reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
oj kochane nawet nie wiecie jak mi ulzylo jak zobaczylam ze bije, powiem wam szczerze ze przez ten bol to juz sie balam ze pozamaciczna lekarz przy badaniu tez sie wystraszyl ze to moze byc w jajowodzie na szczescie dzidzia w samym srodeczku macicy siedzi :D

DSC00359.jpga to moj skarbek

zagubiona- cudnie, !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! odpoczywaj teraz, ale co miał na mysli lekarz "ze coś sie dzieje"??????
nie śmiej sie ale jak zobaczyłam zdjęcie USG to od pomyślałam .... o matko trojaczki !!!!! haha bo wygląda jakby były 3 pęcherzyki :p :szok: o szok ale głupia jestem

aha no ale ważne ze dzidzia jest dobrze umiejscowiona !!!!!!!!
Ja wcinam naleśniki smażone z serem----- > Boże tyłek mnie urośnie :wściekła/y:
Zaraz przyjdzie mężuś, wiec trzeba obiad mu podszykować :) hehe ale ma teraz dobrze jak w domu codziennie jest :)
nie boli mnie jajnik zaden jeszcze ........buuuuuuu,,, a od 3 cykli zawsze bolał niemiłosiernie jak była owulka :( kurcze :(

no być może ale juz do góry mi tempka idzie wiec wydaje mi sie ze wczoraj albo dziś ta owulka, moze mam nie bolesną w tym cyklu i juz, ale spoko w tamtym cyklu zaczęło bolać dopiero po 20 bo pamiętam ze spać nie mogłam tak bolało!!

reklama
Do góry