reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

ania date na suwaczku podawalam ta kiedy mialam ostatnia @ czyli 3.09. widze ze pytalas o bete wiec ja jej sie troche narobilam i lekarz dopiero moze cos zobaczyc na usg jak jest beta powyzej 1000 u mnie zobaczyl pecherzyk jak mialam powyzej 1000. dlatego kochana wczesniej do lekarza nie ma co isc bo nic nie zobaczy. jedynie beta upewnia czy fasolka sie prawidlowo rozwija i czy wszystko ok :-)

zagubiona no to sie ciesze ze sama nie jestem z tym brakiem obajwow :-)

reklama
Witam. Też staramy się o dzidzię. Zapraszam do przeczytania mojego postu w temacie " objawy bardzo wczesnej ciąży" , może coś się przyda. Pozdrawiam

ale nie ma sensu robic jej co chwile bobo zna na wlasnym przykladze czesta beta = obsesja typu czy prawidlowo rosnie czy dziecko sie rozwija moim zdaniem jedna beta wystarczy chyba ze cos sie dzieje wtedy mozna ja zrobic by sie upewnic ze utrzymuje sie w normie danego tyg

Bobofrutek ja tez nie mam zadnych objawów, no jedynie może podobnie jak u Zagubionej, piersi zabolą raz za czas zwłaszcza prawa:tak:
Przy Kubie też nie miałam zadnych :) i dobrze mi z tym było:tak:

Ilonko dzielna jesteś, ja nie wiem czy bym wytrzymała:-D
podziwiam, ale będzie miał niespodziankę, super ;)

Dzięki dziewuszki. Ja jutro zrobię betę drugą i na tym przystanę aż do wizyty u ginekologa.

Teraz idę spać choć emocje biorą górę i znowu mi się nie chce;)

Odważyłam się wkleić nowy suwaczek...JAK TO PIĘKNIE WYGLĄDA !!! JESTEM TAKA DUMNA I WIERZE,ŻE WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE!!!

Buziaki

Ostatnia edycja:
aniu suwaczek sliczy
dzisiaj sie podlamalam troche wlasnie musialam sobie zamowic portki ciazowe ledwo dzisiaj sie dopielam w normalnych spodniach hahaha

hej :) Witajcie moje drogie kobietki skoro świt:)

Zagubiona to super:) Ja się już nie mogę doczekać żeby mi brzusio urósł;) Choć mój sam w sobie nie jest taki mały, tzn ogólnie jestem raczej normalnej budowy ale ostatnio jest taki nabrzmiały i jeszcze wczoraj się załatwić nie mogłam;) Ja właśnie wcinam musli idę z psem i jadę na betę. kolejna noc średnio przespana;)
Fajnie, że Wam się suwaczek podoba:) Ból kręgosłupa już mi ustępuje, jak wstałam leciuteńko brzuchol zabolał i wmawiam sobie , że mnie sutki zaczynają boleć ale dopiero przy dotyku, ale to chyba sobie wmawiam hah :)

Miłego dnia kobietki !!!

Dziewczyny pomocy moze wy mi to wytłumaczycie otórz z tego cyklu nici własnie @ przylazła wczoraj:-(ale od początku, w m-c sierpniu @ miałam 26.08., potem we wrześniu nie dostałam nic bo okazało sie ze mam grzybka i brałam duphaston na wywołanie i po 14 tabletce @ przyszła 3.10 czyli październik no wiec przy moich 31 dniowych cyklach kolejna powinna być 3.11 a tu wczoraj w 24 dc patrze i sie pojawila ja juz nie mam siły nawet nie płakałam nawet az tak bardzo sie nie załamałam ja juz nie mam siły z czego to moze wynikać w sumie w jednym miesiacu 2 razy przyszła @?
A moze to jest wina duphastonu ktory brałam na wywołanie? chyba cos sie dzieje z hormonami, wiec jak sie skonczy to jade do lekarza niech mi wyreguluje cykle bo to bez sensu, a dwa w listopadzie zastosuje testy owulacyjne bo w tym wypadku ja nie wiem czy ja wogole mam owulacje, a moze ja nie moge mieć dzieci?:-(i najdziwniejsze w tym wszytskim jest to że od czasu poronienia miałam zawsze przed @ brazowe plamienia ze 3 dni a teraz nic normalnie zaskoczyła mnie dopiero sie rozkreca ale to na bank @:-(

reklama
Witam serdecznie:)

Ania suwaczek śliczny,niech szybko i szczęśliwie biegnie ku końcowi.

Ania 2403
, moim zdaniem nie masz powodów do zmartwień. Po pierwsze coś się działo co zaburzyło twój cykl i brałaś duphaston, po drugi dostałaś teraz @ po 25 dniach ,dla niektórych np dla mnie to normalka ja mam cykle 25 dniowe, po prostu przesunęła się 1 faza cyklu. Musisz obserwować ciało w następnych cyklach i zobaczysz że będzie ok. Najlepiej na początek mierzyć temp. Ciesz się że krótki cykl i że możesz się starać szybciej.

A jak się czują nasze nowe mamuśki?
Może dzisiaj też któraś znajdzie II?

Powodzenia

Do góry