reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
zagubiona - jak wyjdzie cien to sie od razu zapisuje, gdzie tylko bedzie wolny termin, i do mojego na najblizszy termin, bo w przychodni jednej jutro przyjmuje wiec mnie nie przyjmie tak od razu, a mój gin tez z tygodniowym wyprzedzeniem trzeba sie zapisywac, wiec w tym tygodniu nie mam szans, wiec jak cos to dopiero w poniedziałek jesli beda wolne miejsca!!!!!!!!!
co do chlebka sie jeszcze nie odwazyłam bo wydaje sie to skomplikowane ale sie przemoge i zrobię w weekend :) :-D:-D:-D:-D:-D

jakbyś była taka miła to chętnie lukne na fotki wtedy lepiej, bo z przepisu to naprawde dla mnie skomplikowane :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:az wstyd heheh !!!!!!!!!!!!

moze dlatego ze jakos kosmicznie go napisalam bo z pamieci pisalam hehe ;p
DSCN4290.jpg ja dalam pszenna make ale moze byc kazda, mozna tez dodac ziarna czy jakies ziola jak lubisz

DSCN4292.jpgdrozdze
DSCN4294.jpg lyzeczka soli
DSCN4293.jpg tyle w przepisie kaza ale ja troche wiecej dalam ok 600ml
DSCN4303.jpg ja skladniki w robocie polaczylam ale jak nie masz to tak jak na pizze laczysz wszystko i formujesz kuleczke
DSCN4304.jpgmiske posypalam maka by lepiej ciasto odeszlo
DSCN4306.jpg miske owinelam folia i czekam godzine az urosnie, dobrze gdzies w cieplym miejscu postawic

DSCN4307.jpg po godzince(mozna dluzej)
DSCN4309.jpgjeszcze w misce udezami kilka razy
DSCN4310.jpgna blacie posypanym maka robimy z ciasta place

zaraz ciag dalszy ;p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej dziewczyny my wróciliśmy ze spacerku...było świetnie dzieci zjadły drugie danie i teraz idą na górę pooglądać bajeczki.A ja zasłużona kawuśka ...która dołączy?:-)

Kochane jestem,...

A więc 11 DPO dwa testy pozytywne BETA Z KRWI 28.8 mlU/ml przy normie w moim labo 1-2 tydzień ciąży 16-156 mlU/ml czy to prawidłowy wynik? Niby mieści się w widełkach ale czy nie za mały? Za dwa dni idę powtórzyć.

I teraz takie pytanie do mamusiek... Mój lekarz, które chce żeby mi prowadził ciąże może mnie przyjąć dopiero 21.11 czyli w 8 tygodniu a wg. nich w 6 tygodniu. Pani powiedziała , ze wcześniej nie ma potrzeby chyba ze by coś się działo. I teraz moje pytanie jak było u Was i czy to nie za późno na wizytę dopiero za ponad 3 tyg?

reklama
aniu gratuluje co do wizyty to kochana od 6 tyg cos juz widac wazne bys do 10 tc zaliczyla pierwsza wizyte jak nie ma jakis niepokojacych objawow to nie ma potrzeby isc szybciej

Do góry