reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

witam,dopiero teraz wlaczylam kompa,jakos wczesniej nie bylo czasu.
ilonka u mnie ciazy na pewno nie ma..:no:,a ta sennosc to na zmiane cisnienia..wczoraj jeszcze bylo u nas zimno,a dzisiaj o 8.30 12st..;-)..ale za ciebie kochana trzymam mocno &&&&&& !!!!!;-)
ania ja z synem robilam test kilka dni przed @,bo mnie siostra meczyla..chociaz juz bez testu wiedzialam,ze jestem w ciazy ;-),ale ona chciala zobaczyc 2 kreseczki...i wyszedl test..coprawda druga kreseczka bardzo blada,ale byla..:tak:..ale wiem,ze test lepiej robic w dniu spodziewanej @..;-)
katy dzieki ;-)

reklama
Dobranoc :*
za wszystkie mimo wszystko trzymam kciuki , bez wzgledu na to czy sa czy nie ma objawów !!!!!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
a teraz jak mówiłam ide spac :-);-);-)
do jutra :-d

AGNES - GRANICA NA 19 DNIU, ALE MUSISZ 14 DZIEN ZAZNACZYC JAKO ZABURZONA TEMPKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Witam wszystkie Staraczki
biggrin.gif

Mam do ODDANIA Folik o tutaj wszystkie informacje: https://www.babyboom.pl/forum/oddam-f40/oddam-folik-54402/#post7680623

Zapraszam.

Życzę szczerze powodzenia każdej z WAS
yes2.gif
my z M też się długo staraliśmy o Maleństwo, bo 1,5 roku. Dopiero Clost.... nam pomógł.
wink2.gif

Pozdrawiam

Witajcie Kochane moje!

Nie bylo mnie troche czasu a tu takie zmiany :-)

Gratuluje nowym ciezarowkom i zycze spokonej ciazy :-)

ania - aneczka ja robilam bete 3 dni przedterminem @ i mi wyszlo ze nie jestem w ciazy w terminie @ plamilam i zrobilam test i dopiero po chwili pojawila sie druga blada kreska. Wiec badz kochana cierpliwa zeby sie nie nakrecac i nie rozczarowac a pozniejsza radosc z dwoch kreseczek Ci wszystko wynagrodzi :-)

Ja sie czuje roznie czasem tak jakbym w ciazy w ogle nie byla a czasem moja fasolka daje mi popalic hehe np dzis brzuszek i pecy mnie bola schylc sie za dlugo nie moge hihi no coz muse znosisc wszysto dla mojj fasolinki. Jeszcze na dodatek panuje w miesce w ktorym jestem jelitowka i dopada wszystkich po koleji dzieci moich braci moich rodzicow a mnie ominelo na szczescie bo balam sie ze cos mnie dopadnie :-)

Buziaki Kochane moje !

reklama
dzien dobry sloneczka :-)
to co ja dziś pierwsza????????? nie licząć bobo :-p
hej bobo- super ze jesteś :-)
ale dziś zimno ........:crazy:
silene- to fajna gromadke masz :) :-)
ja bym chciała troje dzieciaczków, ale na razie marzę aby sie drugie pojawiło !!!!!! a wydaje mi sie ze to nigdy nie nastanie ehhhhhhhhh

ale tu cisza dziś........ no tak weekend !!!!!!!!

Do góry