reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

nie głupi - tylko niecierpliwy :) ja to rozumiem...
ja biegałam co 2 dni na betę, nawet w święta... ( w szpitalu mam "Diagnostykę") i wyniki po 3 godz. jak usiadłam do stołu wygladałam jak ćpunka z żyłami w siniakach... tak bardzo chciałam by rosła beta....
więc ja rozumiem...
trzymam kciuki :) już niedługo ją zobaczysz ...
aaaaa moja koleżanka z pracy jest w ciąży .... i ona ostatnią @ miała uwaga 15.08 i dopiero wczoraj ujrzała fasolinkę na USG z serduszkiem... także jak widać, różnie to bywa :)

buziaki

reklama
bietka ja tez robie wszystkie wyniki w "diagnostyce" i po jakis 2 godz juz zerkam w neta czy sa wyniki :-) Czuje sie dobrze, nie plamie, betka rosnie w srodku ok wiec dzidzia musi sie w koncu ujawnic, Ja to mowie mojemu ze jest niedobry i ze Julisia nie chce takiego taty i boi sie pokazac hihi :-) Mam nadzieje ja jutro ujrzec a jak nie ja to chociaz pecherzyk .
a wlasnie jak juz jest pecherzyk to fasolinka kiedy sie w nim pojawia? bo ja ciemna jestem :-(

oj tego to ja nie wiem :) ale jak jest pęcherzyk - to już chyba niedługo... musisz zapytać lekarza, albo dziewczyn tutaj ...
hehehehehehehe podoba mi się to: "że Julia nie chce się pokazać, bo tata jest niegrzeczny" :):-)

Hej ;)

bietka proszę mi tu nie łapać nie doła;-) będziesz mamą na pewno i życze Ci oby było to jak najszybciej:tak:

bobofrutek powodzenia na jutrzejszym USG:tak:
Mam nadzieję, że już zobaczysz swoją dzidzię;-):-)
nie stresuj się!!

losiczka dziękuję ale wąpię:-( no ale co ma być to będzie:-)

justyna w ostatnim cyklu wariowałam z testami więc teraz na luzie:tak:
Mała Mi powodzenia w niedzielę, będę z Tobą duchowo:-D
może będziemy miały to szczęście:happy:

No to mamy 2 setki dziewczyny:) Ale szybko zapełniamy stronki:)

Bobo &&&&&&&&&&&& za jutrzejsze usg:) Będzie dobrze
Pola mi też się wydaje że coś już tam rośnie w brzuszku:) &&&&&&&&&&

Dobranoc kochane:)

Jejku co tu dzisiaj tak cichutko? Przecież jeszcze nie sobota:)

Witam serdecznie:)

Dziewczyny jaki miałam piękny sen hihi śniło mi się że wszystkie się umówiłyśmy w realu i wszystkie przyszłyśmy z wózkami i małymi bejbikami:) Oby się spełnił:)

Dziś trochę siedzenia w kuchni będę robiła gołąbki:)

Miłego dnia kochane:)

DSC01021.jpgDziewczynki moje bylam dzis na usg w szpitalu i widzialam pekna malutka kropeczke!! normalnie nie moge sie napaterzec na moja mala Julisie jest taka sliczna hehe. Jak mi sie uda to pozniej wkleje foto i Wam przedstawie moja mala kropusie :-)

wgralam foto powiedzcie czy widac?

Ostatnia edycja:
reklama
Witam i Ja :)
Bobo- piękna ta twoja Julcia :-D:-D:-D:-D niech rośnie mała kruszynka :-DUwielbiam oglądać zdjęcia USG ehhhhh:)
Viola- cudny sen, oby sie ziścił,:-)
zagubiona- nie trzeba np kupować bluzek ciążowych, tylko zwykłe bluzeczki tuniczki które będą rozsnąć razem z twoim brzuszkiem :) bo te ciążowe są identyczne tyle ze ceny 2 razy większe np takie bluzeczki KESI JESIEŃ/ZIMA 2012 TUNIKA TRÓJKĄTNY DEKOLT (1856906913) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
a spodnie np takie w cale nie drogie PRZEŚLICZNE*SPODNIE CIĄŻOWE GRANATOWE RURKI M-L (1861632888) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

SPODNIE CIĄŻOWE JEANS RURKI 2 KOL. rozm. M (1854271050) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Ja osobiście bym sobie te pierwsze na bank kupiła :)

bietka- nie znoszę tej reklamy Calzedonii, bo jak moje dzięciątko umarło wróciłam do domu to zaczęła ona leciec w tv i płakałam zawsze jak patrzyłam na koncówke tej reklamy, własnie z tym tekstem !!!!!!!!!!!!!:-:)-:)-:)-(
Polaa- robiłaś test ?????????????
losiczka- jakies objawy na ciązę ???????????

Do góry