reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

madzienka- to tak jak Mój tylko w weekend jest w domu, teraz na szczescie przez jakies czas pracuje na miejscu więc działamy, ale wiem jak to jest jak chłopa nie ma w domu :angry::angry:

Dziewczyny aaaaaaaaaaaaaaaaaa...... wydaje mi sie ze jeste po owulce (wczoraj/przedwczoraj) a dziś????????????????????? temperatura nie idzie w górę tylko dziś w dół poszła !!!!!! chora nie jestem juz, czuje sie wysmienicie i co sie dzieje do jasnej anielki !!!!!! mierzona o 1,5 h wcześniej (36,09) ale dodałam 1, stopnia tak jak sie to robi !!!!!!!!!!! czyli co?? cykl bezowulacyjny ,skoro tempka w górę nie idzie tylko jest nisko !!!!!!!! Po prostu zajebiście :angry::angry: Dlaczego mnie to spotyka :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)frown::frown::frown::frown::frown::frown::frown::frown::frown::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad:

reklama
ILONKO ALE MNIE WYSTRASZYLAS :szok: MYSLALAM ZE COS SIE STALO TZN STALO SIE ALE KOCHANA MOJA JA NIC CI NIE POMOGE BO NIE ZNAM SIE NA TEMP ALE OSTATNIO CZYTALAM ZE JEZELI MAZ JEST NA WYJAZDACH OWULACJA POD WPLYWEM STRESU A BARDZIEJ WYCZEKIWANIA MOZE SIE PRZESUNAC I TAK SAMO JAK JEST NA MIEJSCU MAM NADZIEJE ZE MNIE ROZUMIESZ:-)

MILEGO DNIA DLA WSZYSTKICH

losiczka -no rozumiem, przeszperałam jeszcze rano net, i temp, moze zacząć rosnąć nawet i 4 dni po owulce, ale sama juz nie wiem :-(
zrobili nam nowe okienko do pisania, :-D
kurcze ale jestem załamana tą tempką :(:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( w ciągu poprzednich cyklach nie miałam tak zaraz po owulcę, faza lutealna to faza wyzszych temperatur a ja nie mam takich :( buuuuuuuuuuuuuu

Witam koleżanki:)

Ale wy ranne ptaszki jesteście...

Pola spóźnione a szczere życzenia:) wszystkiego naj naj...

Ilonka po przeziębieniu daj się temperaturze unormować, możesz czuć się dobrze, ale to nie znaczy że całkiem zdrowa:) będzie dobrze:)

A wiecie co mi jest od 2-3 dni zauważyłam że jak robię się głodna to tak nagle.. to ,że mam większy apetyt to normalne,ale np jestem po obiedzie i nagle łapie mnie taki głód jakbym cały dzień nic nie jadła:(

witam i pozdrawiam wszystkie:) ja sie w tym miesiącu cieszyłam z bólów owulacyjnych(znaczy wszystko działa), które zaczęły sie tydzień temu. w piątek test owu pokazał 2 kreski,czyli sobata-niedziela powinna byc owu. dzis jest wtorek a dalej pobolewają mnie jajniki, podbrzusze i ogólnie brzuch... aż się zaczynam niepokoić,że coś niedobrego, albo że owulacja jeszcze nie wystąpiła...nie rozumiem

Cześć dziewczynki :)
witam Was z kawą poranną :)
Piszę szybko i krótko - bo z pracy...
Ilonka nie martw się ... może faktycznie owu zrobiła psikusa... a może to wszystko spowodowane przeziębieniem, a były przytulanka????? jeśli tak, to nie masz się czym martwić... jeśli nie to próbujcie i obserwuj swój organizm... Kurcze dla mnie najgorsze jest to, że fakt owulacji można stwierdzić dopiero PO. Trzymam kciuki za ten cykl!!!!!!
Poola wszystkiego Najlepszego !!!!!
ada6.1984 mnie ostatnio tez bolał jajnik z którego miałam owu przez ponad tydzień. Byłam teraz na USG i wszystko jest OK. To kwestia tego, że rośnie pęcherzyk oraz pęka i krew wylewa się podrażnaijąc nasze brzuszki :) tak mi lekaqrka wytłumaczyła.
Madlen - dzięki !!!
Wierzę , że wszystkim STARACZKOM stąd - suwaczki owulacyjne zmienią się na ciążowe !!!!!!!!!!!!!!!!:-)

MIŁEGO DNIA :-):-)

witam dziewczyny!

u mnie trochę lepiej z samopoczuciem. nie ma już gorączki ale jeszcze słaba się czuję. no i oczywiście do pracy musiałam iść :wściekła/y:

Ilonka nie przejmuj się tak temperaturą. Miałaś tylko do owulki mierzyć ale widzę że Cię wciągnęło. Ja się na tym nie znam bo to mój pierwszy cykl co mierzę więc nie pomogę. Mam tylko nadzieję że ci się udało i będzie fasolka. Trzymam &&&&&&&&&&

U mnie chyba tez nic z tego mierzenia bo choroba. I to chyba wpływa na moje temperatury.

Miłego dnia. Bądźmy dobrych myśli a fasolki za chwilę się posypią i u nas.

ada- mnie po owu tez kłują jajniki i boli czasem brzuch, więc myślę ze jest wszystko ok
bietka- dzięki, no pewnie ze były przytulanki, może sie przesunęła albo tempka taka przez przeziębienie !!!! popracujemy jeszcze może dziś tak na wszelki wypadek jakby owulka była później !!!!!!
u was też taka pogoda do d....uszy ???????????:-:)-:)angry: pada, wieje , zimno:angry:!!!!!!!! ale dobrze ze mam obiad na dziś,nie muszę do sklepu biec teraz , zrobię tylko leniwe do sosu i spokój !!!!!

agnes no do owulki ale teraz nie wiem czy ona w ogólę była, a mierzyć muszę bo idę na badanie progesteronu który robi sie tydzien po owulce :p
a miałaś chyba być w domu od dziś???

reklama
Zimno strasznie:( a ja muszę jechać z M na rynek po buty i sobie myślałam jakieś getry kupić coby mi w domu było wygodniej chodzić, pociesza mnie fakt że po drodze jest sklep dziecięcy i wyciągnę go żeby chociaż popatrzeć hehe.

Do góry