reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

dobra nie smęce Wam już, nic nie zmienie juz, co ma byc to bedzie !!!!!!OBY BYLO DOBRZE !!!!!!!!
zagubiona a jakie pierożki z czym????????? ja uwielbiam kazde i mój mąż tak samo :-D:-D:-D bezapelacyjnie wygrywają zawsze z mięsem kapustą i grzybami :tak::tak::tak::tak::-):-):-):-)

reklama
z miesem i kapusta ;p
juz sie nie moge doczekac drugiego trymestru a powiedzcie mi kobietki w szczegolnosci te co maja wiecej niz jedno dziecko jak bylo u was z ruchami w kolejnych ciazach bo slyszalam ze wczesniej wyczuwalne sa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Qucik jest mniej czuły niż Acon więc kreska była blada ale widoczna:) Też w szoku byłam, ze tak szybko pokazał QUICK ale QUICK ma bardzo dobre opinie i od kilku lat laur konsumenta:)

ILONKA JA TEŻ WIERZE :) Aż mi się buzia śmieje :) Beta będzie piękna:)

no własnie jeszcze 1,5 godziny, im blizej tym bardziej mi sie ręce trzęsą,,,,,, kurcze to jest moje byc nie być tak naprawdę, nawet sobie nie chce wyobrazić co jesli..............ajjjjjjjjjjjjjj
wczoraj miałam ruskie zrobić, i kupiłam wszystko co potrzebne było a jak przyszłam do domu z zakupów zrobiłam .......makaron z serem :szok: hihi
połakomiłam sie na tanszy test i teraz mam za swoje !!!!!!!!!!!!! :zawstydzona/y:

zagubiona ja tez słyszalam ze w kolejnych ciążach czuje sie szybciej ruchy - ciekawe czy to prawda !!!!!!!!!!!!!!!!! niech sie kobitki wypowiedzą !!

losiczka przeciez jest po owu , wiec powinna tu być z nami, a jej nie ma :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
losiczka wracaj błagam , tęskni mi sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
madlen mam nadzieje ze tez szybciutko wróci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! czekamy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

jestem ilonko caly czas tyle ze nie moge pisac bo jest mi ciezko wiesz z jakiego powodu :-(

ale z toba jestem calym sercem cala dusza wszystkimi silami trzymam kciuki i wiem kochana ze nie potrzebnie sie denerwujesz bo w tobie rosnie cudowna istotka ktora ujrzysz za 9 miesiecy

uffffff jaka ulga ze jestes, wiem ze CI cięzko ale do konca bede trzymać za Ciebie kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& mam nadzieje ze jednak udało sie w tym cyklu zajść i nie bedziesz musiała rezygnowac z dzieciątka !!!!!!!!!!!!!!
będe Cię codziennie wzywać abyś napisała choć jedno zdanie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D bo smutno mi bez Ciebie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mam nadzieje że za 8 miesięcy juz ujrzę moją dziecinę a nie za 9 :-p:-p:-p

Dziekuje kochana ta 9 to taka przenosnia chodzilo mi o szczesliwe 9 miesiecy wiesz o co mi chodzi narazie jest mi cholernie ciezko nawet rozmawialam z mezem ze nie wyobrazam sobie ze nie moge pogodzic sie z tym ze to ostatnie proba :-:)-:)-(juz nie chodzi o ten cykl bo pewnie znowu stracony ale o to ze on spelnia swoje marzenia a ja mam tylko jedno ktorego nie wolno mi spelnic??? Serce mi peka ale jestem z wami cala soba ciesze sie z wami z kazdego dnia waszej ciazy waszych staranek musze sobie poukladac wszystko moze jeszcze tu wroce z radosna nowina ze nadal sie staram
trzymajcie sie cieplutko

Witajcie kochane. :) Wklejam sie tu do was, ponieważ oficjalnie zaczynamy staranka :-) Trochę się denerwuje ponieważ niedługo mija rok od kiedy ponieśliśmy stratę w 10tc.:-( Ale mimo to mam nadzieję, że wszystko się uda. Trzymam za was wszystkie kciuki! Musimy być silne i się nie poddawać! :blink:

Ostatnia edycja:
reklama
losiczka kochana głowa do góry.... czasem ludzie nie chcą, nie starają sie a Bóg ich obdarza maleństwem - więc nie załamuj się :* Ja wierzę w WAS :*:*:*:*
witam martynka :)

Do góry