednyne co moge to isc do baku i tam wyplacic a ja powiedzialam babie ze co jakbym mieszkala na wsi 100 km od banku to co? i baba sie zamknela. Mowie Wam tak mi cisnienie podniesli ze szok. Bylam tez w ZUSie no ale tam spoko wszystko Pani mila i ok, kupilam testa i robilam teraz wiem ze nie powinnam i nie krzycie nie sugeruje sie wynikiem i nie plakalam z tego powodu wyszla jedna krecha, no ale test zrobilam sobie z ciekawosci wiec spoko hehe, jak do poniedzialku nie bedzie @ to znow zrobie o ile moj da mi kase hihi bo teraz to od niego jestem uzalezniona hehe.

oj kochana no tak to jest z tymi bankami !!!!!!!! do doopy i tyle !!!!!!!!!!!!!!!!!!
co do testu to juz mogłaś do rana poczekać ;P hehe ale spoko, czekaj do poniedziałku a muszą juz być II krechy !!!!!!!!!!!!!!!! tzn mam nadzeje ze bedą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bobofrutek widze,ze nie wytrzymalas..:-D..ale pamietaj,ze na poczatku ciazy to test robic lepiej z rana,wtedy jest wieksze stezenie hcg..teraz to poczekaj do poniedzialku i jak nie przyjdzie @@,to testuj i szybciutko nam tu pisz...oby byly 2 kreseczki !! &&&
Ilona mnie jajnik nie boli..bol taki sam,jak przed @@@..mam nadzieje,ze przejdzie..

madlen wiem wiem, no dziwna sprawa, ale mam nadzieje ze szybko minie !!!!!!!!!!może weź tabletkę jakaś !!

Ja tu wczoraj pytałam o konto na FB i tylko zagubiona sie odezwała a reszta kobitek nie posiada ????????????????ale reszta nie doczytała :p hehe

no laseczki nie martwie sie ta jedna krecha bo to wiecie tak z ciekaowsci robila a tak w ogole to zaplacilam 20 zl za ten test z czuloscia 10ml duzo nie? ja mam konto na fb. Lidia Ka wpisz i Ci wyskocze ;-)

reklama
Do góry