reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Witajcie :-)

Widze ze od rana osto dziala forum :-)

Justynka ja zrobilam test z krwi beta hcg w piatek i wyszlo mi ze nie jestem w ciazy!! a w poniedzialek popoludniu zrobilam sikance i wyszla slaba krecha. Wiec kochana sama widzisz ze na testy za wczesnie bo mi nawet z krwi nie wykryl 3 dni przed terminem @. Kochana poki @ nie ma to nadzieja na fasolinke jest i tego Ci zycze :-)

Co do przytulanek to my co dwa dni zawzsze wieczorem i udalo sie hehe:-) a sluzu tak za bardzo nie pamietam hmmm no wlasnie kurde nie pamietam jaki mialam ehhh skleroza :-)

Milego dnia Kochane :-)

reklama
justyna no to poszalałaś, 5 dni przed @ :) życzę duuuużo cierpliwości.
swoją drogą kurde powinnyśmy mieć rabat w aptece na testy -albo zaopatrywać się w hurtowni. :):-)
ilonka też czytałam ten sam artykuł :) zawsze robiłam z mężem tak, że przytulałam się podczas dni płodnych ( hehehe u mnie trwały one ok 10 dni ), co dwa dni i nic ... więc teraz obieram inną taktykę i liczę na to, że "raz" a dobrze :)
Myślisz, że dobrze robię ??????? :(

bietka-no trzeba próbować :) a sie uda :) mnie sie zdaje ze dziś owulka, bo jajnik bardzo boli aż promieniuje na nogę, i czuję jakby mi macica puchła haha, takie uczucie rozpierania, czasem kłucia , wiec to dziś na moje oko !!!! a ze wczoraj było przytulanki to może sie uda :):-D
losiczka dobrze ze te ciche dni tuż przed @ a nie w czasie owulki :-D
Viola-zgadzam sie ze to sprawa baaaaardzo indywidualna, bo jedni mają słabe robaczki i jednak sex codziennie jest wskazany zeby jakiś dotarł do jaja, a jedni mają super nasienie, i np sex 2-3 dni przed owulką wystarczy ;) wiec trzeba próbowac kombinować tak naprawdę, :-D powiem szczerze ze nie wiem jak z armią mojego, bo nam sie udawało jak był w domu codziennie, wiec zachodziłam wtedy w ciążę, wiec może tak być ze jego robaczki są słabe i przytulanie tylko koło owu bedzie owocne,!!!!!

Lece na miasto kochane:* bede później :)

czesc kochane
ilonko wlasnie ibuprofen jest niedozwolony w ciazy ;p.

juz uzupelniam tabelke ;]

................MałaMi....................25..... ........15.10....................4.............
..............losiczka72................39........ .....15.10....................3..............
..........tomek i justyna............24.............17.10........... .........2..............
.............ada6.1984................27.......... ...21.10....................2..............
.................ilona24.................24..... ........23.10.....................3..............
..............Dzoana.a.................29......... ...26.10....................2..............
.............agnes2704...............29.......... ..28.10....................3..............
...............bietka84.................27.............01.11....................6..............
..............Karolekk..................30.............?????.....................1..............

..........ViolaPop...............35........26.08.2 011........7.......01.06.12..........
......zZagubiona..............21........21.08.2011 ........6.......03.06.12..........
......Bobofrutek...............27........03.09 .2011........5.......10.06.12..........

ja w zeszłym cyklu czekalam do polowy cyklu i przytulalam sie 2 dni z rzędu, w tym cyklu w okresie płodnym-10 dni-codziennie, a w następnym planuję czekać aż do 2 kreseczek na teście owu i wtedy się przytulić...
:-)

Witam moje drogie:-)
Widzę, że nasze forum pędzi jak szalone, aż nie nadążam czytać.:-D U mnie pogoda taka sobie, niby słoneczko, ale straszny wiatr hula:-( Kobietki kochane mam się martwić czy narazie nie. Coś od rana pobolewa mnie brzuch i nie wiem co o tym myśleć:-( Czy to normalne w tym tygodniu czy coś się złego dzieje???? Szczerze mówiąc boję się troszkę:-(
Witam nowe staraczki:-D

mi lekarz powiedzial w poniedzialek ze lepiej z blachostka dzwonic by sie uspokoic niz czekac az cos sie powazniejszego dziac bedzie, a tak po za tym to podaj kochana dane do tabelki ;]

Mamusia_kasia - po prostu macica się powiększa. Dzidzia rośnie :)
Lekarze mówią, że ból brzucha jest normalny .... ale oczywiście podczas wizyty zgłoś to lekarzowi :) nospa zazwyczaj załatwia sprawę, bo działa rozkurczowo - nie martw się :)
zZagubiona dzięki za dodanie mnie to tabeli :)
Widzę, że każda ma inną taktykę :) na starania :)

reklama
witam ponownie

ilona24 ja tez wiedzialam ale ciekawosc naprawde powinnismy mies zniszke na testy ciazowe albo kupowac hurtowo:-)
nastepny trzymam do planowanego okresu.

bietka zebys wiedziala poszlam na calego hehe ale puki tempraturka nie spadnie jest szansa zawsze jest szansa

losiczka oj 3 dni cichych dni to nie.dobrze... najnizsza temperaturka byla 34,6

jezeli chodzi o przytulaski to moj zawsze ma ochote rano a co wtedy mysle spacccccc ale jak sie rozbudze to juz z gorki hehe
przy staraniu poprzednich bobaskow zawsze przytulaski byly kolo owulacji wtedy zawsze planowalam wedlug kalendarzyka a nie jak teraz wszystko naraz.

mamusia-kasia nak beda silniejsze i plamienia to do lekarza mysle ze macica ci sie powieksza i dlatego bedzie dobrze

Do góry