reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Viola-ja tez tak miałam w ciąży z małym ze jadłam a za chwilkę dopadał mnie straszny głód hehe , wiec chyba tak mają kobitki w ciąży :-D
Jak to dobrze ze teraz są w modzie leginsy itd, w ciąży takie najlepsze, brzuszka nie uciskają !!!:-)

reklama
Witajcie dziewczynki moje :-)

Widze, ze od rana nie proznujecie i forum nam wpisami zapelniacie :-)

Ja mialam wczoraj zly wieczor. Mialam sprzeczke z moim w ogole jestem strasznie wybuchowa w tej ciazy hehe. Oczywiscie poszlo o slub bo on to najchetniej to by poszedl podpisal papierek i juz a ja wiece chce tak ladnie wszystko i w ogole. No i wypadaloby ze wezmiemy slub 21.01.2012 co prawda bede miala juz widoczny brzuch no ale jakos dam rade. sale rodzice zalatwili orkiestre tez sie znajdzie ale najwiecej martwi mnie ksiadz. Bo my nauki mamy w listopadzie no ale jeszcze ta poradnia jest nie? A mozna do tej poradni chodzic jakos przed naukami lub w czasie ich trwania? No i musze szukac sukni, ktora bede wypozyczac bo kupowac nie chce zeby mi w szafie lezala pozniej. Ogolnie to wyszlo nam ok 80 osob a to sa najblizsi!!! Ale moi rodzice nam pomoga my tez cos tam uzbieramy i damy rade :-)

Milego dnia Kochane moje

bobofrutku cieszę się że wam się tak udało ze ślubem. poradnie możesz zrobić w czasie nauk lub wcześniej więc jak masz możliwość to rób teraz. do księdza idzie się jakieś 3 miesiące przed ślubem i wtedy dobrze mieć już wszystko ale można też później donieść. najważniejsze to mieć dokumenty z urzędu a one są ważne tylko 3 miesiące więc jak planujecie na styczeń to z urzędu musisz mieć wystawione po 21 października

agnes dzieki za informacje :-)
jak bierzemy slub u mnie w miescie to moj musi miec jakies papiery od siebie z urzedu? czy wystarczy jak bedziemy miec u mnie w urzedzie wszystko zalatwione?

bobofrutku z tego co pamiętam to my załatwialiśmy wszystko u mnie w urzędzie. tylko akt urodzenia chyba mój M od siebie brał. no i dowody osobiste i chyba to wszystko

Witam wszystkich:-) Chwilę mnie nie było, a tu tyle stron do nadrobienia:-D Więc czytam i czytam:-D
Co za beznadziejna pogoda, a tu trzeba do pracy na 14:wściekła/y:
Tak sobie czytam i to możliwe, że mam bezbolesne owulację? Trochę zaczynam się martwić. Moja ginekolog mówiła mi, że mam w obu jajnikach komórki dobrze rokujące. Ale nie przypominam sobie, żebym miała kiedykolwiek bóle, o których piszecie. Do tej pory nie robiłam żadnych pomiarów, po prostu szłam na żywioł. Ale teraz już nie wiem i się martwię:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam wtorkowo:-D
Ja już po pracy, tak więc reszta dnia należy do mojej dyspozycji i zachcianek:-)
ViolaPop ja mam to samo jak mnie głód dopadnie to czuje się jakbym przez tydzień nie jadła.:laugh2:I wtedy najróżniejsze smaki mi przychodzą do głowy:-D U mnie ponuro, zimno, deszczowo, nie mam zamiaru nawet nosa wystawić za drzwi:tak:
Ilonka nie przejmuj się aż tak bardzo, możliwe, że przez to choróbsko co miałaś ta temperatura tak szaleje. Daj organizmowi dojść do siebie, a będzie ok:-)
Dzoana- ja też nigdy jakoś specjalnie owulacji nie odczuwałam. Bardziej zbliżający sie okres. Zawsze szliśmy na żywioł, spontanicznie, no i proszę udało się za pierwszym podejściem:-D

Ostatnia edycja:
reklama
witajcie moje kochane u mnie tez beznadziejna pogoda od wczoraj leje, co do reszty to najchetniej w samych gatkach bym lezala tak goraco od tego kominka :D widze ze kilka fajnych funkcji dodali i nawet tabelka jest tak wiec ponawiam moja propozycje w sprawie tabelki staraczek i brzuchatek :D

Do góry