reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
bietka- no zobaczymy czy przy soczku czy sie bede topić smutki w kieliszku haha, zartuje, ja nie przepadam za alkoholem ,piwo wypije i juz mi sie kołuje w główce, wiec sie nie tykam,chyba ze okazjonalnie,ale jak okres mija to pijemy w weekendy winko z męzusiem , potem juz sie boje , tzn do owulki sobie pozwolę na lampę winka :-D:-D

ja tez lece spać, ale na powiem szczerze mam jeszcze problem z wyczuciem kiedy mam otwartą a kiedy zamkniętą szyjkę, tzn wyczuwam ale nie czuję tego ze sie robi juz otwarta albo czy sie zamyka, tylko wiem kiedy jest całkiem zamknięta . a kiedy na maxa jest wielka dziura :-p:baffled::happy:hehe

DOBRANOC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

zagubiona i tu masz rację !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!zgadzam sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)

hehe wiecie co nawet nie myślałam ze tak wyglądam od środka:zawstydzona/y::zawstydzona/y:bardzo fajna ta stronka jak ktos jest w obserwacjach tak ciemny jak ja to mu napewno pomoże;-)
oj dziewczynki tak mi nie słudzcie ze juz zajde hehe jeszcze nawet @ nie przylazła a gdzie tam staranka i testowanie hohoho:rolleyes2:
ale ok nastawiam sie ze sie nam uda w tym cyklu ginek mysle okaze sie pomocny jak poprzednim razem ehhhh tez przy 1 monitoringu mi sie udało zajść....
ilonka kurczaczektak bym chciała zebyś miała fasolinke ale z drugiej strony nie chce zebys stad odchodziła łeeeeeeeeeeeeeeee:no:

aga ale ja stąd nie odejdę !!!!!!!!!!!! tak szybko to mnie sie nie pozbędziecie o nie nie nie nie nie nie nie i jeszcze raz nie !!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-p:-p:-p:-p:-p
jak cos bedziemy razem za miesiąc testować !!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-Dw kupie raźniej prawda ???????:-):-)

do jutra !!!!!!!!! buziaczki perełki !!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Pewnie juz smacznie spicie wiec wrzucam cos z innego portalu na ktorym jestem a chodzilo o krepujace sytuacje zwiazane z sexem : opowiesc pani X :-) to tak na poprawe humoru z rana

Mamo kup marsjanki
-Nie
-Mamo....kup
-nie
-kup bo powiem
-przestań
-Bo powiem że lizałaś Tacie siusiaka!

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
witam :-)
u mnie juz wszyscy spia,a ja kusze..spalam dzisiaj do poludnia 3 h:szok:,nawet nie wiem,jak to zrobilam,bo normalnie w ciagu dnia nie spie..ale tak mnie zmulio,ze polozylam sie i nawet nie wiem,kiedy to zlecialo..
wczoraj wymarzlam i zmoklam,bo biegalam za strojami na halloween dla dzieci ,bo mi przypomnialy,ze maja party,a ich stroje juz sa male..,to trza bylo latac i szukac..a pogoda u nas niebardzo...leje,wieje..wrrr
brzuch boli ,czyli pani malpa nadchodzi wielkimi krokami..a juz myslalam,ze to moje ostatnie plamienie to zagniezdzenie..ale nic z tego..przyjdzie @ w terminie :-:)angry:
Katrina ja ogorki kiszone kupuje w polskich sklepach :tak:
ilonka nie doluj kochana,jak nie teraz to ze miesiac..;-)
ania witaj !!,jestesmy z jednego miasta..;-)trzymam &&&,aby szybko wam sie udalo ;-)
katy w jakim sklepie kupials ten zel?

Witam piątkowo !!!!!!;-)
Katy- hahaha ale sie uśmiałam !!!!!!!! hihihii
madlen a może jednak to objaw ta senność??????????????? trzymam kciuki!!!!!!!!!!!! ja tam nie mam zadnych cholibka oprócz tego bólu brzucha który dziś znów od rana męczy !!!!!!:wściekła/y::wściekła/y:

Miłego dnia !!!!!!!!!!!!:-D:-D

reklama
I JA SIE WITAM SERDECZNIE

ILONKO TEMP POSZLA DO GORY MAM NADZIEJE ZE Z SAMOPOCZUCIEM LEPIEJ:-):-):-)
ALE DZISIAJ ZIMNO W POZNANIU 1 STOPIEN BRRRR ZIMNO A JA MALEGO DZISIAJ NIE DALAM DO SZKOLY KASZLE W NOCY KREW MU Z NOSA LECIALA:-( WIEC DZISIAJ W DOMKU JESTESMY TERAZ LEZY A ZA CHWILE BEDZIE WARIACJA Z BRATEM NA MAXA
MILEGO DNIA:happy2::happy2::happy2:

Do góry