reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

witam

ilonka super ze wzrasta az wczesniej z lozka sie zwleklam u mnie jeszcze wszyscy spia ale jzu niemoglam sie doczekac co napislas ale to forum dziala na czlowieka emocjonalnie m super:-):-)

ania2403 witam ciebie

ania-aneczka trzymam kciukasy mi tez wyszla blada kreseczka(cien cienia) 4 dni przed okresem ale wolalam powtozyc w dniu okresu trzymam kciukasy :-)&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

ale poranek same newsy oby tak dalej

reklama
ania-aneczka spokojnie powtórz test jutro, albo idz na bete, niechce cie straszyc i niepokoić ale ja w zeszłym miesiącu trzy testy zrobiłam i była na dwóch kreseczka blada a na trzecim plusik a potem okazalo sie ze tak hormony wariowały i niestety nici z tego :-(z tego co widze masz 6 dni do testowania tak wiec jak jest to fasolka to bedzie najwazniejsze zebys ty sie nie stersowała bo takie nakrecanie nie jest dobre ale trzymam kciuki za ciebie &&&&&&&macie dobre fulidki moze mi tez sie uda jak wy trzymacie kciuki za mnie :-)

DZIĘKUJE!! Boję się cieszyć bo mnie się wydaje, że już powinnam czuć albo, że zaraz @ dostanę bo dziś takie mam uczucie. Dzwonię do laboratorium i przyjmą mnie dziś ale wynik jutro o 13 dopiero...uciekam

silene- ja łasuch jestem,wiec dla mnie 2 kawałeczki:-D hehe:),proszę o przepis bo wyglada nieziemsko a smakuje zapewne jeszcze lepiej:tak::tak::tak:
ania-aaaaaaaaaaaaaaaaaaa..................4 dni przed @ i juz II kreski!!!!!!!!!????????????? to ja nie mam szans,bo ja nawet cienia cienia nie mam hehe,ale super!!!!!!!!!!!!!!! GRATULUJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
szkoda,ze ja tego acona nie zamowiłam ehhhhhhh:-p:-p:-p

Ja uciekam kotki ten laptop naprawić ,mam nadzieje ze bede miec choc tą spacjle juz zrobioną,bo muszę sie nameczyc ale zrobić przerwę miedzy wyrazami:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

ACON pokazuje grubą czerwoną krechę :) Ale on jest czuły. Wiecie co skoro owulację miałam 14 października to okres równie dobrze mógł być za 3 dni... W każdym bądź razie zrobiłam z drugiego moczu Quick Vue i okazuje cień cienia bo ten już jest 20 ml. Teraz jadę na betę a wyniki już dziś o 16 !!! Ale się boje, nie wiem co myśleć. Muszę emocję trzymać na wodzy, z drugiej strony nie chce złej myśli dopuszczać do siebie i proszę niech mnie nikt nie straszy bo to nic dobrego nie przyniesie :)

Pamiętacie Natkusię,. która wklejała swój test? Co odczytała wynik po 3 h? Też robiła aconem a dziś wynik bety poniżej normy....teraz to ja się boje. Mój wynik pokazał się po 10 minutach tak jak kazali na ulotce odczytywac...a na quick vue też widzę cień cienia ale teraz zgłupiałam czy nie jest za szybko na tę betę,...boże targają mną emocje..

reklama
Witajcie dziewczynki moje !

Ja juz wrocilam z irlandii :) lot przezylam w miare dobrze, startowac nie nawidze no ale dalam rade i jest ok. moja fasolinka sie grzecznie zachowywala nie odczulam negatywnie lotu. plecy mnie troszke pobolewaly i tyle. powiem wam ze w ogole nie czuje sie jak ciezarna az czasem sie zastanawiam czy naprawde jestem w ciazy hihi. ale moj brzuszek sie troszke zaokraglil a u mnie to szybko bo moja mama jak byla w ciazy to tez ja szybko wywalalo i mnie tez jednym slowiem wygladam na 3 miesiac hehe.

Witam nowe dziewczynki i gratuluje zafasolkowanym :-)

Milego dnia Kochane

ania pisalam Ci kochana ze mi beta wyszla negatywna 3 dni prze terminem @ wiec ssie wstrzymaj kochana zeby nie bylo pozniej placzu, zycze Ci zeby to napewno byla fasolka ale nie chce bys sie rozczarowala.

Ostatnia edycja:
Do góry