Karolek- jak dostałaś @ do 24 to jest to pierwszy dzien cyklu, jakby sie dostało po 24 w nocy to juz liczy sie nastepny dzien, tak wiec dziś 1 dziec cyklu,

My wróciliśmy juz, mały wybiegał sie na świeżym powietrzu, a teraz bajki ogląda taki zmęczony

po 20 pewnie mąż juz wróci i chyba padne bo taka śpiąca jestem dziś ;-)
aga- ja tak samo uwielbiam gołąbki

a @ przylezie, ale widzisz jak chcemy to tak szybko nie przychodzi a jak nie chcemy to przyłazi w terminie łajza prawda??????
bietka- a twoja mama ma na imię Ula?????????
losiczka masz manię kupowania kubków ???????????hehe jak tak to ja mam tak samo, nie wyjdę ze sklepu jak mi sie któryś spodoba

ostatnio kupiłam sobie i mojemu takie kolorowe wysokie kubeczki w biedronce- uwielbiam je po prostu !!!!!!!!!!!!Mój to juz czasami ręce rozkłada jak wracam z zakupów z nową zdobyczą, bo sie w półce nie mieszczą a ja zawsze jakis przywloke

No i co znów boli brzuch ........WTF ????????? ehhhhhhhhh męczy mnie strasznie w tym cyklu

mam nadzieje ze w następnym juz odpuści !!!!!
zilla spokojnie, moim zdaniem to TY szybciej zajdziesz w ciąże bo tak naprawdę nie masz czasu o tym myslec itd wiec na takiego luza lepiej zmajstrowac dzieciątko- no takie moje zdanie

ale podziwiam Cię ze potrafisz pracować w nocy, ja jestem straszny śpioch, ale wiadomo jak trzeba to trzeba nie poradzi sie na to nic teraz , trzeba pilnowac pracy w tych czasach !!!!!!!!!! głowa do góry, wdech wydech ......