reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
ja od kilku m-cy robię po 3 w przeddzień i w dzień @ :( i tylko I krecha :/
więc rozumiem :))))))
tym razem będę cierpliwa- tak sobie postanowiłam.... kupię jeden 31.10. - 01.11 rano test jeśli oczywiście 2 wcześniej nie zawita ... :)

bietka- trafiłam kiedys na tą stronę i fajnie wszystko pokazane , przeciez to normalna sprawa, wiec nie ma co sie brzydzić czy coś hehe, ale zanim ją zobaczyłam nie sadziłam ze ta dziurka jest poprzeczna hehehe:-p:-p
wiem jak to jest z tymi testami, myslicie ze ja wytrzymuje do @ eeee tam a skąd .......:-p:-p ciekawość jest silniejsza, :zawstydzona/y:
aga miała monitoring i to jest własnie potwierdzone ze nie było owulki, zresztą wystarczy spojrzeć na wykresik agusi i wszystko jasne,!!!!!!!!!! ale za miesiąc bedą u niej II krechy jak tralala :-D:-D:-D:-D

no ja zrobiłam tego nieszczęsnego pazura, ale juz miałam sie do tego nie zabierać bo mały prawie godzinę usypiał :szok: a to dlatego ze o 16 wstał z drzemki, wiec od jutra góra do 15 dam mu pospać, aby potem położył sie szybciutko zasnął !!!!!
ale wiecie jaka Ja dziś jestem poddenerwowana ???????? koszmar, ale ja tak zawsze mam przed @ wiec luz, ale nawet moj to stwierdzil bo juz szukałam zaczepki hehe :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
jutro jego urodzinki,szkoda ze nie spędzimy ich razem :-:)-:)-(

aaaaaaaaaaaaaaaa nie wiedziałam o monitoringu :/
aga dk - za miesięc się uda !!! nie będziesz tu sama... ja też czuję, że coś nie poszło :( ale milczę.... i staram się nie myśleć negatywnie.
ilonka urodzinki osobno, ale za to jak sobie potem możecie poświętować - jak @ nie przyjdzie :):-)
będzie imprezka przy soczku :)

reklama
Do góry