reklama
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
Viola nie no wiadomo ze nie bede kombinowac z tym lekiem. Powiedz mi Kochana Ty kiedy masz wizyte u gina? widzialas fasolke i serduszko juz? albo cos nie doczytalam albo nie wiem juz sama hihi :-)
Z
zZagubiona
Gość
bobo mnie tylko brzuch pobolewa i sutki, czasem zapacia i migreny no i chyba zaczynaja mi naczynka w nosie pekac ale to normalne co do relanium to nie wiem pierwsze slysze mi gin tylko nospe jazal brac jak boli
Z
zZagubiona
Gość
violu to lapki i nozki swojego malenstwa powinnas juz zobaczyc :d
losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
witajcie zrobilam test oczywiscie I kreska :-( wiec zaczynam od nowa :-)
polaa rozumiem twoje podejscie i tak sobie mysle ze nie tak to powinnas zrobic jezeli ta osoba ci nie zyczliwa podczytuje cie to tym postem dalas mu duzo do myslenia
a ja czekam na fasolki wasze:-)
polaa rozumiem twoje podejscie i tak sobie mysle ze nie tak to powinnas zrobic jezeli ta osoba ci nie zyczliwa podczytuje cie to tym postem dalas mu duzo do myslenia
a ja czekam na fasolki wasze:-)
MałaMi:)
Zaciekawiona BB
też zrobiłam test i oczywiście negatywny
(((((((((( nawet cienia drugiej kreski nie widac, więc mamy jasnośc chyba się rozpłaczę
((((((((((((((((
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
losiczka, MałaMi- przykro mi !!!!!!!!!!!!!!!!!:-
-
-
-
-
-
-
-
-
-( kurcze a sądziłam ze bedą dzis fasolki !!!!!!!!!!!!!!!!! :-
-
-
-
-
-
-
-
-(no ale jeszcze nie ma @ wiec wszystko możliwe !!!!!!!!! nie zawsze musi wyjsc test w dzien @ , mnie nie wyszedł !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wiec ja ciągle trzymam kciuki !!!!!!!!!!!!!!!
polaa- ja także rozumiem, ale napisz choć na priv czy robiłaś test czy nie !!!!!!!!!trzymamy za Ciebie mocno kciuki

wszędzie znajdzie sie taka wredna osoba- niestety !!!!!!!!!!!
Miłego dnia !!!!!!!!!!!:-):-)
polaa- ja także rozumiem, ale napisz choć na priv czy robiłaś test czy nie !!!!!!!!!trzymamy za Ciebie mocno kciuki

Miłego dnia !!!!!!!!!!!:-):-)
reklama
Podziel się: