reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Witam Piątkowo:-)
Weekend się zaczął ale wolałabym chyba, żeby go niebyło, przynajmniej jutrzejszego dnia. Październik się zaczął, a co za tym idzie studia:-( i naprawdę nie wiem jak jutro wytrzymam cały dzień na uczelni:-(Mdłości straszne, wczorajszy dzień ledwo przeżyłam, ale co tam, czego się nie zniesie dla maleństwa. Ilonko nie martw się jakoś wytrzymamy do niedzieli:-D No to zabieram się za sprzątanko i obiadek;)
Dobrego południa:-)

reklama
ilona to małego uśpić iz mężem sie grzać;-)qrcze ale my dziewczynki zepsute jesteśmy tylko sexy nam w głowie!!!
zagubiona to ty tam uważaj na siebie wiesz ze pierwsze miesiące są najgorsze!!!

zagubiona- to juz nie długo:) pewnie sie nie mozesz doczekac:):tak::-)
agnieszka- oj tam, młode laski jestesmy to trzeba korzystac, potem na starość juz tylko fotel bujany i druty :-D
co z Twoją tempką dziś ???????????

wrocilam z dziecmi ze szkoly,zjedlismy obiadek i zasiadadm do was z kawka,
Zagubiona dobrze,ze ci przeszlo i uwazaj na siebie :tak:..szczegolnie na poczatku ciazy :tak:..lepiej nie dzwigac
Ilonka nie chorujemy !!:no::no:
Mamusia Kasia nie mialysmy jeszcze okazji sie poznac..;-) gratuluje fasolki :-)

witam wlasnie dzicko przyszlo ze szkolyi jedza z mniejszym wiec mam chwile zeby zajrzec do was faktycznie przy piatku spokojnie u was

zagubiona oszczedzaj sie nu nu nic dzwigac dobrze ci przeszlo
ilona24 agnieszka ma racje kuruj sie z mezem szybciej choroba przejdzie :-) milego popudnia

reklama
Do góry