reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

ilonka no to nie zle...ale z tym dachem to racja ja jak zadzwoniłam do mojego z wiadomością że jestem w ciąży(niestety nie donoszonej) to wylądował w kleju do tapet:-):-)

reklama
ania- cięzko powiedzieć, zagniezdzenie w sumie nie powinno być az takie, tzn pojawia sie plamienie ale chyba jednorazowe, hmmmmm,nie wiem juz sama, moze faktycznie coś sie pokopało z hormonami, moze to było TO a moze i nie, wiec na dwoje babka wrózyła !!!!!!! poczekaj do tego 3 listpada i zrób test :) no chyba ze sie rozkręci jeszcze @ !!!!!!!

Już mam swój pierwszy wykres :-)jutro bedę tempkę mierzyć a podpowiedzcie jak zrobić żeby obrazek był widoczny a nie link do stronki? moze teraz w tym cyklu sie uda, moze dostane duphaston na wyregulowanie wkoncu cos tak lekarz przebakiwał ze jak sie uporamy z grzybem to zbadamy progesteron i duphaston dostane moze on mi pomoże oby

ania musz wejśc w MOJE CYKLE na stronie wykresu , na górze po lewej i tam bedziesz miec miniaturka doi forum, kopiujesz i na bb wklejasz :)

witam wczoraj zadko zagladalm bo czulam sie masaktycznie jakbym casly czas byla na karuzeli w zoladku to samo :-:)-( mysle ze dzis mnie tak nie chwytnie 2 ciaze przechodzial bez zadnych objawow jak bym w ciazy nie byla a tu ojjjjjjj zarz was musze nadrogic bo wczoraj troche sie rozpisalyscie pozdrowionka dla was

czesc moje kochane
ania-aneczka cala noc mnie meczylo to ze twoj maz broni ci sie tak naprawde cieszyc z ciazy bo chwalenie sie tym stanem jest wlasnie objawem szczescia, a co do tego czy ciaza bedzie szczesliwa ( czego zycze kazdej z nas z calego serducha) czy nie dowiesz sie dopiero na porodowce nie w 12 czy 20 tyg. Wiec jak bys miala postepowac jego tokiem myslenia to cala ciaze musiala bys ukrywac bo w kazdym momencie cos moze sie stac niektore dziewczyny traca malenstwa w 1 trymestrze ale sa i takie co w drugim a nawet trzecim ja stracilam moje dziecko mozna powiedziec tak naprawde ze w 26 tc mam kolezanke ktora 2 34tc stracila dzidzie wiec to nigdy nie wiadomo trzeba sie cieszyc i chwalic by nasze malenstwa wiedzialy ze z niecierpliwoscia nie tylko my czekamy ale i babcie dziadkowie ciotki itd.

Wiec uwazam ze nie powinnas suchac swojego meza bo zajezdza egoizmem! moj tez byl taki przy tej ciazy a ja mialam to w nosie powiedzialam nie chcesz o dzidzi nie mow ja twojej rodzinie mowic nie moge ale nie zabronisz mi sie cieszyc :D

p.s jak pomylilam dziewczyne to wielkie soryy

Ostatnio edytowane przez moderatora:
justynka kazda ciaza inna, a moze szykuje sie córa i inaczej to znosisz :-D:-D:-D:-D
a mnie własnie juz muli :szok::szok::szok::szok::szok::szok:matko cos za szybko mnie to wzieło :szok::szok::szok::szok::szok:

aga a ty masz juz dzis 7 dzien po lutce wiec @ przyjdzie mam nadzieje i zaczniesz nowy cykl !!!!!!!!!!!!

Witajcie!

ania-aneczka trzymam kciuki za betke zeby pieknie przyrosla &&&&&&&&&&&&&&&&& i daj znac od razu jak beda wyniki
ilonka ja tez mialam wczesnie objawy ciazowe np moj slynny bigos i mdlosci wiec moze i u Ciebie tak jest :-)
ania24 moze to faktycznie cos z fasolka? obserwuj sie kochana i zdawaj nam relacje na bierzaco
zagubiona ja juz dawno sie w swoje ubrania nie mieszcze i tez juz niedlugo wskocze w ciazowki, moja mame w ciazy wczesnie wywalilo i mnie tez troche to dziwnie wyglada ( jakbym specjalnie sie wypinala ) no ale taka jest rzeczywistosc i nic na to nie poradze :-)

Mnie dzis cyce troche pobolewaly ale juz przeszlo i znow nie mam zadnych objawow ehhhh chyba wolalym je miec to wtedy bym czula sie jak w ciazy hihi

buziaki kochane ;-)

reklama
Do góry