bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
hehe no mam nadzieje ze beda one takie w sam raz hihi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ZAGUBIONA , ale mnie zaskoczyłaś swoją wypowiedzią o moim mężu:-) Przecież on mi nie broni na siłę, po prostu się tak umówiliśmy - ale fakt ja od razu bym po wszystkich dzwoniła choć z drugiej strony się boję. Ja sama narazie nie chce mówić...moja mama mieszka w małym mieście i ona jest gaduła jak ja jej powiem wszyscy się dowiedzą - tak było z moją koleżanką w tym mieście, pochwaliła się i później poroniła - to był temat do rozmów dopiero. Co prawda już tam nie mieszkam i się nie przejmuje takimi rzeczami, ale po co to komu ( choć pewnie nie wytrzymam albo mama sama się zorientuje)Ja na pewno się wstrzymam do pierwszej wizyty do 21.11 a później już zobaczymy jak wszystko się potoczy
Jeśli będę miała ochotę powiedzieć to mąż to zrozumie - mam nadzieje?
Ale dziękuje Ci za Twoje rady
![]()
AGNES @ już przyszedł? Bo z Twojej wypowiedzi jasno nie zrozumiałam czy już jest czy nadal czekasz kochana?
Ja wyniki odbieram po 16.00 ale dopiero gdzieś ok 19 napiszę ich wynik bo tak wrócę do domku
Zagubiona Ty od razu wszystkim ogłosiłaś nowinę? Ale zobacz z drugiej strony jaki fajny byśmy prezent na ŚWięta Bożego Narodzenia zrobili rodzinie i przyjaciołom![]()