reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

agnes jak bym miala wybor to chlopaka bym chciala ale wazne by zdowe bylo ;p;p mam nadzieje ze juz niedlugoo sie dowiem z alanem w 9 tyg bylo 40 % na chlopaka a w 13 pokazal siusiaka juz tak "bezczelnie" :-)

reklama
Dzięki za miłe słowa, chyba faktycznie za bardzo się pospieszyłam z tym testem, ale ja taka w goracej wodzie kąpana jestem, jak już zdecydowałam że ma być Dzidzia to bym od razu ją chciała.
Pędzę dziś w takim razie po teścik, bo może się przyda w weekend gdyby okres jednak się nie pojawił w weekend, cóż szansa jest :)))

jestem
jupi mam nową klawiaturkę w lapku i az dziko sie pisze bo wczesniej nie mialam paru przycisków ;-)hehhe ::-D:-D:-D:-D
agnes- ja u Ciebie mówię ze to zagniezdzenie :p hehe ja tez miałam w 11 dniu tak a kawę z mlekiem i tylko RAZ, moze to TO??????????????? wiec dlatego test mi nie wyszedł i Tobie :-p:-p:-p:-p:-p ale nie nakręcam ani siebie ani Ciebie !!!!!!!!!!! czekamy, tyle ze wiesz ze ja tez mam od tygodnia ból brzucha i to silny jak na @, a sluzu mam sporo wiec latam i patrze czy to nie małpa przypadkiem przylazła!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ania- fiu,fiu, życzę bliźniaków heheh :-p:-p:-p:-p ale sie cieszę kurcze z tego testu Twojego:) wstaw fotkę bo ciekawa jestem tej kreseczki:) daj oko nacieszyć :-D:-D:-D:-D:-D:-D
zagubiona- na razie dałam sobie spokój z włosami , jak zajdę to pójde moze lepiej do fryzjerki bo jak sama zrobie to moze mi włosy wypaść:laugh2::laugh2:
Tigresse- witam i zyczę POWODZENIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TEST ok 14 dnia po owu, albo beta ok 12 dnia :p,ale my same robimy świry testy wczesniej, no ale nie 7 dni przed @ :p

pochodziłam po aptekach dziś w poszukiwaniu ACONA ale nie ma ..........!!!!!!!!! masakra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Silene DZIĘKUJE ZA PRZEPIS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ilonko za wczasu się nie ciesz. Właśnie chciałam wkleić ale coś dysk mi nie działa i nie mogę zgrać zdjęć z aparatu ale na ACONIE ta kreska jest czerwona ale cieńka. Nie taka gruba jak kontrolna. A ten QUICK VUE mi się zalał i nic już na nim nie widać. Powtórze najwyżej w piątek jak nie przyjdzie @. Kurde a ja nie miałam żadnego plamienia...to zły znak czy jest zbyt wcześnie?

Kurde wszędzie lekarze piszą w necie, że nie ma sensu bety robić szybciej niż po 10-12 dni po jajeczkowaniu...

Ostatnia edycja:
ania- ale w cale nie trzeba miec plamienia czy spadku przy zagniezdzeniu, spokojnie :) bedzie dobrze, powtórzysz test i bedą juz super II tłuste krechy :)a tej bety nie robiłas????????
poza tym u nas nie musi to oznaczyc zagniezdznia, moze to takie jednorazowe mamy z agnes i juz !!!!!!

ania-aneczka tylko 5-20% kobiet ma plamienie implatacyjne więc nie masz się czym przejmować.

ilonka u mnie to na bank przed @ plamienie i ból tez na @ a nie implantacja. po prostu czuje że się nie udało. ale nie załamuję się. będziemy dalej działać.

ale u Ciebie na fasolke duże sznse tak więc &&&&&&&&&& zaciśniete cały czas.

Ilonko robiłam właśnie betę a teraz czytam , że może się pospieszyłam !!! Za dużo czytam ! WYNIK ZA GODZINĘ !!!! Jak wyjdzie na beta 11 dni po owu to ja już nie wiem ;)

Ilonko jeszcze są szanse u Ciebie :D:D:D &&&& Jeśli beta wyjdzie mi pozytywnie to będę fluidy przesyłać !!

PROSZĘ WAS !! TRZYMAJCIE KCIUKI !!

reklama
trzymam kciuki za bete !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bedzie pozytywna bo skoro na tescie czułości 10 wyszła kreska to betas musi byc powyzej juz 10, a ciąża jest od 5, ale bedziesz miec normy na wyniku:):-D:-D
no dziewczyny tylko czekac mozemy,!!!!!!!!!!!!!! i nadziei nie tracić tzn agnes i Ja, bo ania to juz pewniak :-D:-D:-D:-D:-D

Do góry