reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

TYMONEK ja zrobilam test juz 3-4 dni przed @ i od razu wyszly dwie kreski. Robilam ultraczulym 10 ml. Tego samego dnia beta 28.8 po dwoch dniach 91.5.Natomiast zwyklym testem czulym 25 wyszly tak jak u ciebie:)

reklama
Tymuniek mi pierwszy test wyszedł z bladą bardzo bladą kreską cień cienia a w dzień @ wyszedł już mocniejszy,ale znam przypadki że dopiero po kilku dniach wychodziły testy

Oj myslalam ze wczesniej tu zajrze ale niestety internet szwankowal
wiec teraz oczywiscie zbiorowy post
Piateczka i Karol-in-a piszecie o metalicznym smaku ja pocichutku licze ze to wasz poczatkowy objaw ciazy .............ale poczekam az to potwierdzicie a tymczasem &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Agnes a ty bierzesz cos na uregulowanie cykli???
Ania, Suonko nadal trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Usmialam sie jak Madlen pisalas ze u ciebie rozolu nie uznaja za obiad za to moj wsuwal by go 7 na 7 rano w poludnie i wieczorem. bleee
Justynka ja tez nie zwracalam uwagi na czulosc testow a teraz zamowilam sobie ultra czule i to od razu 20
Tymuniek skoro 2 krechy to gratulacje :tak::tak::tak:

A co sie dzieje z Iwonka????

Ps. co do smakowitosci, to moja bratowa robila dzisiaj chleb pita nadziewany mieskiem z gyrosa i salatkowym mixem aj...... smakow mi narobila;-)

Sorki ze jeden post po drugim
ale majac cykle okolo 30 dniowe kiedy zaczynacie robic testy owulacyjne ???

A jeszcze czest piszecie o Aconie co to jest bo nie chce mi sie szukac w tym ogromie stron ;-)

Pamiętam jak zaszłam w ciąże z TYMKIEM TO ZROBIŁAM TEST PO PRAWIE CHYBA 14 DNIACH OD SPODZIEWANEJ MIESIĄCZKI TO ZANIM SIĘ OBEJRZAŁAM TO ODRAZU BYŁY DWIE KRECHY JAK BYK:-p:-p

Sorki ze jeden post po drugim
ale majac cykle okolo 30 dniowe kiedy zaczynacie robic testy owulacyjne ???

A jeszcze czest piszecie o Aconie co to jest bo nie chce mi sie szukac w tym ogromie stron ;-)

Przy cyklach 30 dniowych do terminu ostatniej @ należy doliczyć 13 dni i wtedy zacząć robić testy owu. Tak pisze na ulotce od moich testów. Owulacja występuje najczęściej na 14 dni przed terminem najbliższej @.
A Acon to test ultraczuły o czułości 10 m/iu :-p

reklama
Ale produkcja:szok:

agnieszka nam przy Kubie też udało się za pierwszym razem:tak:
a teraz trzeba było się troszkę "pomęczyć":tak: powodzenia, w końcu się uda ;)

tymuniek ja w pierwszej ciąży też zrobilam test kilkanascie dni po dniu spodziewanej @:tak: ale juz wiedzialam wcześniej, że jestem w ciązy, po prostu czułam to, test był tylko formalnością:-D
a teraz w pierwszym teści była blada kreseczka a pozniej juz krecha jak byk:-)
po ciuchutku Ci gratuluję

Do góry