Viola zobaczymy co lekarz powie, tempki nigdy nie mierzyłam przyznam sie kurcze może bym spróbowała tylko nie wiem gdzie mam ją mierzyć, jakim termometrem czy takim zwykłym czy jakimś specjalnym, wstaję o 5,20 codziennie i wtedy bym ją musiała mierzyć tylko nie wiem od kiedy zacząc, termometr mam elektroniczny nie wiem czy takim tez bym mogła mierzyć, moze coś doradzicie ale test owulacyjny napewno zrobie w listopadzie
reklama
ania-aneczka
Fanka BB :)
Aniu2403 zgadzam się z Violą. Widocznie cykl był zaburzony przez tego grzyba i duphaston.
Ja oddałam krew, wyniki już dziś ale jestem dobrej myśli
Ja oddałam krew, wyniki już dziś ale jestem dobrej myśli
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Witam 
Dziewczyny wy to sie cieszcie ze nie macie objawów, bo ja tez tak bym chciała łagodnie znosić ciązę, ale u mnie jeszcze góra 2 tyg sie zacznie cyrk
:-(
ja od 6 tyg siedze juz w kibelku , nie jem , tylko wymiotuje, kurcze boje sie tego strasznie, bo sama jestem z małym i cięzko mi sie nim zajmować ale musze sobie poradzić, moze te czopki torecan bede brac albo cos innego kupie specjalnie dla kobiet w ciąży !!!! cos muszę bo mi tylko ciut cola pomaga i nic wiecej!!!!!!!
ania- mnie sie wydaje ze faktycznie I faza przesunięta była i dlatego dostałas juz @, i faktycznie w Twoim przypadku dobre bedzie to mierzenie , na tej stronie Obserwacja cyklu - enpr.pl utwórz sobie cykl, czyli od wczoraj bo dostałaś juz @, ale temp, zacznij mierzyć ok 5-6 dnia po okresie, chyba ze wczesniej sie skonczy,termometrem elektronicznym najlepiej z dwoma miejscami po przecinku, o tej samej godzinie,nie wstając z łózka, w pochwie, pod językiem lub odbycie, no jak w ustach chcesz to od jutra juz mozesz i wkładasz termometr pod język, i wpisujesz sobie tą temp, do wykresu
reszte bedziemy Ci mówić po okresie
jak obserwowac sluz szyjkę
ania suwaczek sliczny !!!!!!!!!!!!!!

Dziewczyny wy to sie cieszcie ze nie macie objawów, bo ja tez tak bym chciała łagodnie znosić ciązę, ale u mnie jeszcze góra 2 tyg sie zacznie cyrk

ja od 6 tyg siedze juz w kibelku , nie jem , tylko wymiotuje, kurcze boje sie tego strasznie, bo sama jestem z małym i cięzko mi sie nim zajmować ale musze sobie poradzić, moze te czopki torecan bede brac albo cos innego kupie specjalnie dla kobiet w ciąży !!!! cos muszę bo mi tylko ciut cola pomaga i nic wiecej!!!!!!!
ania- mnie sie wydaje ze faktycznie I faza przesunięta była i dlatego dostałas juz @, i faktycznie w Twoim przypadku dobre bedzie to mierzenie , na tej stronie Obserwacja cyklu - enpr.pl utwórz sobie cykl, czyli od wczoraj bo dostałaś juz @, ale temp, zacznij mierzyć ok 5-6 dnia po okresie, chyba ze wczesniej sie skonczy,termometrem elektronicznym najlepiej z dwoma miejscami po przecinku, o tej samej godzinie,nie wstając z łózka, w pochwie, pod językiem lub odbycie, no jak w ustach chcesz to od jutra juz mozesz i wkładasz termometr pod język, i wpisujesz sobie tą temp, do wykresu
ania suwaczek sliczny !!!!!!!!!!!!!!

ania2403 myślę że takie zaburzenie to wina infekcji i duphastonu. teraz już myślę będzie ok. to ze nie masz plamienia przed @ to dobrze bo to może świadczyć o niedomodze lutealnej a to tylko przeszkadza w utrzymaniu ciąży. tak więc głowa do góry.
najlepiej wejdź na stronę Obserwacja cyklu - enpr.pl i tam załóż sobie wykres temperatur. możesz mierzyć termometrem elektronicznym najlepiej z 2 miejscami po przecinku ale ja mam z 1 i tez mierzę. wtedy ładnie widać czy jest owu i kiedy. możesz mierzyć o 5,20 ważne aby codziennie o tej samej porze tym samym termometrem i w tym samym miejscu.
ania-aneczka &&&&&&&&&&& za bete dzisiejszą
u mnie też jednak @. tempka znowu o jedna kreseczkę w dół więc pozostaje następny miesiąc działać.
najlepiej wejdź na stronę Obserwacja cyklu - enpr.pl i tam załóż sobie wykres temperatur. możesz mierzyć termometrem elektronicznym najlepiej z 2 miejscami po przecinku ale ja mam z 1 i tez mierzę. wtedy ładnie widać czy jest owu i kiedy. możesz mierzyć o 5,20 ważne aby codziennie o tej samej porze tym samym termometrem i w tym samym miejscu.
ania-aneczka &&&&&&&&&&& za bete dzisiejszą
u mnie też jednak @. tempka znowu o jedna kreseczkę w dół więc pozostaje następny miesiąc działać.
ilona24
agnes póki nie ma @ jest iskra nadziei , zagubionej tez spadała i to o 2 kreski !!!!!!! głowa do góry , a jesli sie nie udało to następna szansa do wykorzystania bedzie, 

korzystaj póki mozesz z seksiku bo w ciązy moze byc celibat 
i jeszcze zatęsknisz !!!!!! tak jak jaaaaaaaaaaa. na razie celibat i pewnie tak bedzie przez dłuuuuuuugi czas 

Dziękin dziewczyny chyba zaczne mierzyć a mąż bedzie tez interpretował bo on jest w tym dobry na naukach ja nie kumałam o co chodzi a on gadał z pania jak by to codziennie robił az mi wstyd było, pod językiem najprościej i najszybciej dla mnie będzie bo wstawanie 5,20 nie jest przyjemne nie wiem tylko jak to w weekend zrobie :-)mam nadzieję ze nie bedzie źle jak pod językiem, czyli termometrem elektronicznym będzie oki zakupie dzis z dwoma miejscami po przecinku i od jutra mierzyć bede a co do sluzu ilonko i szyjki to bedzie trudne, ze sluzem mam problemy brałam wiesiołaka od 2 dnia cyklu do 11 dc bo nie wiedziałam kiedy bedzie owulka i wolalam wczesniej zakonczyć żeby nie zaszkodzic a owulki widac chyba wogole nie miałam:-(a czy można mierzyć sama tempke ewentualnie z obserwacja sluzu bez obserwacji szyjki ja sie boje ze tego nie bede potrafila prawidłowo zrobić tak jak wy
ilona dla mnie w tym cyklu już nie ma nadziei. trudno będziemy serduszkować w listopadzie. może tym razem się uda. w końcu to dopiero pierwszy cykl z temperatura więc mam jeszcze czas
ania2403 ja też nie sprawdzam szyjki bo się nie znam. tylko śluz i tempka
ania2403 ja też nie sprawdzam szyjki bo się nie znam. tylko śluz i tempka
Silene
Fanka BB :)
Dzień Dobry kobitki.
My już po śniadanku i teraz oczywiście kawa i nadrabianie lekturki.....ale żeście naskrobały:-)
Wczoraj nie miałam czasu żeby do Was zajrzeć bo robiłam torcik dla córci znajomej.
Viola dzidzia cudna nie,trzymaj się cieplutko dbaj o siebie:-)
Ilonko buciki cudowne,napisz jaka była reakcja mężulka
Karolek Witam:-)
MałaMi zaczynamy właśnie ćwiczonka i mam nadzieję że z oczekiwanym rezultatem;-):-)
Katy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
piąteczka Witam i życzę powodzenia,a z fluidami od zafasolkowanych dziewczyn na pewno nam się uda:-)
ania suwaczek cudny,a swoją drogą ja bym nie wytrzymała z dochowaniem tajemnicy i na bank bym się wygadała mojej mamie:-)
My już po śniadanku i teraz oczywiście kawa i nadrabianie lekturki.....ale żeście naskrobały:-)
Wczoraj nie miałam czasu żeby do Was zajrzeć bo robiłam torcik dla córci znajomej.
Viola dzidzia cudna nie,trzymaj się cieplutko dbaj o siebie:-)
Ilonko buciki cudowne,napisz jaka była reakcja mężulka
Karolek Witam:-)
MałaMi zaczynamy właśnie ćwiczonka i mam nadzieję że z oczekiwanym rezultatem;-):-)
Katy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
piąteczka Witam i życzę powodzenia,a z fluidami od zafasolkowanych dziewczyn na pewno nam się uda:-)

ania suwaczek cudny,a swoją drogą ja bym nie wytrzymała z dochowaniem tajemnicy i na bank bym się wygadała mojej mamie:-)
ilona24
agnes mimo wszystko ja ciągle trzymam kciuki, !!!!!!!!!!&&&&&&&&&&
Silene- mąz nie wie jeszcze
w delegacji jest wraca w sobotę wieczorem , wiec dopiero wtedy sie dowie
nie chce mu takiej wiadomości przez telefon mówić !!!!!!! jeszcze by z dachu z wrażenia biedny spadł 

i tyle bym miała pożytku z chłopa 

ania- no mozesz bez obserwacji szyjki, wazne abys systematycznie mierzyła wtedy bedzie czarno na biały kiedy temka idzie w góre ( czyli kiedy była owulka mniej wiecej)
piąteczka- ja tez witam, umknęłaś mi gdzieś
Silene- mąz nie wie jeszcze

ania- no mozesz bez obserwacji szyjki, wazne abys systematycznie mierzyła wtedy bedzie czarno na biały kiedy temka idzie w góre ( czyli kiedy była owulka mniej wiecej)
piąteczka- ja tez witam, umknęłaś mi gdzieś

reklama
Słuchajcie zawracam wam głowe kurcze, ale coś dziwnie mi to wyglada wczoraj bolał mnie troche brzuch tak jakby jajniki ciagneły i pojawiła sie krew(przepraszam za dosłowne wyrazenia ale inaczej tego nie zobrazuje) nic brazowego nie było tylko żywa krew, w nocy nic, a dzis rano juz miała kolor brunatny i mam tylko kapke na wkładce i nic wiecej, na papierze jest juz bardziej brazowy kolor nie ma czerownego i nie boli mnie brzuch nic zawsze bolaly mnie krzyże i brzuch a tu nic normalnie sie czuje dziewczyny a moze to zagnieżdżenie zarodka?wczoraj czułam sie jeszcze tak jakbym jakąś gorączke miała byłam słaba i bardzo senna i zmeczona. zobacze jak sie sytuacja bedzie rozwijała w ciagu dnia i jutro, ale tempke zaczynam mierzyc od jutra na wszelki wielki
Podziel się: