reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Luzik kochana. Mamy XXI wiek i nawet w naszym kraju medycyna radzi sobie doskonale. Ewentualne leki dobiera się tak, że maleństwo nawet nie zwróci na nie uwagi:-)

dziewczyny test negatywny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tempka poszła w górę a test negatywny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to dlaczego w tamtym byla ta cholerna kreseczka która dała mi nadzieje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Boże mam dość !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
albo ciąży nie ma albo pewnie pozamaciczna, przeciez mnie nic dobrego w życiu juz nie moze spotkać wiec co ja sobie wyobrazałam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pójde na bete ale kasa bedzie stracona bo bedzie ujemna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(dlaczego mnie to spotyka ???????????? co ja takiego zrobiłam ze nie zasłużyłam na dziecko ????????????????????????????????? :-:)-:)-(

Ostatnia edycja:
ilonka ale jak to????przeciesz miałas słabA kreche na tamtym tescie!!!!moze ten sie pomylił wiesz ze czasem tak jest!!!!a tempka wysoka i @ brak tak wiec nie martw sie na zapas tylko na betke lec!!!!

aga mówie CI mam juz dość !!!!!!!!!!!! o 9 pójde kupić jeszcze inny test, jak nie wyjdzie to ide na bete !!!!!!! ale wiem ze wyjdzie negatywna , co z tego ze tempka wyżej, @ brak jak dzis nawet cienia nie ma, NIC, a w srodę była krecha i do teraz ona jest !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja oszaleje, robiłam w kibelku test i w tamtym swietle nic nie było widać a teraz podeszłam do okna a tu jest KRESKA ale tak samo baaaaaaaaaardzo blada !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ide po nastepny test o 9 !!!!!!!!!
\
dajcie mi siłe bo mnie wywiozą w kaftanie !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
ilonka spokojnie ... nie denerwuj się...
poczekaj może 2 dni i zrób test w niedzielę....
wiesz jak to jest z tym hormonem .... NA PEWNO WSZYSTKO JEST OK !!! Trzymam kciuki :*

ilonka- wyluzuj. była kreseczka nr 1. teraz kreseczka nr 2. @ jak nie było tak nie ma. leć na betkę i będziesz miała wszystko czarno na białym
tylko spokojnie:-)

bobo nie martw się , to pewnie coś z pęcherzem... lekarze na pewno coś poradzą... nie martw się o fasolkę, wszystko będzie OK. dzisiaj masz USG i zobaczysz serduszko ??? :)

reklama
Ilonka spokojnie testy lubią nam płatać figle, nie pokazują kreseczki lub jej cień a w rzeczywistości już ktoś w nas mieszka :) Niektóre dziewczyny mówią, że dwie grube krechy widzą dopiero po dwóch tygodniach od @. Uszy do góry!! :) :-)
bobofrutek powodzenia dzisiaj na badaniach :-)

Do góry