reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

hej dziewczyny !!!!
ja tę noc także nie przespałam... myślałam o WAS wszystkich ( o sobie też, bo brzuch bolał).
Wyobrażam sobie Waszego doła (ilonka, madlen, losiczka). Nie wiem, czy zauważyłyście, ale tutaj po nadejściu @ każdna znika na 2-3 dni... ja ostatnio, tzn. miesiąc temu ( 5 raz ujrzałam jedną krechę) ryczałam jak bóbr... nie chciałam tu zaglądać ... bo nie wiedziałam co mam napisać... ale im bliżej końca @ wstępowała we mnie nowa nadzieja. Każda z nas zasługuje na piękną, zdrową dzidzię.
Wiem, że wszystko "na górze jest zaplanowane", że nasze łzy zostaną wynagrodzone !!!!
"KTOŚ" wystawia nas na ciężką próbę, ale przecież wciąż jest nadzieja !!!!
Dziewczyny okropnie boję się jutra... heh z Wami raźniej, ale mimo to się boję.
Dziewczyny moja dalsza znajoma ma 37 lat - od 9 lat pragnie dziecko - nie chciałam wcześniej tego pisać, bo to dobijające - w ciągu tych 9 lat poroniła 16 razy - a teraz urodziła zdrowego chłopca :) Wydała tysiące na rożne badania- ale udało się. Leżąc w szpitalu widziałam wiele silnych kobiet, takich jak MY !!! UDA SIĘ WSZYSTKIM Z NAS !!!! :-) MACIE MOJE SŁOWO!!!! :-)
Nosotros owulka się zbliża więc do dzieła, czmu chcesz lewy? miałaś problem z prawym ( przepraszam nie pamiętam :zawstydzona/y:
ania-aneczka jak się czujesz? boli brzuch, piersi, lub coś w tym stylu??? kiedy idziesz do gina??? będziesz robiła betę jeszcze???
madlen- losiczka trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
agnieszka dk @ sobie poszła ????? :)

ilonka och jak zobaczyłam Twojego posta .... jak się cieszę, że już ciutkę lepiej!!!!!! Skarbie Ty nasz !!! myślami jestem z Tobą ...

bobo- zagubiona ania- czy Was w przeddzień bolał brzuch jak na @ ??? i czy boli Was dalej??? zafasolkowane, czy taki ból jest normalny -boję się, że jednak @ nadchodzi.

MIŁEJ NIEDZIELI

reklama
bobo- zagubiona ania- czy Was w przeddzień bolał brzuch jak na @ ??? i czy boli Was dalej??? zafasolkowane, czy taki ból jest normalny -boję się, że jednak @ nadchodzi.

MIŁEJ NIEDZIELI

Witajcie
Podłączam się do pytania Bietki, u mnie też brzuch ciągle boli jak na @, było malutki plamienie, a teraz to już nawet nic nie ma, co o tym sądzić?

Ja nie wytrzymałam i z rana zrobiłam teścik, ale wyszedł negatywny :( nie wiem czy to wina testu (pink test bo acona nie było), czy za wcześnie jeszcze, czy mam jakiś dziwny ten cykl i takie rzeczy się dzieją, pewnie nie pozostaje nic więcej jak czekać, macie jakiś pomysł?

Bietka życzę powodzenia na jutrzejszym testowaniu,oby te nasze bóle coś dobrego zwiastowały:),
a wszystkim Wam życzę pogodnej niedzielki:)

Witam wszystkie dziewczyny w niedzielny poranek ;-)

Jeden dzień mnie nie było na forum a tu takie smutne wieści...
Ilona jak czytałam Twoje posty to miałam ciarki i łzy w oczach... Wiele przeszłaś, ale jesteś młodą, silną kobietą i wierzę, że kiedyś wygrasz walkę o dzidziusia!! Może teraz lekarze skierują Cię na badania i wszystko będzie dobrze :)
Bietka i Tigresse- ściskam kciuki za upragnione dwie II &&&&&&&&&&&&&&&&& :)

ilonka przytulam Cię mocno. trzymaj się kochana.

trzymam &&&&&&&&&&&&& za testujące jutro. mam nadzieję że będę II kreseczki.

życzę wam kobitki miłej niedzieli. myślę że dopiero jutro do was zawitam.;-)

ilonko tule bardzo bardzo mocno trzymaj sie kochana
[*]

bietka, tigresse ja czulam jeak by malpa miala przyjsc i tak szczerze to do 7tc tak mialam bole brzucha nerwowosc ochota na slodycze tak mam przy @ i to czulam od poczatku bol brzucha teraz jest sporadyczny i niedokuczliwy i reszta tez pomalu mija ;]

reklama
Do góry